Povezane vesti

Objavljen i engleski spisak - Rašford ide na EURO!

Sportske.net 31.05.2016
Roj Hodžson prelomio - ovo su imena 23 fudbalera koji će na Evropskom prvenstvu braniti boje Engleske. Sa preliminarnog spiska otpali su Dani Drinkvoter, Fabijan Delf i Andros Taunsend, a ovako izgleda konačan spisak: Golmani: Frejzer Forster… »

Evropsko prvenstvo: Belgija sa ‘drim timom’ napada pehar

Hot sport 31.05.2016
Selektor fudbalske reprezentacije Belgije Mark Vilmots objavio je danas spisak od 23 igrača za Evropsko prvenstvo, a ekipu će u Francuskoj predvoditi igrač Čelsija Eden Azar. Azar nije pružao dobre partije ove sezone u Čelsiju, ali je ipak pozvan u… »

Azar predvodi Belgiju na ep

Večernje novosti 31.05.2016
Vilmots pozvao Kurtou, Minjolea, Vermalena, Felainija, De Brujnea, Lukakua, Bentekea, Origija, Karaska... Selektor fudbalske reprezentacije Belgije Mark Vilmots objavio je danas spisak od 23 igrača za Evropsko prvenstvo, a ekipu će u Francuskoj… »

Azar predvodi Belgijance na EP

B92 31.05.2016
Selektor Belgije Mark Vilmots objavio je spisak od 23 igrača za Evropsko prvenstvo, a ekipu će u Francuskoj predvoditi igrač Čelsija Eden Azar. Azar nije pružao dobre partije ove sezone u Čelsiju, ali je ipak pozvan u reprezentaciju i dodeljena mu… »

I Rašford na listi: Sa ovim timom Englezi kreću na euro

Blic sport 31.05.2016
Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Roj Hodžson objavio je spisak igrača za Evropsko prvenstvo u Francuskoj, na kome su Markus Rašford i Danijel Staridž. Foto: Reuters Roj Hodžson Sa šireg spiska otpali su fudbaler Njukasla Andros Taunzend… »

Od njih se očekuje najveće iznenađenje

Mondo 31.05.2016
I selektor Belgije Mark Vilmots objavio spisak igrača za EURO 2016. Foto: Guliver/Getty Images/Dean Mouhtaropoulos Eden Azar Selektor fudbalske reprezentacije Belgije Mark Vilmots objavio je spisak od 23 igrača za Evropsko prvenstvo, a ekipu će u… »

Azar predvodi Belgiju na EP

Beta 31.05.2016
Selektor fudbalske reprezentacije Belgije Mark Vilmots objavio je danas spisak od 23 igrača za Evropsko prvenstvo, a ekipu će u Francuskoj predvoditi igrač Čelsija Eden Azar. Azar nije pružao dobre partije ove sezone u Čelsiju, ali je ipak pozvan u… »

I domaćin objavio spisak: Nema Benzeme i Sakoa

Mondo 31.05.2016
Didije Dešam izabrao 23 fudbalera za predstojeće Evropsko prvenstvo. Foto: Guliver/Getty images/Paul Gilham Seriju zvaničnih spiskova fudbalera koji će učestvovati na predstojećem Evropskom prvenstvu u Francuskoj nastavljamo timom koji će… »

Englezi vode i srednjoškolca na euro

Mondo 31.05.2016
Napadač Mančester junajteda, koji je posle utakmica išao kući da uči, nastupiće za "Albion" na Evropskom prvenstvu u Francuskoj. Mladi centarfor Markus Rašford, rođen 31. oktobra 1997. godine, biće jedan od napadača reprezentacije Engleske na… »

Rašford ide na EP!

Vesti online 31.05.2016
Selektor Engleske fudbalske reprezentacije Roj Hodžson objavio je danas konačan spisak od 23 fudbalera na koje računa za predstojeće Evropsko prvenstvo u Francuskoj. Sa spiska su u poslednjem trenutku otpali Andres Tauzend i Deni Drinkvoter, dok je… »

Spisak Engleske: Rašford ide na EURO! Kakva nepravda sa Drinkvoterom i Vilširom!

Mozzart sport 31.05.2016
Roj Hodžson precrtao dvojicu suvišnih. Poznat je i konačan sastav Engleske za EURO 2016. u Fracuskoj! Selektor Roj Hodžson je danas naporavio konačan filter i otpisao dvojicu prekobrojnih sa proširenog spiska od 25 fudbalera. Podsetimo da je sa… »

Rašford i Staridž idu na EURO

B92 31.05.2016
Selektor Engleske Roj Hodžson izabrao je 23 igrača koja će igrati na Evropskom prvenstvu, a među njima se nalaze Markus Rašford i Danijel Staridž. Danima se spekulisalo da li će mladi napadač Mančester Junajteda i roviti golgeter Liverpula dobiti… »

Rašford i Staridž na Hodžsonovom spisku za ep

Večernje novosti 31.05.2016
Sa šireg spiska engleskog selektora otpali su fudbaler Njukasla Andros Taunzend, Deni Drinkvoter iz Liverpula i igrač Mančester sitija Fabijan Delf, koji je stavljen na listu igrača na čekanju. Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Roj Hodžson… »

Rašford ide na euro, Vilšir ispred Drinkvotera

Sportski žurnal 31.05.2016
Selektor Engleske fudbalske reprezentacije Roj Hodžson objavio je danas konačan spisak od 23 fudbalera na koje računa za predstojeće Evropsko prvenstvo u Francuskoj. Sa spiska su u poslednjem trenutku otpali Andreuz Tauzend i Deni Drinkvoter, dok je… »

Vesti dana »