Povezane vesti
Vaterpolo: Osipa se Partizan... Opet!
Mondo 08.06.2016
Gavril Subotić je novi igrač napuljskog Posilipa. Nikola Jakšić na meti dubrovačkog Juga... Promene i u Pro Reku, odlaze Filipović i Prlainović? Foto: MN Press Gavril Subotić Po ko zna koji put u poslednjih 15-ak godina, Vaterpolo klub Partizan… »
Vujasinović se oprostio od Partizana
Beta 08.06.2016
Novi trener vaterpolista Pro Reka Vladimir Vujasinović rekao je danas da su iza njega četiri teške, ali i lepe godine u Partizanu i istakao da će uvek pomagati tom klubu koliko god može. "Radili smo u teškim uslovima, ali radio sam sa stručnim… »
Partizan se rasipa - Gavril Subotić u Posilipu
Sportske.net 08.06.2016
Jedan od najperspektivnijih igrača Evrope u ovom trenutku i dosadašnji vaterpolista Partizana, Gavril Subotić, potpisaće ugovor sa Posilipom. Partizan je juče ostao bez trenera Vladimira Vujasinovića koji je potpisao ugovor sa Pro Rekom, a danas je… »
Vujasinović: Velika mi je čast što sam opet u Pro Reku
Vesti online 08.06.2016
Legendarni srpski vaterpolista in zvanično promovisan u novog trenera italijanske ekipe. Proslavljeni srpski vaterpolista Vladimir Vujasinović posle četiri godine napustio je Partizan i postao trener Pro Reka, saopštio je danas italijanski klub. -… »
Vesti dana »
Strašan sudar na auto-putu Niš - Pirot! Sneg pravi haos širom Srbije, vozilo smrskano (Foto)
Mondo pre 32 minutajoš 30 povezanih
Vučić o blokadama: Na ulicama širom Srbije danas bilo svega 4.370 ljudi
Beta pre 33 minutajoš 65 povezanih
„Malo je proklizao“: Zbog čega je Vučić tokom gostovanja na RTS bio besan i iznerviran
Novi magazin pre 50 minutajoš 52 povezane
Problemi zbog olujnog vetra i snega: Više od 10.000 korisnika u Srbiji trenutno bez struje
Euronews pre 21 minutajoš 13 povezanih
Akcija „Zastani Srbijo“: Tišina za poginule na železničkoj stanici u Novom Sadu
Vreme pre 4 satijoš 47 povezanih