Povezane vesti
Ko je Abdulah Numan, prvi Srbin koji je postao muftija?
Vesti online 31.05.2016
Vrhovni Sabor Islamske zajednice Srbije izabrao je Abdulaha Numana za srbijanskog muftiju i predsednika srbijanskog mešihata. Numan je rođen u Beogradu u srpskoj pravoslavnoj porodici kao Ivan Trifunović 1950. godine. U mladalačkom dobu, u vreme hipi… »
Novi muftija poručuje: Dolazim u Srbiju čim završim poslove u Australiji
Blic 31.05.2016
Novoizabrani srbijanski muftija Abdulah Numan najavio je da će doći u Srbiju i preuzeti dunost čim u Australiji zamrzne svoj status na univerzitetu i završi privatne obaveze. On je za B92 ispričao kako je živeo sa pripadnicima raznih vera i u… »
Ispovest novog muftije: Rođen sam kao Ivan Trifunović i sestrić sam Ružice Sokić!
Kurir 31.05.2016
Muftija srbijanski Abdulah Numan, koji je rođen kao Ivan Trifunović i koji je sa 19 godina prešao u islam, ističe da mu je velika čast što je nasledio Muhameda Jusufspahića. Vest da je Srbin Ivan Trifunović, koji je prešavši u islam promenio ime… »
Vesti dana »

'Vostani Serbije': Studentski protesti u 32 grada, u Beogradu blokada dva mosta
NIN pre 11 minutajoš 15 povezanih

Skupštinski odbor usvojio izveštaj Ombudsmana i poverenice za 2022, 2023 i 2024. godinu
NIN pre 56 minutajoš 16 povezanih

Sedam meseci od pada nadstrešnice - pomeni u više gradova, popodne blokada Brankovog mosta i Gazele
RTS pre 2 satajoš 30 povezanih

"Ne znam što sam ovo gledao": Lesor besan nakon finala Lige šampiona
Večernje novosti pre 6 minutajoš 36 povezanih