Povezane vesti
Gest Daniela Kajmakovskog koji će vas oduševiti: Moja majka je imala težak život , zbog toga sam odlučio... (FOTO)
Story 25.05.2016
Pobednik emisije "Tvoje lice zvuči poznato" se odlučio na jedan veoma human potez, a njegovi razlozi će vas raznežiti. Daniel Kajmakovski, poznati makedonski pevač, je novac koji je dobio pobedom u čuvenoj emisiji odlučio da pokloni samohranoj… »
Danijelovo lice zvuči najpoznatije: Pare ću pokloniti ženi koja je kao moja majka
Blic 25.05.2016
Novac koji je Kajmakoski, talentovani Makedonac, zaradio kao pobednik u humanitarnom takmičenju TV „Prve“ rešio je da pokloni samohranoj majci iz Kumanova. Za „Blic“ je otkrio da je baš njoj poslao pomoć jer ga je njena sudbina podsetila na… »
Vesti dana »
U ovim delovima Srbije padaće celu noć; Bez struje 10.000 korisnika; Obustava saobraćaja do jutra FOTO/VIDEO
B92 pre 12 minutajoš 25 povezanih
ProGlas zahvalio građanima za akciju Zastani Srbijo, traži odgovornost za pogibiju u Novom Sadu
Beta pre 2 satajoš 139 povezanih
Goran Ješić za Insajder: Vraćam se u politiku zbog poteza vlasti prethodnih nedelja
Insajder pre 2 satajoš 28 povezanih
Umro Dragan Marković Palma Predsednik Jedinstvene Srbije nas napustio u 65. godini posle kraće bolesti
Kurir pre 12 minutajoš 101 povezana
Uspavana Zvezda nije došla na derbi: Protiv Partizana ovakav nemaš šta da tražiš na terenu
Mondo pre 12 satijoš 43 povezane