Povezane vesti

Posle 25 DANA u: Raški pronađeno telo nestalog mladića iz Novog Pazara

Blic 29.05.2016
Telo nestalog Asada Redžepefendića (22) iz Novog Pazara pronadjeno je danas u reci Raški u naselju Pilareta, desetak kilometara od centra grada, potvrđeno je Radio-televiziji Srbije u novopazarskoj policiji. Vršilac dužnosti načelnika Policijske… »

Pronađeno telo Asada Redžepefendića iz Novog Pazara u reci Raški

Večernje novosti 29.05.2016
Telo nestalog Asada Redžepefendića (22) iz Novog Pazara pronađeno je danas u reci Raški u naselju Pilareta, desetak kilometara od centra grada. Telo nestalog Asada Redžepefendića (22) iz Novog Pazara pronađeno je danas u reci Raški u naselju… »

Pronađeno telo nestalog mladića iz Novog Pazara

B92 29.05.2016
Novi Pazar -- U reci Raški, oko 10 kilometara nizvodno od Novog Pazara, pronađeno je telo 21-godišnjeg Asada Redžepefendića koji je nestao u sredu 4. maja, potvrđeno RTS-u. Telo koje je pronađeno kod mesta Pilorete, na putu Novi Pazar - Raška… »

Posle 25 dana potrage: Žandarmerija pronašla telo nestalog mladića iz Novog Pazara

Kurir 29.05.2016
NOVI PAZAR - Telo za sada nepoznate osobe pronađeno je u reci Raški, desetak kilometara nizvodno od Novog Pazara. Prema informacijama novopazarske policije, radi se o telu nestalog Asada Redžepefendića (22). Mladić je nestao uveče 4. maja, a… »

Pronađeno telo nestalog mladića iz Novog Pazara

RTS 29.05.2016
U reci Raški, oko 10 kilometara nizvodno od Novog Pazara, pronađeno je telo 21-godišnjeg Asada Redžepefendića koji je nestao u sredu 4. maja, potvrđeno RTS-u. Telo koje je pronađeno kod mesta Pilorete, na putu Novi Pazar - Raška, identifikovali su… »

U reci Raški nađeno telo nestalog mladića

Mondo 29.05.2016
Telo nestalog Asada Redžepefendića (22) iz Novog Pazara pronađeno je danas u reci Raški u naselju Pilareta, desetak kilometara od centra grada, potvrđeno je radiju Sto plus u novopazarskoj policiji. Foto: screenshot, youtube Vršilac dužnosti… »

Nađeno telo nestalog mladića

Radio 021 29.05.2016
Telo nestalog Asada Redžepefendića (22) iz Novog Pazara pronađeno je danas u reci Raški u naselju Pilareta, desetak kilometara od centra grada. Mladić je nestao uveče 4. maja, a dosadašnje akcije potrage policije, Žandarmerije, Gorske službe… »

Pronađeno telo Asada Redžepefendića iz Novog Pazara u reci Raški

Novi magazin 29.05.2016
Telo nestalog Asada Redžepefendića (22) iz Novog Pazara pronađeno je danas u reci Raški u naselju Pilareta, desetak kilometara od centra grada, potvrđeno je radiju Sto plus u novopazarskoj policiji. Vršilac dužnosti načelnika Policijske uprave tog… »

Telo mladića nađeno u Raški

Vesti online 29.05.2016
Telo, za sada nepoznate osobe, pronađeno je u reci Raški, desetak kilometara nizvodno od Novog Pazara, a prema još uvek nezvaničnim informacijama, moglo bi da se radi o telu Asada Redžepefendića (22). Redžepefendić je nestao uveče 4. maja, a… »

Vesti dana »