Povezane vesti
Na večni počinak U omiljenom odelu i crvenoj kravati: Glumci i prijatelji ispraćaju Batu u Starom dvoru! (foto) (video)
Telegraf 26.05.2016
Dva sata kasnije, u 13 sati na Novom groblju u Beogradu, biće održano opelo, a zatim će slavni Valter biti ispraćen na večni počinak u Aleji velikana. U Starom dvoru Skupštine grada minutom ćutanja počela je druga komemoracija Velimiru Bati… »
Poslednji pozdrav valteru: Hiljade ljudi na Novom groblju ispratilo Batu na večni počinak! (foto) (VIDEO)
Telegraf 26.05.2016
Brojni poštovaoci lika i dela slavnog Valtera, kao i prijatelji i glumci stigli su na Novo groblje pola sata ranije, a prisutan je bio i unuk Josipa Broza Tita, Joška Broz. Dva sata nakon komemoracije održane u Starom dvoru, u 13.00 sati na Novom… »
Legende će večno ležati jedna pored druge: Bata sahranjen pored Dragana Nikolića (FOTO)(video)
Telegraf 26.05.2016
Batino grobno mesto nalazi se tik pored Dragana Nikolića, njegovog dugogodišnjeg prijatelja i kolege, iako se Gaga nalazi u Aleji zaslužnih građana, a Bata u Aleji velikana. Doajen našeg glumišta Velimir Bata Živojinović ispraćen je danas na… »
Kinezi došli da se oproste od svog heroja Valtera (FOTO) (VIDEO)
Telegraf 26.05.2016
Na Novom groblju su se okupili mnogi koji su poštovali lik i delo Bate Živojinovića, a došli su i brojni Kinezi kako bi ispratili Valtera. Trenutno je u toku opelo na Novom groblju u Beogradu, nakon čega će legenda srpskog glumišta, Velimir Bata… »
"Bata je bio naš Džon Vejn": U ime svih glumaca, ovako se Lazar Ristovski oprostio od legendarnog Valtera! (FOTO)
Telegraf 26.05.2016
- Večiti mladić Bata, sebi je obezbedio večni život i zato neka mu je večna slava - kazao je glumac Lazar Ristovski. U Starom dvoru Skupštine grada, na komemoraciji preminulom glumcu Velimiru Bati Živojinoviću, u ime njegovih kolega oprostio se… »
Dosad neviđeni VIDEO bate živojinovića: Ovako je Valter zvao Kineze da dođu u Beograd (VIDEO)
Telegraf 26.05.2016
- Ja sam Bata Živojinović, a svi me znate kao Valtera. Dobro došli u moj Beograd - poručila je ova glumačka legenda Kinezima. U Kini se nedavno emitovala reklama u kojoj ih njihov i naš Valter – Velimir Bata Živojinović, poziva da dođu u našu… »
Na glumu otišao zbog kaubojskih filmova: Batin drug iz detinjstva sve rasplakao na komemoraciji! (FOTO)
Telegraf 26.05.2016
- Odrasli smo zajedno. Bili smo u obdaništu, pa smo zajedno otišli u pozorišnu školu. On se setio da bi bilo dobro da studiramo Pozorišnu akademiju. Bio sam skeptičan da će da nas prime. Ali, primili su nas - rekao je on o srpskom Džonu Vejnu… »
Slomljene od bola: Na komemoraciju stigle Batina supruga Lula i ćerka Jelena! (VIDEO)
Telegraf 26.05.2016
Na komemoraciju, na kojoj će se od njega oprostiti brojni prijatelji i glumci, stigla je njegova supruga Lula sa ćerkom Jelenom. U Stari dvor Skupštine grada, u kom je upravo minutom ćutanja počela druga komemoracija Velimiru Bati Živojinoviću… »
Vesti dana »
![Neki datumi nisu samo u kalendaru, već i u sudbini naroda: Sretnimo se na Sretenje u Kragujevcu](https://nstatic.net/928/38931928fzktej.jpg)
Neki datumi nisu samo u kalendaru, već i u sudbini naroda: Sretnimo se na Sretenje u Kragujevcu
Danas pre 1 satjoš 14 povezanih
![Takahashi: Pravda će pobijediti, Netanyahua ćemo vidjeti u Hagu](https://nstatic.net/img/logo/s/al-jazeera.png)
Takahashi: Pravda će pobijediti, Netanyahua ćemo vidjeti u Hagu
Al Jazeera pre 1 satjoš 30 povezanih