Povezane vesti
(Video) Radila i varjača: Farmeri ogorčeni, potpuno su poludeli
Kurir 01.06.2016
Na imanju su svi napeti pa je svako imao nešto da kaže. Najglasniji su ili Saška Karan, Žika Đorđević i Dušica Grabović, dok je Jelena pokušavala da dovede sve u red lupajući varjačom u tepsiju. Pošto pušači nisu bili zadovoljni jer Jelena Golubović sa… »
(Video) Haos posle pijace: Golubovićka cimerima uskratila ono najpotrebnije
Kurir 01.06.2016
Jelena Golubović je jutros sa slugama Cecom Jovanović i Zvonkom Pantovićem Čipijem jutros otišla na pijacu, ali se vratila bez onoga što je nekim farmerima najbitnije – cigarete. "Farmeri, sve smo od hrane dobili! Ali se neko vratio u krevet, pa ste… »
Jelena došla sa pijace bez cigareta, pušači planiraju bojkot rijalitija (video)
Svet & Skandal 01.06.2016
Kada se Jelena Golubović sa slugama vratila sa pijace, farmeri su odlepili jer nije donela cigarete. Zorica Marković Keva, Dušica Grabović, Goga Aleksić, Žika Đorđević i Zvonko Pantović Čipi nisu krili nezadovoljstvo. “Ja sam trčala za njom da zapišem… »
Vesti dana »

Sindikati kulture predali Ministarstvu finansija zahteve u vezi sa svojim zaradama
Beta pre 6 satijoš 15 povezanih

„Žena mi je teško povređena. Pored nje je devojčica vrištala“: Potresne reči muškarca čija je supuruga bila u autobusu kod Sremske Mitrovice
Nova pre 13 minutajoš 173 povezane

Koliko je Piksi "uzeo" za odlazak s klupe Srbije? Mnogi su se iznenadili ovim potezom selektora
Mondo pre 3 satajoš 48 povezanih