Повезане вести
Конобар одбио да услужи Артманову
РТВ 31.05.2016
САРАЈЕВО - Приједорски конобар одбио је данас да услужи бившу портпаролку хашког тужилаштва Флоранс Артман, што је она назвала инцидентом и дискриминацијом. "Конобар је одбио да ме послужи кафом зато што сам носила белу траку… »
Конобар одбио да послужи Флоранс Артман у Приједору
РТС 31.05.2016
Бившу портпаролку Хашког тужилаштва Флоранс Артман и загребачког фотографа Хрвоја Полана конобар је одбио да послужи пићем јер су око руке имали завезане беле траке, преноси портал "Приједор 24". Уочи почетка обележавања Дана… »
Приједор: У једном кафићу одбили да услуже Флоранс Артман! Питали је што није у затвору
Вести онлине 31.05.2016
Уочи почетка обележавања Дана белих трака у једном приједорском кафићу догодио се инцидент. Бившој портпаролки хашког тужилаштва Флоранс Артман и загребачком фотографу Хрвоју Полану конобар је одбио да послужи пиће јер су око… »
Флоренс Артман питали зашто није у затвору!
Ало 31.05.2016
Бивша портпаролка хашког тужилаштва Флоренс Артман доживела је непријатну ситуцију у једном приједорском кафићу када је конобар одбио да је послужи јер је око руке имали завезану белу траку. Артман је у Приједор дошла како би… »
Инцидент у приједору: У једном кафићу одбили да услуже Флоренс Артман! Питали је што није у затвору
Курир 31.05.2016
Уочи почетка обележавања Дана белих трака у једном приједорском кафићу догодио се инцидент. Бившој портпаролки хашког тужилаштва Флоренс Артман и загребачком фотографу Хрвоју Полану конобар је одбио да послужи пиће јер су око… »
Због бијеле траке одбили послужити Хартманн
Ал Јазеера 31.05.2016
Бившој гласноговорници Тужилаштва Хашког трибунала конобар из Приједора одбио послужити пиће због завезане бијеле траке. Уочи почетка обиљежавања Дана бијелих трака у приједорском кафићу "Папа Јое" догодио се инцидент. Бившој… »
Инцидент у приједору: Артман: Власник ресторана ми је рекао да треба да будем у затвору
Блиц 31.05.2016
Бивши портпарол хашког тужилаштва Флоренс Артман доживела је данас неугодну ситуацију у једном приједорском кафићу када је конобар одбио да је послужи јер је око руке имали завезану белу траку. Она је у Приједор дошла како би… »
Вести дана »
"Кушнеров Генералштаб": Америчка страна се добро заштитила, ако не испунимо потписано - следи вишемилионска казна
Н1 Инфо пре 4 минутајош 2 повезане