Povezane vesti

Telo u fazi raspadanja u potoku u Sremčici: Studenti pronašli mrtvu nestalu ženu?

Večernje novosti 26.05.2016
Sumnja se da je reč o Stojanki N. (66) iz Beograda, koja je nestala pre dvadeset dana. TELO žene u fazi raspadanja pronađeno je u četvrtak oko 14.30 u potoku u Sremčici. Na leš u vodi između njiva slučajno je naišla grupa studenata, a sumnja se… »

Užas u sremčici: Beživotno telo žene pronađeno u potoku

Kurir 26.05.2016
Na leš su naišli studenti Rudarsko-geološkog fakulteta prilikom iskopavanja, o čemu su odmah obavestili policiju. BEOGRAD - Telo sredovečne žene pronađeno je u četvrtak oko 14.30 časova u potoku u beogradskom naselju Sremčica. Kako nezvanično… »

BG: Studenti prilikom iskopavanja pronašli telo žene

B92 26.05.2016
Beograd -- U potoku u beogradskom naselju Sremčici pronađeno je telo žene srednjih godina, koje je u poodmakloj fazi raspadanja, rečeno je agenciji Beta u policiji. Telo su pronašli studenti Rudarsko-geološkog fakulteta prilikom iskopavanja. Kako su… »

Pronađeno telo žene u potoku u Sremčici

RTS 26.05.2016
U potoku u beogradskom naselju Sremčica pronađeno je telo žene srednjih godina, koje je u poodmakloj fazi raspadanja, rečeno je agenciji Beta u MUP-u. Telo su pronašli studenti Rudarsko geološkog fakulteta prilikom iskopavanja. Kako su u MUP-u… »

U Sremčici u potoku nađeno telo žene

RTV 26.05.2016
BEOGRAD - U potoku u beogradskom naselju Sremčica danas je pronađeno telo žene srednjih godina, koje je u poodmakloj fazi raspadanja, rečeno je agenciji Beta u MUP-u. Telo su pronašli studenti Rudarsko geološkog fakulteta prilikom iskopavanja. Kako… »

Pronađen leš u potoku u Sremčici

Dnevnik 26.05.2016
Leš ženske osobe srednjih godina pronađen je danas u potoku u Sremčici.Kako je rečeno Tanjugu u MUP-u, oko 15 sati studenti Rudarsko geološkog fakulteta. koji su obavljali iskopavanje pronašli su ženski leš srednjih godina.Iz MUP-a navode da je… »

Studenti iskopali ženski leš u Sremčici!

Mondo 26.05.2016
U potoku u beogradskom naselju Sremčica danas je pronađeno telo žene srednjih godina, koje je u poodmakloj fazi raspadanja, rečeno je agenciji Beta u MUP-u. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Telo su pronašli studenti Rudarsko geološkog fakulteta… »

U Sremčici u potoku nađeno telo žene srednjih godina

Novi magazin 26.05.2016
U potoku u beogradskom naselju Sremčica danas je pronađeno telo žene srednjih godina, koje je u poodmakloj fazi raspadanja, rečeno je agenciji Beta u MUP-u. Telo su pronašli studenti Rudarsko geološkog fakulteta prilikom iskopavanja. Kako su u MUP-u… »

Pronađeno žensko telo u potoku u Sremčici

Blic 26.05.2016
Telo napoznate ženske osobe u fazi raspadanja pronađeno je danas u sremačkom potoku u Sremčici. Kako navode u MUP telo su pronašli studenti Rudarsko geološkog fakulteta prilikom iskopavanja. - Nepoznata ženska osoba bila je srednjih godina, a telo… »

Vesti dana »