Povezane vesti

Erdogan preti evropskoj uniji: Prekidamo saradnju sa EU ukoliko ne daju bezvizni režim!

Pravda 24.05.2016
TURSKA - Redžep Tajip Erdogan, predsednik Turske, izjavio je da će Turska prekinuti saradnju sa EU ukoliko se ne uspostavi bezvizni režim sa Turskom. Erdogan je podsetio da 30. juna ističe rok za ukidanje bezviznog režima, a očigledno da Turska… »

Erdogan preti blokadom sporazuma s EU

Novi magazin 24.05.2016
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan upozorio je danas Evropsku uniju (EU) da će parlament blokirati primenu sporazuma o migrantima ukoliko EU ništa ne učini da ukine vize turskim državljanima. "Ukoliko se ništa ne učini do 30. juna, parlament… »

Upozorenje Briselu

Politika 24.05.2016
ISTANBUL - Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan upozorio je Evropsku uniju da sporazum o migrantima neće biti ratifikovan ukoliko do 30. juna ne bude napravljen ključni korak ka uvođenju bezviznog režima za državljane Turske, i to bez bilo kakvih… »

Erdogan preti EU

Mondo 24.05.2016
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan upozorio je danas EU da će parlament blokirati primenu sporazuma o migrantima ukoliko EU ništa ne učini da ukine vize turskim državljanima. Foto: AP /Lefteris Pitarakis "Ukoliko se ništa ne učini do 30. juna… »

Erdogan: Vizne olakšice ili blokada sporazuma s EU

Al Jazeera 24.05.2016
Turska će blokirati sporazum o readmisiji izbjeglica ako građanima Turske ne bude garantirano putovanje bez viza, tvrdi Erdogan. Turska neće preduzimati dalje korake u primjeni sporazuma sa Evropskom unijom o readmisiji izbjeglica, sve dok ne bude… »

Turci "zalepili" šamar Evropi: Prvo vize, pa blokiramo migrante!

Vesti online 24.05.2016
Turska neće preduzimati dalje korake u cilju primene sporazuma sa EU o readmisiji migranata sve dok ne bude napretka po pitanju vizne liberalizacije za turske građane, rekao je u utorak predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan. Govoreći na Humanitarnom… »

Erdogan: Vizna liberalizacija, pa readmisija migranata

Blic 24.05.2016
Turska neće preduzimati dalje korake u cilju primene sporazuma sa EU o readmisiji migranata sve dok ne bude napretka po pitanju vizne liberalizacije za turske građane, rekao je danas predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan. On je upozorio da će turski… »

Erdogan: Vizna liberalizacija, pa readmisija migranata

RTV 24.05.2016
ISTANBUL - Turska neće preduzimati dalje korake u cilju primene sporazuma sa EU o readmisiji migranata sve dok ne bude napretka po pitanju vizne liberalizacije za turske građane, rekao je danas predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan. Turska neće… »

Erdogan: Vizna liberalizacija, pa readmisija migranata

Dnevnik 24.05.2016
ISTANBUL: Turska neće preduzimati dalje korake primeni sporazuma sa Evropskom unijom o readmisiji migranata, sve dok ne bude napretka po pitanju vizne liberalizacije. za turske građane, rekao je danas predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan. On je… »

Erdogan ucenio Evropu: Prvo vi nama viznu liberalizaciju, pa mi vama readmisiju migranata

Kurir 24.05.2016
Turska neće preduzimati dalje korake primeni sporazuma sa Evropskom unijom o readmisiji migranata, sve dok ne bude napretka po pitanju vizne liberalizacije za turske građane, rekao je danas predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan. On je upozorio da će… »

Erdogan: Vizna liberalizacija, pa readmisija migranata

RTS 24.05.2016
Turska neće preduzimati dalje korake u cilju primene sporazuma sa EU o readmisiji migranata sve dok ne bude napretka po pitanju vizne liberalizacije za turske građane, ističe predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan. Govoreći na Humanitarnom samitu… »

Cipras i Erdogan 45 minuta o izbeglicama

RTS 24.05.2016
Grčki premijer Aleksis Cipras sastao se sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom i izrazio je zadovoljstvo dosadašnjim sprovođenjem sporazuma između EU i Turske. Ističe da je priliv izbeglica značajno smanjen. Cipras i Erdogan su se… »

Školski čas u Istanbulu: Cipras i Erdogan 45 minuta razgovarali o izbeglicama

Blic 24.05.2016
Grčki premijer Aleksis Cipras izrazio je večeras, na sastanku sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom, zadovoljstvo dosadašnjim sprovođenjem sporazuma između EU i Turske, navodeći da je priliv izbeglica značajno smanjen. Cipras i… »

Vesti dana »