Povezane vesti

Konobar odbio da usluži Artmanovu

RTV 31.05.2016
SARAJEVO - Prijedorski konobar odbio je danas da usluži bivšu portparolku haškog tužilaštva Florans Artman, što je ona nazvala incidentom i diskriminacijom. "Konobar je odbio da me posluži kafom zato što sam nosila belu traku. Vlasnik restorana mi… »

Konobar odbio da posluži Florans Artman u Prijedoru

RTS 31.05.2016
Bivšu portparolku Haškog tužilaštva Florans Artman i zagrebačkog fotografa Hrvoja Polana konobar je odbio da posluži pićem jer su oko ruke imali zavezane bele trake, prenosi portal "Prijedor 24". Uoči početka obeležavanja Dana belih traka, u… »

Florans Artman ne može da popije kafu u Prijedoru

B92 31.05.2016
Prijedor -- Prijedorski konobar odbio je da usluži bivšu portparolku haškog tužilaštva Florans Artman, što je ona nazvala incidentom i diskriminacijom. "Konobar je odbio da me posluži kafom zato što sam nosila belu traku. Vlasnik restorana mi je… »

Prijedor: U jednom kafiću odbili da usluže Florans Artman! Pitali je što nije u zatvoru

Vesti online 31.05.2016
Uoči početka obeležavanja Dana belih traka u jednom prijedorskom kafiću dogodio se incident. Bivšoj portparolki haškog tužilaštva Florans Artman i zagrebačkom fotografu Hrvoju Polanu konobar je odbio da posluži piće jer su oko ruke imali… »

Florens Artman pitali zašto nije u zatvoru!

Alo 31.05.2016
Bivša portparolka haškog tužilaštva Florens Artman doživela je neprijatnu situciju u jednom prijedorskom kafiću kada je konobar odbio da je posluži jer je oko ruke imali zavezanu belu traku. Artman je u Prijedor došla kako bi obeležila Dan belih… »

Incident u prijedoru: U jednom kafiću odbili da usluže Florens Artman! Pitali je što nije u zatvoru

Kurir 31.05.2016
Uoči početka obeležavanja Dana belih traka u jednom prijedorskom kafiću dogodio se incident. Bivšoj portparolki haškog tužilaštva Florens Artman i zagrebačkom fotografu Hrvoju Polanu konobar je odbio da posluži piće jer su oko ruke imali… »

Zbog bijele trake odbili poslužiti Hartmann

Al Jazeera 31.05.2016
Bivšoj glasnogovornici Tužilaštva Haškog tribunala konobar iz Prijedora odbio poslužiti piće zbog zavezane bijele trake. Uoči početka obilježavanja Dana bijelih traka u prijedorskom kafiću "Papa Joe" dogodio se incident. Bivšoj glasnogovornici… »

Incident u prijedoru: Artman: Vlasnik restorana mi je rekao da treba da budem u zatvoru

Blic 31.05.2016
Bivši portparol haškog tužilaštva Florens Artman doživela je danas neugodnu situaciju u jednom prijedorskom kafiću kada je konobar odbio da je posluži jer je oko ruke imali zavezanu belu traku. Ona je u Prijedor došla kako bi obeležila Dan belih… »

Vesti dana »