Повезане вести
Мишковић: Треба да ме ослободите
Политика 09.06.2016
За Србију је важно независно и слободно правосуђе, а од ослобађајуће пресуде зависи да ли ће српско правосуђе кренути ка Европи, изјавио власник „Делте”. – Пресуда 20. јуна. Мирослав Мишковић затражио је у завршној речи да буде… »
Завршна реч Мирослава Мишковића: Ниједан доказ не постоји против мене!
Вечерње новости 09.06.2016
Председник "Делте" обратио се судском већу у Специјалном суду. Оптужница заснована на фикцијама и претпоставкама. Нисам хтео да бежим из земље, већ да докажем невиност. ЦЕО живот сам веровао да је за привреду најважније да ради… »
Завршна реч: Мишковић: Порез не постоји, здравље ми је угрожено, тужилаштво ме вређа
Блиц 09.06.2016
Власник "Делта холдинга" Мирослава Мишковића који се терети за финансијске малверзације са путарским предузећима изнео је данас завршне речи у Специјалном суду у Београду. - Овај процес имаће значајно место у српском правосуђу… »
Мишковић "прогледао": Ево шта је оптуженичка клупа "научила" бизнисмена
Блиц 09.06.2016
Трогодишњи поступак који се против Мирослава Мишковића води због помагања при утаји пореза и за финансијске малверзације са путарским предузећима, изгледа да је пружио окривљеном бизнисмену неке нове, револуционарне увиде у… »
Тужилаштво тражи 12 година робије: Суд Мишковићу 20. јуна изриче пресуду
Курир 09.06.2016
БЕОГРАД - Изрицање пресуде власнику Делта холдинга Мирославу Мишковићу заказано је за 20. јун након што му је у Специјалном суду у Београду данас окончано суђење поводом оптужби да је оштетио путарска предузећа и утајио порез… »
Пресуда Мишковићу 20. јуна
Н1 Инфо 09.06.2016
Првостепена пресуда власнику Делта холдинга Мирославу Мишковићу који се терети за финансијске малверзације у путарским предузећима заказана је за 20. јун у Специјалном суду у Београду. Одбрана власника Делта холдинга Мирослава… »
Одбрана: Ослободити Мишковића, ништа није доказано
Мондо 09.06.2016
Одбрана власника Делта холдинга, Мирослава Мишковића, затражила је данас ослобађајућу пресуду за наводне малверзације са путарским предузећима и утају пореза, а Тужилаштво 12 година затвора. Пресуда 20. јуна. Фото: Тањуг/Раде… »
Завршне речи: Мишковић тражи слободу, Тужилаштво 12 година затвора
БизЛифе 09.06.2016
Фото: Бета Првостепена пресуда власнику Делта холдинга Мирославу Мишковићу који се терети за финансијске малверзације у путарским предузећима заказана је за 20. јун у Специјалном суду у Београду. Тужилаштво за организовани… »
Завршне речи Мишковићеве одбране
Слободна Европа 09.06.2016
Одбрана власника Делта холдинга Мирослава Мишковића који се терети за финансијске малверзације са путарским предузећима изнеће завршне речи у Специјалном суду у Београду. Тужилаштво за организовани криминал затражило је да се… »
Специјални суд: Мишковић данас даје завршну реч
Блиц 09.06.2016
Власник “Делта холдинга” Мирослав Мишковић изложиће данас завршну реч у Специјалном суду у Београду поводом оптужби да је оштетио путарска предузећа и утајио порез. На претходном рочишту крајем маја заменик тужиоца за… »