Повезане вести
А, само је желео да се не обрука... (фото, видео)
Мондо 23.05.2016
Не само што се није обрукао, него је и победио! "Ово је најлепша ствар коју сам урадио у животу", рекао је победник треће сезоне емисије "Твоје лице звучи познато", Даниел Кајмакоски. И како и не би била, кад му је поред све… »
Шок на почетку! (фото,видео)
Мондо 23.05.2016
Ми ово дефинитивно нисмо очекивали, а ви? Многи су веровали да ће она однети победу и били изненађени чињеницом да је Ивана Петерс испала прва од финалиста. Она је прва наступала у финалу треће сезоне шоуа "Твоје лице звучи… »
Даниел Кајмакоски победник 3. сезоне ТЛЗП-а
Трачара 23.05.2016
Даниел Кајмакоски је победник треће сезоне хуманитарног шоу програма Твоје лице звучи познато, а награду од 25.000 евра проследио је самохраној мајици из Куманова, истакавши да је то само четвртина новца која јој је потребна за… »
"Човек је ванземаљац!" (фото, видео)
Мондо 23.05.2016
Неша Бриџис је доспео у само финале треће сезоне шоуа "Твоје лице звучи познато", а ево шта је за МОНДО имао да каже. Неша Бриџис је једини такмичар у финалу који није "специјализован" за певање, већ се бави станд уп… »
Победник ТЛЗП-а послушао срце и освојени новац дао породици чија ће вас прича дирнути
24 Сата 23.05.2016
Победник треће сезоне хуманитарног шоу програма "Твоје лице звучи познато" је македонски певач Даниел Кајмакоски. - Била ми је велика част што сам учествовао. Размишљао сам коме новац проследити у случају да победим. Било је… »
Рођени победник: Даниел Кајмакоски тријумфовао у ТЛЗП-у Гласови публике
24 Сата 23.05.2016
Врата овогодишњег шоуа "Твоје лице звучи познато" су се након неколико месеци затворила. Петоро такмичара се вечерас борило за награду у износу од 25.000 евра, али она је "пала" у руке Даниела Кајмакоског, који је пре неколико… »
ТЛЗП: Победио Даниел!
Мондо 23.05.2016
После победе у КС Фактору, победа у трећој сезони "Твоје лице звучи познато"! Победник треће сезоне хуманитарног такмичења "Твоје лице звучи познато" је Даниел Кајмакоски! ФИНАЛЕ УЖИВО: Овако су се борили! Након 12 емисија треће… »
Подршка супруга: Џуниор Џек бодри Кају из публике!
Блиц 22.05.2016
Џуниор Џек, популарни ди џеј и супруг певачице Катарине Остојић Каје, пружио је певачицу подршку у финалној емисији шоуа "Твоје лице звучи познато". Каја је у финалу певала песму "Гирл Он Фире" Алишије Киз, а супруг ју је… »
Вести дана »
Трамп поново запретио: Војска САД није ни почела да уништава оно што је остало у Ирану, то тек следи
Вечерње новости пре 9 минутајош 4 повезане
Венс у посети Мађарској од 7. до 8. априла, неколико дана пре парламентарних избора
РТВ пре 1 сатјош 1 повезана
Трамп бесан на Европу, хоће да изађе из НАТО?! У "Јутру на Блиц" сазнајте ко ће платити цену сукоба Америке и ЕУ
Блиц пре 18 минутајош 2 повезане