Povezane vesti
Sahranjene žrtve bahatog vozača Ispraćaj medicinarki iz Zrenjanina: Dragica i Cvetana počivaju uz očeve
Večernje novosti 21.05.2016
Dragica Felbab i Cvetana Adamov, koje su 17. maja poginule u saobraćajnoj nesreći u Bašaidu, u subotu su ispraćene na večni počinak. MEDICINSKE sestre Dragica Felbab (30) i Cvetana Adamov (28), obe iz Zrenjanina, koje su 17. maja poginule u saobraćajnoj… »
Udes kod Kikinde tragična smrt: Cvetana se udavala za nedelju dana, iza Dragice ostao sin
Večernje novosti 21.05.2016
Tragična sudbina medicinskih sestara iz Zrenjanina, koje su poginule u udesu u Bašaidu. Cvetana spremala svadbu za nedelju dana. Iza Dragice ostao mali sin Jovan. MOJA Cvetana je trebalo da se uda za nedelju dana, a sada je nema. Zaista je bila dete… »
Krenule na posao, ubio ih džip: "Mama se nikad neće vratiti kući"
Blic 21.05.2016
Užasnu nesreću u kojoj su na putu Kikinda - Zrenjanin poginule dve medicinske sestre skrivio je bahati vozač džipa „lend rover”. Nemanja Zec (33) iz Beograda vozio je džip austrijskih registarskih oznaka velikom brzinom. Kada je iz pravca Novog Bečeja ka… »
Užasno: Medicinske sestre poginule pred udaju
Kurir 21.05.2016
Cvetana Adamov (28) i Dragica Felbab (30) iz Zrenjanina poginule kad je na njihov „ford“ naleteo „lend roverom“ Nemanja Zec (33) iz Beograda. Čuo sam jak udarac i izašao na ulicu. Imao sam šta i da vidim. Prizor na raskrsnici bio je jeziv. Džip je stajao… »
Vesti dana »

Završen protest ispred Više elektrotehničke, novi zakazan za ujutru: U Novom Sadu blokade „na točkovima“, protest i u Užicu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Tramp zapretio Rusiji novim carinama ako se ne postigne dogovor o primirju u roku od 50 dana
Danas pre 8 satijoš 2 povezane

Haos u mirijevu: Masovna tuča 20 ljudi, policija i interventna na terenu: Sevali ašovi i lopate (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana