Povezane vesti

Ivica Iliev: Mire lepo zvuči, ali…

Ivica Iliev: Mire lepo zvuči, ali…

Hot sport 07.06.2016
Danas se u medijima pojavila informacija da bi Miroslav Radović mogao da pojača Partizan, a evo šta je o tom transferu rekao Ivica Iliev. Sportski direktor Partizana se prvo osvrnuo na igračke kvalitete iskusnog krilnog napadača sa kojim je igrao u… »
Iliev: Radović - zvuči dobro

Iliev: Radović - zvuči dobro

Večernje novosti 07.06.2016
Sportski direktor Partizana tajanstven o interesovanju za iskusnog vezistu: Mire je čovek vanserijskih kvaliteta i bio bih prezadovoljan kada bi jedan takav igrač ponovo obukao naš dres. JEDNO od pojačanja koje bi svakako dobro prodrmalo navijače… »
Iz Humske stigle vesti o Radovićevom transferu!

Iz Humske stigle vesti o Radovićevom transferu!

Sportske.net 07.06.2016
Vest da Partizan želi da vrati Miroslava Radovića zaintrigirala je navijače kluba iz Humske, a tim povodom se danas oglasio i sportski direktor crno-belih Ivica Iliev. Fudbalski klub Partizan predstavio je u utorak još dvojicu igrača ali je centralna… »
Iliev: I Mire zna da je ovde najlepše igrati!

Iliev: I Mire zna da je ovde najlepše igrati!

Mozzart sport 07.06.2016
"Verujem da Radović razmišlja, kao i svaki bivši igrač Partizana, da se posle dokazivanja u inostranstvu vrati u Humsku", poručio je sportski direktor Partizana Ivica Iliev. Možda više nego ikad Miroslav Radović bliži je povratku u svoju kuću u… »
Iliev o Radoviću: Možda i on razmišlja kao i ja...

Iliev o Radoviću: Možda i on razmišlja kao i ja...

Mondo 07.06.2016
Da li će se Miroslav Radović zaista vratiti u Partizan? Ivica Iliev na ove informacije kaže: "O Miretu sve najlepše, nadam se da razmišlja isto onako kako sam ja razmišljao". Partizan planira da vrati nekadašnjeg igrača! Prema pisanju "Sportskog… »
Partizan želi da vrati Radovića!

Partizan želi da vrati Radovića!

Vesti online 07.06.2016
Najavio je sportski direktor Partizana Ivica Iliev da će Partizan ovog leta biti vrlo aktivan na transfer pijaci i da će u Humsku dovesti neka zvučna pojačanja. A sportski sektor Parnog valjka izgleda radi ubrzanim tempom da u što kraćem roku… »
Humska podrhtava, Partizan bi da vrati Miroslava Radovića!

Humska podrhtava, Partizan bi da vrati Miroslava Radovića!

Mozzart sport 07.06.2016
Crno-beli žele da vrate sjajnog iskusnog vezistu. Najavio je sportski direktor Partizana Ivica Iliev da će Partizan ovog leta biti vrlo aktivan na transfer pijaci i da će u Humsku dovesti neka zvučna pojačanja. A sportski sektor Parnog valjka izgleda… »

Vesti dana »