Повезане вести

Конобар одбио да услужи Артманову

Конобар одбио да услужи Артманову

РТВ 31.05.2016
САРАЈЕВО - Приједорски конобар одбио је данас да услужи бившу портпаролку хашког тужилаштва Флоранс Артман, што је она назвала инцидентом и дискриминацијом. "Конобар је одбио да ме послужи кафом зато што сам носила белу траку… »
Конобар одбио да послужи Флоранс Артман у Приједору

Конобар одбио да послужи Флоранс Артман у Приједору

РТС 31.05.2016
Бившу портпаролку Хашког тужилаштва Флоранс Артман и загребачког фотографа Хрвоја Полана конобар је одбио да послужи пићем јер су око руке имали завезане беле траке, преноси портал "Приједор 24". Уочи почетка обележавања Дана… »
Приједор: У једном кафићу одбили да услуже Флоранс Артман! Питали је што није у затвору

Приједор: У једном кафићу одбили да услуже Флоранс Артман! Питали је што није у затвору

Вести онлине 31.05.2016
Уочи почетка обележавања Дана белих трака у једном приједорском кафићу догодио се инцидент. Бившој портпаролки хашког тужилаштва Флоранс Артман и загребачком фотографу Хрвоју Полану конобар је одбио да послужи пиће јер су око… »
Флоренс Артман питали зашто није у затвору!

Флоренс Артман питали зашто није у затвору!

Ало 31.05.2016
Бивша портпаролка хашког тужилаштва Флоренс Артман доживела је непријатну ситуцију у једном приједорском кафићу када је конобар одбио да је послужи јер је око руке имали завезану белу траку. Артман је у Приједор дошла како би… »
Инцидент у приједору: У једном кафићу одбили да услуже Флоренс Артман! Питали је што није у затвору

Инцидент у приједору: У једном кафићу одбили да услуже Флоренс Артман! Питали је што није у затвору

Курир 31.05.2016
Уочи почетка обележавања Дана белих трака у једном приједорском кафићу догодио се инцидент. Бившој портпаролки хашког тужилаштва Флоренс Артман и загребачком фотографу Хрвоју Полану конобар је одбио да послужи пиће јер су око… »
Због бијеле траке одбили послужити Хартманн

Због бијеле траке одбили послужити Хартманн

Ал Јазеера 31.05.2016
Бившој гласноговорници Тужилаштва Хашког трибунала конобар из Приједора одбио послужити пиће због завезане бијеле траке. Уочи почетка обиљежавања Дана бијелих трака у приједорском кафићу "Папа Јое" догодио се инцидент. Бившој… »
Инцидент у приједору: Артман: Власник ресторана ми је рекао да треба да будем у затвору

Инцидент у приједору: Артман: Власник ресторана ми је рекао да треба да будем у затвору

Блиц 31.05.2016
Бивши портпарол хашког тужилаштва Флоренс Артман доживела је данас неугодну ситуацију у једном приједорском кафићу када је конобар одбио да је послужи јер је око руке имали завезану белу траку. Она је у Приједор дошла како би… »

Вести дана »