Повезане вести
Јелена Јанковић: Ана ме није позвала на свадбу!
Свет & Скандал 25.05.2016
Тенисерка Јелена Јанковић открила је да није позвана на свадбу своје колегинице Ане Ивановић. “Нисам позвана на свадбу. То је дан који треба да поделите са најближима. Нисам ни очекивала позив. Ипак, желим Ани сву срећу, лепо је… »
"Ана ме није звала на свадбу"
Вести онлине 25.05.2016
Ускоро ће Ана Ивановић да каже "ДА" Бастијану Швајнштајгеру, а на свадбу није позвана Јелена Јанковић. То је некада најбоља тенисерка планете открила у интервјуу за дневни лист Информер. - Нисам позвана на свадбу. То је дан који… »
"Ана ме није позвала на свадбу"
Мондо 25.05.2016
Прослављена српска тенисерка о удаји Ане Ивановић и плановима за своју свадбу. Тенисерка Јелена Јанковић рекла је да није позвана на свадбу Ане Ивановић и Бастијана Швајнштајгера о којој медији месецима уназад пишу. "Нисам… »
Вести дана »

Трамп: Надам се састанку са Путином у наредне две недеље; Ракете „томахавк“ потребне и самим САД
Спутник пре 5 минутајош 63 повезане

Кфор: Потврђујемо изјаве тзв. КБС да су грешком скренули, спремни смо да одговоримо
РТВ пре 1 сатјош 27 повезаних

Студенти из Србије у ужем избору за награду Сахаров: Одлука током пленарног заседања ЕП у Стразбуру 23. октобра
Еуроневс пре 8 сатијош 16 повезаних

Директорка Пете београдске гимназије: Интензивно радимо на нормализацији наставе
Н1 Инфо пре 7 сатијош 35 повезаних