Повезане вести

Дирљиво: Ево коме је Новак посветио победу

Дирљиво: Ево коме је Новак посветио победу

24 Сата 05.06.2016
Тренутак историје коначно је дочекан у Паризу, трофеј Ролан Гароса у рукама је Новака Ђоковића. Подрхтавао му је глас када је анализирао преокрет у финалу Ролан Гароса којим је савладао Ендија Мареја са 3:6, 6:1, 6:2, 6:4 и први… »
Руски медији о Нолетовој победи

Руски медији о Нолетовој победи

Вести онлине 05.06.2016
Српски тенисер Новак Ђоковић постао је тек трећи играч у историји овог спорта који је у истом тренутку освајач сва четири Гренд слем турнира. За сада никоме није пошло за руком да то учини током календарске године, али Новак има… »
Ђоковић: Често на терену мислим о Србији

Ђоковић: Често на терену мислим о Србији

Вести онлине 05.06.2016
После осам година, поново се на Ролан Гаросу чула химна Србије "Боже правде". Ана Ивановић је имала ту част 2008. године, а сада ловорике припадају Новаку Ђоковићу, који је у финалу после четири сета био бољи од Ендија Мареја… »
Шта кажу хрватски медији за тријумф Ђоковића у Паризу?

Шта кажу хрватски медији за тријумф Ђоковића у Паризу?

Вести онлине 05.06.2016
Новак Ђоковић је шампион Ролан Гароса, централна је спортска вест у свету. И медији у Хрватској посветили су значајан простор тријумфу Србина у Паризу. У "лијепој њиховој" еуфорија је око почетка Европског првенства у фудбалу… »
Новак: Често мислим на људе у Србији...

Новак: Често мислим на људе у Србији...

Мондо 05.06.2016
"Често се дешавало да на терену помислим на људе који ме гледају у Србији, то ми даје додатну енергију", казао је Новак Ђоковић након освајања свог првог Ролан Гароса. Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је у недељу да је… »
Фото: Сви Новакови гренд слем трофеји!

Фото: Сви Новакови гренд слем трофеји!

Мондо 05.06.2016
Колекција је увећана за један - досад најтежи пехар! Новак Ђоковић актуелни владар је сва четири гренд слем турнира! Најбољи тенисер света, првопласирани на АТП листи, остварио је сан, тријумфовао на Отвореном првенству… »
"Шта Новак може да поправи? Цртање!"

"Шта Новак може да поправи? Цртање!"

Мондо 05.06.2016
Ђоковићев "омаж" некадашњем шампиону Ролан Гароса допао се и оригиналном уметнику - Густаву Куертену. Али је Бразилац ипак Новаку поручио да је он лепше нацртао срце на шљаци... Победа, срце, па пехар! Новак Ђоковић је по… »
Ђоковић комплетирао Грен слем

Ђоковић комплетирао Грен слем

05.06.2016
Ролан Гарос. Дон Баџ, Андре Агаси, Фред Пери, Род Лејвер, Рој Емерсон, Рафаел Надал, Роџер Федерер, а од недеље 5. јуна 2016. и Новак Ђоковић играчи су којима је успело да током професионалне каријере комплетирају Грен слем… »
Новак: Ово не би било могуће без Јелене Генчић, мог ђеда...

Новак: Ово не би било могуће без Јелене Генчић, мог ђеда...

Вести онлине 05.06.2016
Емоције су куљале из Новака када је било јасно да је Ролан Гарос, коначно, његов. Издржао је притисак, освојио и тај трофеј који је толико дуго чекао и доказао да је убедљво најбољи тенисер данашњице. После меча, Новак је у… »
Медији о Ђоковићу: Ушао је међу легенде тениса

Медији о Ђоковићу: Ушао је међу легенде тениса

Бета 05.06.2016
Светски, домаћи и регионални спортски медији посветили су данас много пажње великом успеху Новака Дјоковића, после освајања Ролан Гароса и сложни су у оцени да је српски тенисер ушао медју легенде. Агенција Ројтерс навела је да… »
Енглески медији шкртарили на речима после Новакове победе

Енглески медији шкртарили на речима после Новакове победе

Вести онлине 05.06.2016
Нису били превише расположени енглески новинари, као на пример на конференцијама за медије када су провоцирали Ђоковића, након што је Србин савладао Ендија Мареја у финалу Ролан Гароса. До своје 12. титуле на највећим турнирима… »
Победом на Ролан Гаросу, Ђоковић комплетирао Грен слем

Победом на Ролан Гаросу, Ђоковић комплетирао Грен слем

Прва 05.06.2016
Први тенисер света Новак Ђоковић освојио је прву титулу на Ролан Гаросу у каријери, пошто је данас у финалу савладао Британца Ендија Мареја са 3:6, 6:1, 6:2, 6:4. Ђоковићу се посрећило да из четвртог финала у Паризу дође до… »
Новак Ђоковић: Највећи тренутак у мојој каријери!

Новак Ђоковић: Највећи тренутак у мојој каријери!

Хот спорт 05.06.2016
Први тенисер света Новак Ђоковић изјавио је данас да му је освајање Ролан Гароса можда највећи тренутак у каријери. – Ово је заиста посебан тренутак, можда и највећи у мојој каријери. Хвала вам. Сунце се сада појавило, лепо је… »
Како је "омиљени" аналитичар видео победу Новака у финалу?

Како је "омиљени" аналитичар видео победу Новака у финалу?

Вести онлине 05.06.2016
Опет тај Матс Виландер! Опет је морао да призна да је Новак Ђоковић суверени владар тениса. После меча, Швеђанин је у емисији "Гем, сет, меч" на "Еуроспорту" анализирао финале Ролан Гароса. - Новакове стрпљење је невероватно… »
Ролан Гарос: Новаков најважнији меч

Ролан Гарос: Новаков најважнији меч

Нови магазин 05.06.2016
"Ово је један од врло посебан тренутак, можда најважнији у мојој каријери", прве су речи Новака Ђоковића након победе против Енди Мареја данас у финалу Ролан Гароса. Најбољи тенисер света рекао је то непосредно по окончању меча… »
"Баш је труло изгубити овакав меч"

"Баш је труло изгубити овакав меч"

Мондо 05.06.2016
Британац упркос поразу у финалу Ролан Гароса нашао снагу да буде духовит. Фото: АП/Мицхел Еулер Енди Мареј изгубио је десети пут у финалима турнира од Новака Ђоковића. Овог недељног поподнева, у Паризу, Србин га је победио у… »
Чиста емоција: Новак: Ово не би било могуће без Јелене Генчић, мог ђеда...

Чиста емоција: Новак: Ово не би било могуће без Јелене Генчић, мог ђеда...

Спортал блиц 05.06.2016
Подрхтавао је глас Новаку Ђоковићу када је анализирао преокрет у финалу Ролан Гароса којим је савладао Ендија Мареја са 3:6, 6:1, 6:2, 6:4 и први пут освојио тај гренд слем турнир. Фото: Тањуг/АП Новак Ђоковић "Борио сам се са… »
Новак тешио Мареја...

Новак тешио Мареја...

Мондо 05.06.2016
По изразу лица Новака Ђоковића на крају меча са Ендијем Марејом могло се наслутити колики је "камен" био Ролан Гарос за њега. Прочитајте шта је рекао након освајања Ролан Гароса. Српски тенисер Новак Ђоковић освојио је једини… »
Новак: Нисам могао да занемарим осећај да сам на неколико корака од трофеја, и ја сам само човек

Новак: Нисам могао да занемарим осећај да сам на неколико корака од трофеја, и ја сам само човек

Спортски журнал 05.06.2016
Новак Ђоковић (29) први пут у каријери славио је на Ролан Гаросу и остварио каријерни Грен слем, пошто је већ освојио УС опен, Аустралијан опен и Вимблдон. - Тешко је сада пронаћи праве речи и описати осећај који сам замислио… »
Уживајте: Боже правде одјекује Паризом! (ФОТО+видео)

Уживајте: Боже правде одјекује Паризом! (ФОТО+видео)

Моззарт спорт 05.06.2016
Чиста емоција... Ана Ивановић је то урадила 2008. године. Данас поново Паризом одјекује српска химна. И вијори се наша застава. А све то гледа и само што од среће не заплаче Новак Ђоковић. Пева шампион Ролан Гароса. Пева и као да… »

Вести дана »