Повезане вести

А, само је желео да се не обрука... (фото, видео)

А, само је желео да се не обрука... (фото, видео)

Мондо 23.05.2016
Не само што се није обрукао, него је и победио! "Ово је најлепша ствар коју сам урадио у животу", рекао је победник треће сезоне емисије "Твоје лице звучи познато", Даниел Кајмакоски. И како и не би била, кад му је поред све… »
Шок на почетку! (фото,видео)

Шок на почетку! (фото,видео)

Мондо 23.05.2016
Ми ово дефинитивно нисмо очекивали, а ви? Многи су веровали да ће она однети победу и били изненађени чињеницом да је Ивана Петерс испала прва од финалиста. Она је прва наступала у финалу треће сезоне шоуа "Твоје лице звучи… »
Даниел Кајмакоски победник 3. сезоне ТЛЗП-а

Даниел Кајмакоски победник 3. сезоне ТЛЗП-а

Трачара 23.05.2016
Даниел Кајмакоски је победник треће сезоне хуманитарног шоу програма Твоје лице звучи познато, а награду од 25.000 евра проследио је самохраној мајици из Куманова, истакавши да је то само четвртина новца која јој је потребна за… »
"Човек је ванземаљац!" (фото, видео)

"Човек је ванземаљац!" (фото, видео)

Мондо 23.05.2016
Неша Бриџис је доспео у само финале треће сезоне шоуа "Твоје лице звучи познато", а ево шта је за МОНДО имао да каже. Неша Бриџис је једини такмичар у финалу који није "специјализован" за певање, већ се бави станд уп… »
Победник ТЛЗП-а послушао срце и освојени новац дао породици чија ће вас прича дирнути

Победник ТЛЗП-а послушао срце и освојени новац дао породици чија ће вас прича дирнути

24 Сата 23.05.2016
Победник треће сезоне хуманитарног шоу програма "Твоје лице звучи познато" је македонски певач Даниел Кајмакоски. - Била ми је велика част што сам учествовао. Размишљао сам коме новац проследити у случају да победим. Било је… »
Рођени победник: Даниел Кајмакоски тријумфовао у ТЛЗП-у Гласови публике

Рођени победник: Даниел Кајмакоски тријумфовао у ТЛЗП-у Гласови публике

24 Сата 23.05.2016
Врата овогодишњег шоуа "Твоје лице звучи познато" су се након неколико месеци затворила. Петоро такмичара се вечерас борило за награду у износу од 25.000 евра, али она је "пала" у руке Даниела Кајмакоског, који је пре неколико… »
ТЛЗП: Победио Даниел!

ТЛЗП: Победио Даниел!

Мондо 23.05.2016
После победе у КС Фактору, победа у трећој сезони "Твоје лице звучи познато"! Победник треће сезоне хуманитарног такмичења "Твоје лице звучи познато" је Даниел Кајмакоски! ФИНАЛЕ УЖИВО: Овако су се борили! Након 12 емисија треће… »
Подршка супруга: Џуниор Џек бодри Кају из публике!

Подршка супруга: Џуниор Џек бодри Кају из публике!

Блиц 22.05.2016
Џуниор Џек, популарни ди џеј и супруг певачице Катарине Остојић Каје, пружио је певачицу подршку у финалној емисији шоуа "Твоје лице звучи познато". Каја је у финалу певала песму "Гирл Он Фире" Алишије Киз, а супруг ју је… »

Вести дана »