Повезане вести
Николић: Србија ће највероватније имати отворено поглавље
Нови магазин 29.05.2016
Свима се учинило да је Хрватска искористила прилику да зауставља Србију захтевима, за које може да каже да су оправдани, али није успела ни Европи то да докаже. Имаћемо у најскорије време састанак на коме ће експерти и државни… »
Николић: Кандидоваћу се поново за председника, а Вучић ће се одлучити кога подржава
Данас 29.05.2016
Председник Србије Томислав Николић изјавио је да ће се поново кандидовати на председничким изборима следеће године, а да ће се Александар Вучић лако изјаснити кога подржава, када дође време за то. "Председнички избори никада нису… »
Николић ударио на бившег саборца: Шешељ није био јер није могао да поднесе суочавање...
Правда 29.05.2016
БЕОГРАД - Председник Николић каже да је тема председничких избора наметнута пре времена како би се видело да ли постоји сукоб између њега и Вучића. "Ми имамо много посла, ја разумем Александра Вучића. Зашто би се сада… »
Дачић: Да ме Путин поменуо, то би деловало контрапродуктивно на Вучића
СЕЕбиз 29.05.2016
БЕОГРАД - Председник Социјалистчке партије Србије (СПС) Ивица Дачић изјавио је да не би волео да га је председник Русије Вадимир Путин споменуо на састанку у Москви с лидером Српске напредне странке (СНС) Александром Вучићем, јер… »
Дачић: Путин ме не гура!
Вести онлине 29.05.2016
"Ја бих волео да ме Путин није поменуо на састанку. Јер код Вучића то функционише на други начин, то је контрапродуктивно код њега. Ја стварно не знам о чему су они разговарали у Москви, вероватно премијеру разни људи говоре… »
Ивица Дачић отворено о свему: Путин ме не гура, колико је Вучић руски човек - толико сам и ја!
Правда 29.05.2016
БЕОГРАД - Лидер СПС-а Ивица Дачић без длаке на језику говори о уласку социјалиста у Владу Србије, о сукобима унутар СПС-а, да ли је руски или британски човек, као и да ли је "окајао своје грехе" према Александру Вучићу из 2008… »
Вести дана »
Страни радници имају иста права као наши: Непалци се селе из крагујевачког насеља након језивог протеста групе екстремиста, хитно потребан план због ксенофобије
Блиц пре 55 минутајош 1 повезана
Трећи месец америчких санкција НИС-у – Вучић: Разрађујемо више сценарија; Ђедовић Хандановић: Ситуација све сложенија
РТС пре 40 минутајош 1 повезана
Зеленски: Мали напредак ка миру; Кремљ открива да ли ће се Путин и Трамп састати до краја године
РТС пре 35 минутајош 4 повезане