Povezane vesti
A, samo je želeo da se ne obruka... (foto, video)
Mondo 23.05.2016
Ne samo što se nije obrukao, nego je i pobedio! "Ovo je najlepša stvar koju sam uradio u životu", rekao je pobednik treće sezone emisije "Tvoje lice zvuči poznato", Daniel Kajmakoski. I kako i ne bi bila, kad mu je pored sve zabave i zanimljivih… »
Šok na početku! (foto,video)
Mondo 23.05.2016
Mi ovo definitivno nismo očekivali, a vi? Mnogi su verovali da će ona odneti pobedu i bili iznenađeni činjenicom da je Ivana Peters ispala prva od finalista. Ona je prva nastupala u finalu treće sezone šoua "Tvoje lice zvuči poznato" u ulozi… »
Daniel Kajmakoski pobednik 3. sezone TLZP-a
Tračara 23.05.2016
Daniel Kajmakoski je pobednik treće sezone humanitarnog šou programa Tvoje lice zvuči poznato, a nagradu od 25.000 evra prosledio je samohranoj majici iz Kumanova, istakavši da je to samo četvrtina novca koja joj je potrebna za operacije dvoje dece… »
"Čovek je vanzemaljac!" (foto, video)
Mondo 23.05.2016
Neša Bridžis je dospeo u samo finale treće sezone šoua "Tvoje lice zvuči poznato", a evo šta je za MONDO imao da kaže. Neša Bridžis je jedini takmičar u finalu koji nije "specijalizovan" za pevanje, već se bavi stand up komedijom, što se i… »
Rođeni pobednik: Daniel Kajmakoski trijumfovao u TLZP-u Glasovi publike
24 Sata 23.05.2016
Vrata ovogodišnjeg šoua "Tvoje lice zvuči poznato" su se nakon nekoliko meseci zatvorila. Petoro takmičara se večeras borilo za nagradu u iznosu od 25.000 evra, ali ona je "pala" u ruke Daniela Kajmakoskog, koji je pre nekoliko godina odneo pobedu i… »
Pobednik TLZP-a poslušao srce i osvojeni novac dao porodici čija će vas priča dirnuti
24 Sata 23.05.2016
Pobednik treće sezone humanitarnog šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" je makedonski pevač Daniel Kajmakoski. - Bila mi je velika čast što sam učestvovao. Razmišljao sam kome novac proslediti u slučaju da pobedim. Bilo je zaista teško. Nisam… »
TLZP: Pobedio Daniel!
Mondo 23.05.2016
Posle pobede u X Faktoru, pobeda u trećoj sezoni "Tvoje lice zvuči poznato"! Pobednik treće sezone humanitarnog takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato" je Daniel Kajmakoski! FINALE UŽIVO: Ovako su se borili! Nakon 12 emisija treće sezone, sjajnih… »
Podrška supruga: Džunior Džek bodri Kaju iz publike!
Blic 22.05.2016
Džunior Džek, popularni di džej i suprug pevačice Katarine Ostojić Kaje, pružio je pevačicu podršku u finalnoj emisiji šoua "Tvoje lice zvuči poznato". Kaja je u finalu pevala pesmu "Girl On Fire" Ališije Kiz, a suprug ju je bodrio iz publike… »
Vesti dana »
Tramp najavio da će 20. januara uvesti carine na proizvode iz Kine, Kanade i Meksika
Insajder pre 1 satjoš 8 povezanih
Vučević: Nije vreme za rekonstrukciju Vlade, ne možemo ostati zaleđeni zbog nesreće u Novom Sadu
Radio 021 pre 1 satjoš 3 povezane
uživo RAT U UKRAJINI Rusija u više talasa napala dronovima Kijev, uzbuna trajala više od pet sati
Euronews pre 51 minutajoš 3 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Dan D – sastanak izraelskog kabineta o primirju sa Hezbolahom
RTV pre 1 satjoš 4 povezane