Povezane vesti
Gest Daniela Kajmakovskog koji će vas oduševiti: Moja majka je imala težak život , zbog toga sam odlučio... (FOTO)
Story 25.05.2016
Pobednik emisije "Tvoje lice zvuči poznato" se odlučio na jedan veoma human potez, a njegovi razlozi će vas raznežiti. Daniel Kajmakovski, poznati makedonski pevač, je novac koji je dobio pobedom u čuvenoj emisiji odlučio da pokloni samohranoj majci… »
Danijelovo lice zvuči najpoznatije: Pare ću pokloniti ženi koja je kao moja majka
Blic 25.05.2016
Novac koji je Kajmakoski, talentovani Makedonac, zaradio kao pobednik u humanitarnom takmičenju TV „Prve“ rešio je da pokloni samohranoj majci iz Kumanova. Za „Blic“ je otkrio da je baš njoj poslao pomoć jer ga je njena sudbina podsetila na sudbinu… »
Vesti dana »
Na današnji dan, 3. april: Umrla Nadežda Petrović, otvoreno Jugoslovensko dramsko pozorište...
N1 Info pre 13 minutajoš 2 povezane
Iran tvrdi da je gađao američke industrijske i vojne objekte u Zalivu, uključujući i one u vlasništvu kompanija Orakl i Amazon
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Još danas kiša, a od vikenda otopljenje: Evo kakvo vreme nas očekuje do kraja aprila
Mondo pre 1 satjoš 4 povezane
„Rekao je da želi da ostane u Partizanu“: Penjaroja posle pobede nad Zvezdom o važnom igraču
Danas pre 6 satijoš 4 povezane
Ćulibrk: Neverovatno koliko ljudi postanu biznismeni kad jednom uđu u vlast
Danas pre 9 satijoš 1 povezana