Povezane vesti
Zečević: Partizan se nalazi na prekretnici, prihvatio sam Ćurkovićev predlog! (video)
Sportski žurnal 23.05.2016
Žarko Zečević je održao konferenciju za novinare, koja je bila izuzetno posećena. On je naglasio da ga je Ivan Ćurković predložio za potpredsednika, te da je tu ponudu prihvatio. – Prihvatam predlog, jer osećam punu odgovornost za budućnost… »
Nastavak rata u partizanu: Znam ko stoji iza Bjekovića
Hot sport 23.05.2016
Nekada prvi saradnici i prijatelji, sada su na različitim stranama. Samo što se Nenad Bjeković oglasio i upozorio da se sprema napad na njega, stiglo je i uopozorenje od Žarka Zečevića. Ukoliko Ivan Ćurković bude izabran za predsednika Partizana… »
Zečević progovorio, evo ko se krije iz Bjekovića!
Sportske.net 23.05.2016
Dan uoči Skupštine fudbalskog kluba Partizan na kojoj će delegati birati novog predsednika oglasio se bivši generalni sekretar crno-belih koji je otkrio šokante detalje vezane za ljude koji predvode opoziciju. Fudbalski klub Partizan u utorak bi… »
Zečević: Nedićeva familija se krije iza Bjekovića, Zvezdini ljudi im kadriraju!
Sportal blic 23.05.2016
Žarko Zečević, kandidat Ivana Ćurkovića za potpredsednika Partizana, otvoreno je govorio o prestojećim izborima za predsednika crno-belih. Foto: M. Metlaš / RAS Srbija "Ne oglašavam se često, al sada moram to da učinim, jer je to od mene tražio… »
Zeka dobija novu funkciju u Partizanu?
Sportske.net 23.05.2016
Bivši generalni sekretar fudbalskog kluba Partizan Žarko Zečević uskoro bi trebalo da dobije zvaničnu funkciju u Humskoj ali pod uslovom da na izborima za novog predsednika većinu glasova osvoji Ivan Ćurković. Radna grupa koja je tokom proteklih… »
Vesti dana »
Dani žalosti u Crnoj Gori - građani se opraštaju od ubijenih, danas zaseda Veće za nacionalnu bezbednost
RTS pre 42 minutajoš 11 povezanih
Zvezda pobedila Baskoniju u dramatičnom finišu, crveno-beli u zoni plej-ofa
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
FBI promenio stav: Napadač na novogodišnju masu ljudi u Nju Orelansu ipak bio sam
Danas pre 10 satijoš 4 povezane
Petoro poginulih u izraelskom bombardovanju kuće u izbegličkom kampu Nuseirat
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Netanjahu poslao delegaciju na pregovore u Dohi: Glavne teme - prekid vatre sa Hamasom i oslobađanje talaca
Kurir pre 3 satajoš 2 povezane