Povezane vesti
Izvoze i "polovne": Arapi za devicu iz BiH plaćaju i do 160.000 dolara!
Pravda 10.06.2016
Arapi su spremni da izdvoje pozamašnu sumu novca za žene iz BiH, a za devicu nude i do 160.000 dolara, navodi se u istraživanju regionalne ispostave Si-En-En-a, televizije N1. - Imao sam situaciju da mi je vlasnik jedne agencije iz Dubaija poslao čoveka… »
Arapi plaćaju 160.000 dolara za device: Dolaze u Sarajevo, traže muslimanke i još dva uslova!
Kurir 10.06.2016
Arapi su spremni da izdvoje pozamašnu sumu novca za žene iz BiH, a za devicu nude i do 160.000 dolara! - Imao sam situaciju da mi je vlasnik jedne agencije iz Dubaija poslao čoveka da nađe sebi nevinu ženu. Više je preferirao neke manje zajednice, okolne… »
Arapi za devicu iz BiH daju 160.000 dolara, ako ispuni tri uslova
Radio 021 10.06.2016
Arapi su spremni da izdvoje pozamašnu sumu novca za žene iz BiH, a za devicu nude i do 160.000 dolara, navodi se u istraživanju N1. "Imao sam situaciju da mi je vlasnik jedne agencije iz Dubaija poslao čoveka da nađe sebi nevinu ženu. Više je preferirao… »
Trgovina ljudima: Arapi za devicu iz BiH daju 160.000 dolara, devojka mora da ispuni tri uslova
Blic 10.06.2016
Arapi su spremni da izdvoje pozamašnu sumu novca za žene iz BiH, a za devicu nude i do 160.000 dolara, navodi se u istraživanju televizije N1. - Imao sam situaciju da mi je vlasnik jedne agencije iz Dubaija poslao čoveka da nađe sebi nevinu ženu. Više je… »
Arapi za devicu iz Bosne daju 160.000 dolara
Vesti online 10.06.2016
Arapi su spremni da izdvoje pozamašnu sumu novca za žene iz BiH, a za devicama nude i do 160.000 dolara, navodi se u istraživanju televizije N1. - Imao sam situaciju da mi je vlasnik jedne agencije iz Dubaija poslao čoveka da nađe sebi nevinu ženu. Više… »
Vesti dana »
Presedeo Ol-star pa se razgaropadio na Portlandu: Nikola Jokić odveo Denver ka pobedi od preko 50 razlike!
Hot sport pre 53 minutajoš 25 povezanih
Zvezda ide po šesti pehar u nizu, Mega u finalu posle pune decenije
Sportske.net pre 53 minutajoš 22 povezane
Sindikati GSP ‘Beograd’: Šapić izneo netačne podatke o broju novih vozila i vozača
Radio sto plus pre 48 minutajoš 16 povezanih
Zimska oprema obavezna! Hitno se oglasili "Putevi Srbije" i AMSS: Evo koje deonice su najrizičnije
Blic pre 48 minutajoš 10 povezanih