Povezane vesti
Vaterpolo: Osipa se Partizan... Opet!
Mondo 08.06.2016
Gavril Subotić je novi igrač napuljskog Posilipa. Nikola Jakšić na meti dubrovačkog Juga... Promene i u Pro Reku, odlaze Filipović i Prlainović? Foto: MN Press Gavril Subotić Po ko zna koji put u poslednjih 15-ak godina, Vaterpolo klub Partizan… »
Vujasinović se oprostio od Partizana
Beta 08.06.2016
Novi trener vaterpolista Pro Reka Vladimir Vujasinović rekao je danas da su iza njega četiri teške, ali i lepe godine u Partizanu i istakao da će uvek pomagati tom klubu koliko god može. "Radili smo u teškim uslovima, ali radio sam sa stručnim… »
Partizan se rasipa - Gavril Subotić u Posilipu
Sportske.net 08.06.2016
Jedan od najperspektivnijih igrača Evrope u ovom trenutku i dosadašnji vaterpolista Partizana, Gavril Subotić, potpisaće ugovor sa Posilipom. Partizan je juče ostao bez trenera Vladimira Vujasinovića koji je potpisao ugovor sa Pro Rekom, a danas je… »
Vujasinović: Velika mi je čast što sam opet u Pro Reku
Vesti online 08.06.2016
Legendarni srpski vaterpolista in zvanično promovisan u novog trenera italijanske ekipe. Proslavljeni srpski vaterpolista Vladimir Vujasinović posle četiri godine napustio je Partizan i postao trener Pro Reka, saopštio je danas italijanski klub. -… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Direktor Jovine gimnazije se zatvorio u kancelariji i kadi, đaci traže njegovu ostavku: Na hiljade studenata pešači do Beograd
Nova pre 5 minutajoš 19 povezanih

Studenti marširaju ka Beogradu: Akcija u glavnom gradu - "Sindikati, ili ste uz nas, ili ste bez nas"
Telegraf pre 41 minutajoš 6 povezanih

Amerika udarila carinama, Kina poručuje: Branićemo svoja prava i interese!
Telegraf pre 1 satjoš 42 povezane

22 godine od ubistva Zorana Đinđića: Šetnja, komemorativni skup i pomen u njegovu čast
Niške vesti pre 30 minutajoš 28 povezanih

Vučić: Srbija nikad neće podržati hapšenje Dodika, Viškovića i Stevandića
Vesti online pre 35 minutajoš 38 povezanih