Povezane vesti

Teška nesreća u pančevu: Sleteo sa puta i udario u drvo

Kurir 29.05.2016
Do udesa je došlo kad je „opel vektra“ kojom je mladić upravljao sletela s puta i udarila u drvo nedaleko od parkinga „Azotare“. PANČEVO - Tridesetčetvorogodišnji Daniel Jović iz Starčeva kod Pančeva poginuo je u saobraćajnoj nesreći… »

Mladić poginuo kod Azotare

Dnevnik 29.05.2016
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 13.30 sati, muškarac star 34 godine poginuo je kada je vozilo „opel vektra” kojom je upravljao sletelo sa puta i udarilo u drvo. Nesreća se dogodila u Pančevu u Spoljnostarčevačkoj ulici, nedaleko od… »

Poginuo vozač u nesreći kod pančevačke Azotare

B92 29.05.2016
Vozač automobila opel "vektra" poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Pančevu u Spoljnostarčevačkoj ulici, kada je sleteo sa kolovoza i udario u drvo. Reč je o muškarcu starosti 34 godine, koji je preminuo na licu mesta. Nesreća se dogodila oko… »

Sleteo s puta u Pančevu, na mestu mrtav

Mondo 29.05.2016
Vozač automobila opel "vektra" poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći u Pančevu u Spoljnostarčevačkoj ulici, kada je sleteo sa kolovoza i udario u drvo, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Reč je o muškarcu starosti… »

Poginuo vozač u nesreći kod Azotare

Novi magazin 29.05.2016
Vozač automobila opel "vektra" poginuo je danas u saobraćajnoj nesreći u Pančevu u Spoljnostarčevačkoj ulici, kada je sleteo sa kolovoza i udario u drvo, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije. Reč je o muškarcu starosti 34 godine, koji je preminuo na… »

Težak udes u Pančevu: Sleteo opelom sa puta i poginuo

Večernje novosti 29.05.2016
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 13.30 sati, muškarac star 34 godine poginuo je kada je vozilo "opel vektra" kojom je upravljao sletelo sa puta i udarilo u drvo. U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 13.30 sati, muškarac star 34… »

Udes kod pančevačke "Azotare", poginuo vozač

RTS 29.05.2016
U Pančevu poginuo vozač automobila "opel vektra" pošto je sleteo sa puta i udario u drvo, potvrđeno RTS-u u MUP-u. U nesreći, koja se dogodila oko 13.30 u Spoljnostarčevačkoj ulici u blizini pančevačke "Azotare", poginuo je muškarac star 34… »

Vesti dana »