Povezane vesti

Mišković: Sud mi nije uvažio 90 odsto dokaza!

Večernje novosti 26.05.2016
Tužilaštvo za predsednika "Delte" traži novčanu kaznu i 12 godina zatvora. Odbacio optužbe da je učio sina kako da ne plati porez. TUŽILAŠTVO je u četvrtak u završnoj reči zatražilo da sud Miroslava Miškovića proglasi krivim za zloupotrebu… »

Suđenje Miškoviću: Tužilaštvo traži 12 godina zatvora

Kurir 26.05.2016
BEOGRAD - Zamenik tužioca Tamara Ristić zatražila je danas pred Specijalnim sudom zatvorsku kaznu od 12 godina za vlasnika Delte Miroslava Miškovića, zbog utaje poreza i zloupotrebe položaja, čime je putarska preduzeća oštetio za 30 miliona evra… »

Tužilaštvo traži 12 godina zatvora za Miškovića

Politika 26.05.2016
Vlasnik „Delta holdinga” naglasio je da se on kao predsednik kompanije bavi isključivo vizijama, a ne porezima. – Završne reči odbrane 9. juna. Miroslav Mišković, vlasnik „Delta holdinga” odbacio je najnovije optužbe specijalnog… »

Tužilaštvo traži 12 godina za Miškovića

RTV 26.05.2016
BEOGRAD - Tužilaštvo za organizovani kriminal zatražilo je danas da se vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković koji se tereti za finansijske malverzacije sa putarskim preduzećima osudi na 12 godina zatvora. "Tražim da se Miroslav Mišković oglasi… »

Tužilaštvo traži 12 godina zatvora za Miškovića

RTS 26.05.2016
Zamenik tužioca Tamara Ristić zatražila je pred Specijalnim sudom zatvorsku kaznu od 12 godina za vlasnika "Delte" Miroslava Miškovića, zbog utaje poreza i zloupotrebe položaja, čime je putarska preduzeća oštetio za 30 miliona evra. Miškovićeva… »

Tužilaštvo zatražilo 12 godina zatvora za Miroslava Miškovića

Novi magazin 26.05.2016
Tužilaštvo za organizovani kriminal zatražilo je danas da se vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković koji se tereti za finansijske malverzacije sa putarskim preduzećima osudi na 12 godina zatvora. "Tražim da se Miroslav Mišković oglasi krivim za… »

Tužilaštvo traži 12 godina zatvora za Miškovića

Dnevnik 26.05.2016
Zamenik tužioca Tamara Ristić zatražila je danas pred Specijalnim sudom zatvorsku kaznu od 12 godina za vlasnika. Delte Miroslava Miškovića, zbog utaje poreza i zloupotrebe položaja, čime je putarska preduzeća oštetio za 30 miliona evra. Zamenik… »

Tužilaštvo traži 12 godina zatvora za Miškovića

B92 26.05.2016
Beograd -- Zamenica tužioca Tamara Ristić zatražila je pred Specijalnim sudom zatvorsku kaznu od 12 godina za vlasnika Delte Miroslava Miškovića. Zamenica tužioca je, pored kazne zatvora, tražila i novčanu kaznu, ali nije odredila novčani iznos… »

Mišković: Nisam terao dete da krši zakon, bavim se vizijom

B92 26.05.2016
Beograd -- Vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković je u Specijalnom sudu odbacio tvrdnje iz optužnice da je, znajući da krši zakon, savetovao sinu Marku da utaji porez. Izjašnjavajući se o preciziranoj optužnici, prema kojoj je “bio svestan… »

Tužilaštvo: Miškoviću 12 godina zatvora

Mondo 26.05.2016
Tužilaštvo za organizovani kriminal zatražilo je da vlasnik Delte Miroslav Mišković, optužen za finansijske malverzacije u putarskim preduzećima, bude osuđen na 12 godina zatvora. Foto: MONDO Sivački Goran "Tražim da se Miroslav Mišković… »

Nastavljeno suđenje Miroslavu Miškoviću

RTS 26.05.2016
Suđenje vlasniku “Delta holdinga” Miroslavu Miškoviću, koji je optužen za finansijske malverzacije sa putarskim preduzećima, nastavljeno je u Specijalnom sudu u Beogradu. Mišković je izneo svoju odbranu povodom precizirane optužnice kojom mu… »

Počele završne reči: Tužilaštvo traži 12 godina zatvora za Miroslava Miškovića

Blic 26.05.2016
"Delta" je na ime poreza od osnivanja uplatila 10 milijardi evra, a terete me da sam sina nagovarao da utaji tri miliona", rekao je na početku iznošenja svoje odbrane pred Specijalnim sudom biznismen Miroslav Mišković. Zamenica tužioca Tamara Ristić… »

Danas početak završne reči na suđenju Miškoviću?

Press 26.05.2016
Suđenje vlasniku Delta holdinga Miroslavu Miškoviću koji je optužen za finansijske malverzacije sa putarskim preduzećima biće nastavljeno u četvrtak. Foto:B92.net Sudija Maja Ilić najavila je ranije mogućnost da se na sutrašnjem nastavku krene… »

Danas moguće završne reči na suđenju Miškoviću

Novi magazin 26.05.2016
Suđenje vlasniku Delta holdinga Miroslavu Miškoviću koji je optužen za finansijske malverzacije sa putarskim preduzećima biće nastavljeno danas u Specijalnom sudu u Beogradu. Sudija Maja Ilić najavila je ranije mogućnost da se na današnjem… »

Danas početak završne reči na suđenju Miškoviću?

B92 26.05.2016
Beograd -- Suđenje vlasniku Delta holdinga Miroslavu Miškoviću koji je optužen za finansijske malverzacije sa putarskim preduzećima biće nastavljeno u četvrtak. Sudija Maja Ilić najavila je ranije mogućnost da se na sutrašnjem nastavku krene sa… »

Vesti dana »