Povezane vesti
Jelena Janković: Ana me nije pozvala na svadbu!
Svet & Skandal 25.05.2016
Teniserka Jelena Janković otkrila je da nije pozvana na svadbu svoje koleginice Ane Ivanović. “Nisam pozvana na svadbu. To je dan koji treba da podelite sa najbližima. Nisam ni očekivala poziv. Ipak, želim Ani svu sreću, lepo je to”, rekla je Jelena… »
"Ana me nije zvala na svadbu"
Vesti online 25.05.2016
Uskoro će Ana Ivanović da kaže "DA" Bastijanu Švajnštajgeru, a na svadbu nije pozvana Jelena Janković. To je nekada najbolja teniserka planete otkrila u intervjuu za dnevni list Informer. - Nisam pozvana na svadbu. To je dan koji treba da podelite sa… »
"Ana me nije pozvala na svadbu"
Mondo 25.05.2016
Proslavljena srpska teniserka o udaji Ane Ivanović i planovima za svoju svadbu. Teniserka Jelena Janković rekla je da nije pozvana na svadbu Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera o kojoj mediji mesecima unazad pišu. "Nisam pozvana na svadbu, to je dan… »
Vesti dana »

Promenljivo i oblačno danas, maksimalne temperature do 34 stepena
N1 Info pre 18 minutajoš 19 povezanih

Putinov savetnik naleteo na medveda na Aljasci! Kiril Dmitrijev odmah objavio snimak, nakon samita ruskog predsednika sa Trampom imao novu poruku (foto, video)
Kurir pre 23 minutajoš 20 povezanih

MUP: Tokom jučerašnjih neprijavljenih okupljanja povređeno šest policajaca, dovedeno 56 lica
Euronews pre 43 minutajoš 10 povezanih

Dačić: Na protestu u Valjevu bilo 4.000, u Beogradu 1.300, a u Novom Sadu 500 ljudi, ali i najviše incidenata
Radio 021 pre 2 satajoš 9 povezanih

Ministar Nenad Vujić: Napad na tužilaštvo u Valjevu će biti najoštrije kažnjen
Danas pre 10 satijoš 4 povezane