Povezane vesti
Glasajte za karavan godine! Anketa
Moj auto 01.06.2016
U konkurenciji karavana imamo ukupno pet kandidata, četiri iz kompaktne klase i jedan iz visoke. Karavani, na žalost, u Srbiji ne spadaju u grupu traženijih automobila, ali to ipak nije razlog da im ne pružimo šansu da se domognu prestižnih nagrada… »
Glasajte za kompaktni automobil godine! Anketa
Moj auto 01.06.2016
Pre dve godine je osvajač nagrade "Zlatni auto" u ukupnom plasmanu stigao iz segmenta kompaktnih automobila. Ovaj put, na listi imamo šest raspoloženih kandidata koji nemaju ništa protiv da ponove uspeh "mazde 3" iz 2014. Konkurencija je velika i teško… »
Glasajte za lumuzinu niže klase godine! Anketa
Moj auto 01.06.2016
Tanka je linija između limuzina niže i srednje klase, i nadamo se da se proizvođači neće naljutiti zbog naše podele. Međutim, teško nam je da, recimo, u isti koš stavimo dva Mercedesova modela - novu "E klasu" i redizajnirani CLA. Zato ostajemo pri… »
Vesti dana »

Hrist i montekristo dižu moral: Kako će bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi, koji je otišao na odsluženje kazne, prekraćivati vreme
Večernje novosti pre 46 minutajoš 41 povezana

Evo kako će Srbija da trpi ukoliko ne dođe do sastanka Putina i Trampa: Situacija se dodatno zakomplikovala
Kurir pre 50 minutajoš 37 povezanih

(Video) Za dan u srpskom susedstvu planule rafinerije MOL-a i lukoila! „Šta je sledeće, bombardovanje političkih protivnika?"
Dnevnik pre 21 minutajoš 31 povezana