Povezane vesti

Dačić: 24 godine sam u politici, ali ovo nikad nije bilo!

Dačić: 24 godine sam u politici, ali ovo nikad nije bilo!

Pravda 04.06.2016
BEOGRAD - Lider SPS Ivica Dačić izjavio je da je 24 godina u politici i da nikada konstitutivna sednica nije prekinuta na način kako je to uradio Dragoljub Mićunović. Kako kaže, to se dogodilo bez konsultacija sa predstavnicima drugih poslaničkih… »
Dačić: Nikada konstitutivna sednica nije ovako prekinuta

Dačić: Nikada konstitutivna sednica nije ovako prekinuta

Blic 03.06.2016
Lider SPS Ivica Dačić izjavio je večeras da je 24 godina u politici i da nikada konstitutivna sednica nije prekinuta na način kako je to uradio Dragoljub Mićunović (DS), bez konsultacija sa predstavnicima drugih poslaničkih klubova i parlamentarnom… »
Bez glasanja o predsedniku skupštine: Mićunović prekinuo sednicu; SNS: Osramoćen parlamentarizam

Bez glasanja o predsedniku skupštine: Mićunović prekinuo sednicu; SNS: Osramoćen parlamentarizam

Blic 03.06.2016
Iako je bilo najavljeno, danas nije obavljeno glasanje za predsednika Skupštine Srbije, jer je predsedavajući sednicom Dragoljub Mićunović prekinuo zasedanje i njegov nastavak zakazao za ponedeljak. Inače, jedini kandidat za ovu funkciju bila je Maja… »
Reakcije posle prekida sednice Obradović: Ovo je najsramotniji čin; Opozicija: Dobro je što je odložena

Reakcije posle prekida sednice Obradović: Ovo je najsramotniji čin; Opozicija: Dobro je što je odložena

Večernje novosti 03.06.2016
Potpredsednica Srpske napredne stranke (SNS) Marija Obradović izjavila je večeras da je prekidanje konstitutivne sednice najsramotniji čin koji se dogodio u parlamentu. Potpredsednica Srpske napredne stranke (SNS) Marija Obradović izjavila je večeras… »
Mićunović: Prekinuo sam sednicu kako bih zaustavio degradiranje parlamenta

Mićunović: Prekinuo sam sednicu kako bih zaustavio degradiranje parlamenta

Blic 03.06.2016
Poslanik DS i predsedavajuću parlamentu Dragoljub Mićunović izjavio je večeras da je prekinuo konstitutivnu sednicu jer je smatrao da su brojne polemike i kasni izbor predsednika nedostojni parlamenta. - “Tri puta sam upozorio predstavnike vladajuće… »

Vesti dana »