Povezane vesti

Oslobođen osumnjičeni za grafit "Smrt Pajtiću"

Radio 021 26.05.2016
Osnovni sud u Novom Sadu doneo je danas oslobađajuću presudu Goranu Ikraševu, prvobitno osumnjičenom da je autor grafita "Smrt Pajtiću". Nikola Šijan, advokat Gorana Ikraševa, rekao je za N1 da je njegov klijent oslobođen usled nedostatka dokaza… »

Nije kriv: Oslobođen osumnjičeni za pisanje grafita Smrt Pajtiću

Kurir 26.05.2016
Osnovni sud u Novom Sadu doneo je danas oslobađajuću presudu Goranu Ikraševu, prvobitno osumnjičenom da je autor grafita Smrt Pajtiću. Nikola Šijan, advokat Gorana Ikraševa, rekao je da je njegov klijent oslobođen usled nedostatka dokaza, a… »

Oslobođen osumnjičeni za pisanje grafita "Smrt Pajtiću"

RTV 26.05.2016
NOVI SAD - Osnovni sud u Novom Sadu doneo je danas oslobađajuću presudu Goranu Ikraševu, prvobitno osumnjičenom da je autor grafita "Smrt Pajtiću". Nikola Šijan, advokat Gorana Ikraševa, rekao je za televiziju N1 da je njegov klijent oslobođen… »

Oslobođen osumnjičeni za grafit "Smrt Pajtiću"

B92 26.05.2016
Beograd -- Osnovni sud u Novom Sadu doneo je oslobađajuću presudu Goranu Ikraševu, prvobitno osumnjičenom da je autor grafita "Smrt Pajtiću". Nikola Šijan, advokat Gorana Ikraševa, rekao je za televiziju N1 da je njegov klijent oslobođen usled… »

Oslobođen osumnjičeni za pisanje grafita "Smrt Pajtiću"

RTS 26.05.2016
Osnovni sud u Novom Sadu doneo je oslobađajuću presudu Goranu Ikraševu, prvobitno osumnjičenom da je autor grafita "Smrt Pajtiću". Nikola Šijan, advokat Gorana Ikraševa, rekao je za televiziju N1 da je njegov klijent oslobođen usled nedostatka… »

Oslobođen osumnjičeni za grafite "Smrt Pajtiću"

Mondo 26.05.2016
Osnovni sud u Novom Sadu doneo je danas oslobađajuću presudu Goranu Ikraševu, prvobitno osumnjičenom da je autor grafita "Smrt Pajtiću". Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Nikola Šijan, advokat Gorana Ikraševa, rekao je za televiziju N1 da je njegov klijent… »

Vesti dana »