Povezane vesti

Nedovoljno za saletov poziv: Naš igrač u drugoj najboljoj postavi Endesa lige (video)

Nedovoljno za saletov poziv: Naš igrač u drugoj najboljoj postavi Endesa lige (video)

Hot sport 19.05.2016
Selektor Srbije Aleksandar Đorđević objavio je danas prošireni spisak reprezentativaca koji će se boriti za mesto u timu koji će pokušati da se plasira na Olimpijske igre. Među njima nema najboljeg igrača španske Manrese. Dejan Musli je… »
Dejan Musli u drugoj petorci španske lige!

Dejan Musli u drugoj petorci španske lige!

Mozzart sport 19.05.2016
Srpski centar dobio veliko priznanje. Dejan Musli nije pozvan na širi spisak reprezentacije Srbije, ali je zato dobio veliko priznanje u Španiji. Najbolji igrač Manrese izabran je u drugu petorku najjače evropske lige, ali i za drugog centra… »
Dejan Musli u drugoj petorci španske lige

Dejan Musli u drugoj petorci španske lige

Sportal blic 19.05.2016
Kolo pre kraja španska Liga Endesa objavila je prvu i drugu petorku šampionata. Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija Dejan Musli U prvoj su Serhio Ljulj (Real Madrid), Darius Adams (Kuća Laboral), Aleks Mumbru (Bilbao basket), Džastin Hamilton… »
Musli u drugoj najboljoj petorci ACB lige: Mogu ja još bolje

Musli u drugoj najboljoj petorci ACB lige: Mogu ja još bolje

Večernje novosti 19.05.2016
Imam 25 godina i još mogu dosta toga da naučim i da pružim, rekao je centar Manrese koji je po utakmici imao 13,9 poena i 7,5 skokova. Dejan Musli nije dobio poziv na širi spisak selektora Srbije Aleksandra Đorđevića, ali je u istom danu kada je… »

Vesti dana »