Povezane vesti

Boris Liješević: Reditelj pijane stvarnosti

Boris Liješević: Reditelj pijane stvarnosti

Danas 03.06.2016
Ličnost Danas. "Mi možemo raditi komad o Francuskoj revoluciji i tražiti paralele sa našim vremenom, ali opet to nije tema koja ne da ljudima da spavaju", kazao je Boris Liješević u intervjuu u Vremenu, pojašnjavajući prednosti dokumentarnog… »
Ni nole, ni velja: Šta kažete da zastavu na otvaranju OI nosi Ivana Španović?

Ni nole, ni velja: Šta kažete da zastavu na otvaranju OI nosi Ivana Španović?

Hot sport 03.06.2016
Srpski plivač Velimir Stjepanović rekao je da bi nacionalna rekorderka u skoku u dalj Ivana Španović trebalo da nosi zastavu Srbije na otvaranju Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru. Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je juče da neće… »
Stjepanović: Ivana Španović da nosi zastavu u Riju

Stjepanović: Ivana Španović da nosi zastavu u Riju

Beta 03.06.2016
Srpski plivač Velimir Stjepanović rekao je danas da bi nacionalna rekorderka u skoku u dalj Ivana Španović trebalo da nosi zastavu Srbije na otvaranju Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru. Najbolji teniser sveta Novak Djoković rekao je juče da neće… »
Velja Stjepanović o zastavi: Nisam još uvek taj

Velja Stjepanović o zastavi: Nisam još uvek taj

Mondo 03.06.2016
Srpski plivač je srećan što su ga mediji videli kao barjaktara na otvaranju Igara u Rio de Žaneiru, ali kaže da ima i onih koji zaslužuju da pre njega ponesu srpsku trobojku. Foto: Guliver/Getty Images/Boris Streubel Velimir Stjepanović, najbolji… »
Novak neće nositi zastavu u Riju: Već sam imao tu priliku, korektno je da nekom drugom pripadne ta čast

Novak neće nositi zastavu u Riju: Već sam imao tu priliku, korektno je da nekom drugom pripadne ta čast

Večernje novosti 02.06.2016
Bilo bi nekorektno prema drugima da predložim nekoga da me zameni. Ima dosta onih koji to zaslužuju, pružiću podršku onome kog narod izabere - rekao je Đoković. OD STALNOG DOPISNIKA: PARIZ PITALI su novinari Đokovića u Parizu da li će opet na… »

Vesti dana »