Povezane vesti

Užas u Požarevcu Nađena mrtva beba u zatvoru

Večernje novosti 26.05.2016
Čuvari Kazneno-popravnog zavoda za žene u Požarevcu, u sredu oko 20 časova, zatekli jeziv prizor u ćeliji. Osuđenica Zlata Stanimirović (38) pokušala da se ubije. ISPOD kreveta osuđenice Kazneno-popravnog zavoda za žene u Požarevcu, Zlate… »

Mrtva beba pronađena u ćeliji KPZ Požarevac

B92 26.05.2016
Beograd -- Telo mrtve bebe pronađeno je u sredu u KPZ Požarevac ispod kreveta osuđenice koja je prethodno pokušala da se ubije brijačem, navode beogradski mediji. “Osuđenica je juče popodne u ćeliji zatečena sa posekotinama po vratu, zbog čega… »

U ćeliji osuđenice koja je pokušala samoubistvo pronađena mrtva beba

Danas 26.05.2016
Požarevac - Osuđenica (38) iz Niša, koja izdržava trogodišnju kaznu u ženskom zatvoru u Požarevcu, zbog dilovanja droge, prevežana je u sredu uveče u bolnicu, jer je u nervnom rastrojstvu pokušala samoubistvo. Ona je prilikom ovog pokušaja… »

Nađen leš bebe u ćeliji zatvora u Požarevcu

Vesti online 26.05.2016
Telo mrtve bebe pronađeno je u sredu oko 20 sati ispod kreveta osuđenice Z.S. (38) koja je prethodno pokušala da se ubije brijačem. - Osuđenica je juče popodne u ćeliji zatečena sa posekotinama po vratu, zbog čega je odmah prebačena u Opštu… »

Užas u zatvoru: Ispod kreveta osuđenice mrtva beba

Mondo 26.05.2016
Osuđenica u ženskom zatvoru u Požarevcu Z. S. (38) pokušala je da se ubije tako što je sebi oštrim predmetom nanela više posekotina po vratu. Foto: Goran Sivački, MONDO Bebe ostaju godinu dana sa majkom Nakon što je osuđenici ukazana lekarska… »

Užas u ženskom zatvoru u Požarevcu: Osuđenici (38) ispod kreveta u ćeliji pronašli mrtvu bebu

Kurir 26.05.2016
POŽAREVAC - Osuđenica Z. S. (38) iz Niša, koja izdržava trogodišnju kaznu u ženskom zatvoru u Požarevcu, zbog dilovanja droge, prevezana je u sredu uveče u bolnicu, jer je u nervnom rastrojstvu pokušala samoubistvo. Ona je prilikom ovog… »

Užas u zatvoru: Nađen leš bebe u ćeliji kpz Požarevac

Blic 26.05.2016
Telo mrtve bebe pronađeno je sinoć oko 20 sati ispod kreveta osuđenice Z.S. (38) koja je prethodno pokušala da se ubije brijačem. - Osuđenica je juče popodne u ćeliji zatečena sa posekotinama po vratu, zbog čega je odmah prebačena u Opštu… »

Horor u ženskom zatvoru u Požarevcu! Pokušala da se ubije, čuvari joj ispod kreveta našli mrtvu bebu!

Pravda 26.05.2016
Osuđenica u ženskom zatvoru u Požarevcu Z. S. (38) pokušala je da se ubije tako što je sebi oštrim predmetom nanela više posekotina po vratu. Nakon što je osuđenici ukazana lekarska pomoć, čuvari u KPZ Požarevac pregledali su ćeliju i ispod… »

Vesti dana »