Povezane vesti

A, samo je želeo da se ne obruka... (foto, video)

A, samo je želeo da se ne obruka... (foto, video)

Mondo 23.05.2016
Ne samo što se nije obrukao, nego je i pobedio! "Ovo je najlepša stvar koju sam uradio u životu", rekao je pobednik treće sezone emisije "Tvoje lice zvuči poznato", Daniel Kajmakoski. I kako i ne bi bila, kad mu je pored sve zabave i zanimljivih… »
Šok na početku! (foto,video)

Šok na početku! (foto,video)

Mondo 23.05.2016
Mi ovo definitivno nismo očekivali, a vi? Mnogi su verovali da će ona odneti pobedu i bili iznenađeni činjenicom da je Ivana Peters ispala prva od finalista. Ona je prva nastupala u finalu treće sezone šoua "Tvoje lice zvuči poznato" u ulozi… »
Daniel Kajmakoski pobednik 3. sezone TLZP-a

Daniel Kajmakoski pobednik 3. sezone TLZP-a

Tračara 23.05.2016
Daniel Kajmakoski je pobednik treće sezone humanitarnog šou programa Tvoje lice zvuči poznato, a nagradu od 25.000 evra prosledio je samohranoj majici iz Kumanova, istakavši da je to samo četvrtina novca koja joj je potrebna za operacije dvoje dece… »
"Čovek je vanzemaljac!" (foto, video)

"Čovek je vanzemaljac!" (foto, video)

Mondo 23.05.2016
Neša Bridžis je dospeo u samo finale treće sezone šoua "Tvoje lice zvuči poznato", a evo šta je za MONDO imao da kaže. Neša Bridžis je jedini takmičar u finalu koji nije "specijalizovan" za pevanje, već se bavi stand up komedijom, što se i… »
Rođeni pobednik: Daniel Kajmakoski trijumfovao u TLZP-u Glasovi publike

Rođeni pobednik: Daniel Kajmakoski trijumfovao u TLZP-u Glasovi publike

24 Sata 23.05.2016
Vrata ovogodišnjeg šoua "Tvoje lice zvuči poznato" su se nakon nekoliko meseci zatvorila. Petoro takmičara se večeras borilo za nagradu u iznosu od 25.000 evra, ali ona je "pala" u ruke Daniela Kajmakoskog, koji je pre nekoliko godina odneo pobedu i… »
Pobednik TLZP-a poslušao srce i osvojeni novac dao porodici čija će vas priča dirnuti

Pobednik TLZP-a poslušao srce i osvojeni novac dao porodici čija će vas priča dirnuti

24 Sata 23.05.2016
Pobednik treće sezone humanitarnog šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" je makedonski pevač Daniel Kajmakoski. - Bila mi je velika čast što sam učestvovao. Razmišljao sam kome novac proslediti u slučaju da pobedim. Bilo je zaista teško. Nisam… »
TLZP: Pobedio Daniel!

TLZP: Pobedio Daniel!

Mondo 23.05.2016
Posle pobede u X Faktoru, pobeda u trećoj sezoni "Tvoje lice zvuči poznato"! Pobednik treće sezone humanitarnog takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato" je Daniel Kajmakoski! FINALE UŽIVO: Ovako su se borili! Nakon 12 emisija treće sezone, sjajnih… »
Podrška supruga: Džunior Džek bodri Kaju iz publike!

Podrška supruga: Džunior Džek bodri Kaju iz publike!

Blic 22.05.2016
Džunior Džek, popularni di džej i suprug pevačice Katarine Ostojić Kaje, pružio je pevačicu podršku u finalnoj emisiji šoua "Tvoje lice zvuči poznato". Kaja je u finalu pevala pesmu "Girl On Fire" Ališije Kiz, a suprug ju je bodrio iz publike… »

Vesti dana »