Povezane vesti

Skupština SNS: Velike promene u stranci, mlade snage na novim pozicijama! (foto) (video)

Skupština SNS: Velike promene u stranci, mlade snage na novim pozicijama! (foto) (video)

Telegraf 28.05.2016
Vučić se u uvodnom izlaganju zahvalio svima dodajući da se na današnjoj sednici nalazi rekordni broj delegata, čak 3.862. Srpska napredna stranka održava Izbornu skupštinu, a predsednik stranke Aleksandar Vučić najavio je da će svi… »
Vučić jednoglasno predsednik, četiri potpredsednika SNS

Vučić jednoglasno predsednik, četiri potpredsednika SNS

N1 Info 28.05.2016
Srpska napredna stranka održala je sednicu stranačkih organa. Izborna skupština jednoglasno je izabrala Aleksandra Vučića za predsednika stranke, kao i četiri potpredsednika, umesto dosadašnjih šest. Vučić je poručio da će ponovo biti… »
Na čelu SNS-a i poslije Vučića - Vučić

Na čelu SNS-a i poslije Vučića - Vučić

Al Jazeera 28.05.2016
Zbog podrške koju ima u biračkom tijelu, Srpska napredna stranka je postala politička oaza u kojoj mnogi traže svoje mjesto. Vladajuća politička opcija u Srbiji, Srpska napredna stranka, izabrala je novo vodstvo. Jedinom kandidatu za predsjednika… »
Čeka ih veliki posao: Evo ko su novi potpredsednici SNS-a! (foto)

Čeka ih veliki posao: Evo ko su novi potpredsednici SNS-a! (foto)

Telegraf 28.05.2016
Vučić je na otvorenom delu izborne skupštine rekao da će Glavnom odboru predložiti da za potpredsednike izabere Milenka Jovanova, Miloša Vučevića, Marka Đurića i Mariju Obradović, a za predsednika Izvršnog odbora Darka Glišića. Na sednici… »
Vučić jednoglasno izabran za predsednika SNS

Vučić jednoglasno izabran za predsednika SNS

Sandžak haber 28.05.2016
Beograd — Skupština SNS jednoglasno je izabrala Aleksandra Vučića za predsednika stranke. Izbornoj skupštini, koja bira novo rukovodstvo, prisustvuje 3.862 delegata, od ukupno 4.000. Lider SNS Aleksandar Vučić izjavio je ranije na Izbornoj… »
Vučić iznenadio sve: Ja sam samo formalni predsednik, Jorgovanka je "smrznuta" na nekoliko godina!

Vučić iznenadio sve: Ja sam samo formalni predsednik, Jorgovanka je "smrznuta" na nekoliko godina!

Telegraf 28.05.2016
- Jorgovanka je, kao što sam pre neki dan rekao, ''smrznuta'' nekoliko godina, a ja ću samo formalno biti predsednik - našalio se Vučić na izbornoj skupštini stranke. Lider SNS Aleksandar Vučić obrazložio je danas potrebu za novim ljudima u vrhu… »

Vesti dana »