Повезане вести
Мишковић: Суд ми није уважио 90 одсто доказа!
Вечерње новости 26.05.2016
Тужилаштво за председника "Делте" тражи новчану казну и 12 година затвора. Одбацио оптужбе да је учио сина како да не плати порез. ТУЖИЛАШТВО је у четвртак у завршној речи затражило да суд Мирослава Мишковића прогласи кривим за… »
Тужилаштво тражи 12 година затвора за Мишковића
Политика 26.05.2016
Власник „Делта холдинга” нагласио је да се он као председник компаније бави искључиво визијама, а не порезима. – Завршне речи одбране 9. јуна. Мирослав Мишковић, власник „Делта холдинга” одбацио је најновије оптужбе специјалног… »
Тужилаштво затражило 12 година затвора за Мирослава Мишковића
Нови магазин 26.05.2016
Тужилаштво за организовани криминал затражило је данас да се власник Делта холдинга Мирослав Мишковић који се терети за финансијске малверзације са путарским предузећима осуди на 12 година затвора. "Тражим да се Мирослав Мишковић… »
Настављено суђење Мирославу Мишковићу
РТС 26.05.2016
Суђење власнику “Делта холдинга” Мирославу Мишковићу, који је оптужен за финансијске малверзације са путарским предузећима, настављено је у Специјалном суду у Београду. Мишковић је изнео своју одбрану поводом прецизиране… »
Почеле завршне речи: Тужилаштво тражи 12 година затвора за Мирослава Мишковића
Блиц 26.05.2016
"Делта" је на име пореза од оснивања уплатила 10 милијарди евра, а терете ме да сам сина наговарао да утаји три милиона", рекао је на почетку изношења своје одбране пред Специјалним судом бизнисмен Мирослав Мишковић. Заменица… »
Данас почетак завршне речи на суђењу Мишковићу?
Пресс 26.05.2016
Суђење власнику Делта холдинга Мирославу Мишковићу који је оптужен за финансијске малверзације са путарским предузећима биће настављено у четвртак. Фото:Б92.нет Судија Маја Илић најавила је раније могућност да се на сутрашњем… »
Вести дана »
Временска прогноза за уторак, 24. фебруар: Облачно и хладније са кишом, увече разведравање
Бета пре 4 сатијош 8 повезаних
Париз уводи америчком амбасадору забрану директног приступа члановима француске владе
Бета пре 5 сатијош 2 повезане
Најмање 73 људи погинуло приликом хватања боса мексичког картела и после његове смрти
Бета пре 5 сатијош 1 повезана
Министар Гламочић позвао пољопривреднике у протесту да дођу сутра на састанак у Владу
Данас пре 6 сатијош 1 повезана