Povezane vesti
Evo koju pesmu je Marina Tucaković posvetila svom pokojnom sinu
Tračara 07.06.2016
Iako su se u medijima nakon izlaska novog albuma Nataše Bekvalac pojavile spekulacije da je pesma 1000 nula, koju je napisala Marina Tucaković posvećena njenom pokojnom sinu Milošu Raduloviću, naš najpoznatiji tekstopisac je te navode demantovala… »
Nataša Bekvalac progovorila o pesmi koja je izazvala najviše pažnje: Razmišljala sam da li uopšte da je stavim na album
Story 07.06.2016
Nataša Bekvalac danas je objavila i spot za pesmu "Hiljadu nula" koju je za nju napisala Marina Tucaković, i koju je nazvala najomiljenijom i najemotivnijom numerom sa novog albuma, a koja je izazvala veliku pažnju zbog navoda da je posvećena… »
Od ove proslave male mature treštalo je celo Banovo brdo
24 Sata 07.06.2016
Kako je sada sezona velikih, ali i malih matura, nismo mogli a da se ne zapitamo šta sluša mlađa generacija. 24sata_rs/main 1 http://ringierrs.adocean.pl/ad.xml?id=36ZG.4mL4lRoWdXPwcns.PctjG7Qw5.LmnAcjQFL7tj.v7/key=%TAGS%/aocodetype=1 Nedavno je donet… »
Pesma koja je rasplakala mnoge: pogledajte spot ‘1000 nula’ Nataše Bekvalac
Tračara 07.06.2016
Nakon što je u toku jučerašnjeg dana predstavila spot za pesmu Lave moj, Nataša Bekvalac, u jeku promocije albuma Original, donosi još jedan spot. Ovoga puta je u pitanju neobična i mnogima veoma potresna balada 1000 nula/Sine moj, za koju su mnogi… »
Sočna ludnica: Održan čuveni festival gađanja paradajzom, a njihova slika je totalno pobedila
24 Sata 07.06.2016
Tradicionalni festival gađanja paradajzom održan je u Kolumbiji, i tom prilikom se više hiljada građana okupilo na ulicama. Potrošeno je više tona ovog crvenog voća, a ni dobrog raspoloženja nije manjkalo. Čuveni festival "Tomatina" svake godine… »
Vesti dana »
"Želim da zapad prizna: Poraz!" Otkriven Putinov cilj pred razgovor s Trampom koji čeka ceo svet: Ako predsednik SAD ne ispuni ovo, rat može da traje decenijama
Blic pre 9 satijoš 1 povezana
Evo koliko godina robije preti ženi koja je ljubavniku prosula kiselinu po genitalijama: Muškarac umro posle mesec dana borbe, ona danas uhapšena
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Tramp šokirao još jednom odlukom: Obustavljena obrada zahteva za pasoše za transrodne osobe: Oglasio se Stejt department
Blic pre 6 satijoš 1 povezana