Povezane vesti
Tim i kiša pokvarili sve Federerove planove
Vesti online 11.06.2016
Zahtevao je Rodžer Federer od organizatora turnira u Štutgartu da mu omoguće da polufinalni duel sa Dominikom timom igra u podne kako bi stigao da gleda utakmicu između Švajcarske i Albanije na Evropskom prenstvu u Francuskoj. Međutim, posle duela sa… »
Kolšajber u finalu turnira u Štutgartu
Novi magazin 11.06.2016
Nemački teniser Filip Kolšajber plasirao se u finale turnira u Štutgartu, pošto je danas u polufinalu pobedio Argentinca Huana Martina del Potra u dva seta - 6:3 i 6:4. Kolšajber je do druge pobede u njihovom osmom medjusobnom duelu došao posle sat i 16… »
Tim: Ne mogu da verujem da sam pobedio Federera na travi
Večernje novosti 11.06.2016
Bio sam neverovatno nervozan. Imao sam sreće u taj-brejku drugog seta, ali je to potrebno da bi se pobedio najbolji igrač na travi - rekao je Austrijanac. Austrijski teniser Dominik Tim rekao je danas da ne može da veruje da je uspeo da pobedi Rodžera… »
Ostvarenje sna: Tim: Pobedio sam Rodžera na travi, najsrećniji sam na svetu
Sportal blic 11.06.2016
Austrijski teniser Dominik Tim bio je u neverici posle pobede nad Rodžerom Federerom u polufinalu Štutgarta, sa 3:6, 7:6 (7), 6:4. Foto: Tanjug/AP Pročitajte još RODŽER ISPUSTIO DVE MEČ LOPTE Tim preokrenuo za finale! "Ne mogu da verujem, pobeda nad… »
ATP štutgart: Federer izgubio od Tima
Hot sport 11.06.2016
Federer je bolje otvorio meč finala turnira u Štutgartu, pa je posle brejka pri vođstvu od 2:1 uspešno osvojio sve svoje servise i tako poveo sa 1:0 u setovima. Drugi set jedan je od najčudnijih u toku ove sezone. Tim je, nakon dva uzastopna brejka… »
Tim izbacio Federera u polufinalu Štutgarta
Večernje novosti 11.06.2016
Švajcarac imao dve meč lopte u taj-brejku drugog seta, ali je na kraju izgubio - 6:3, 6:7 (7:9), 4:6. Nastavlja Dominik Tim (Austrija) da pokazuje zbog čega mnogi stručnjaci smatraju da će on u budućnosti biti prvi igrač planete. Posle odličnih igara na… »
Rodžer ispustio dve meč lopte: Tim preokrenuo za finale!
Sportal blic 11.06.2016
Rodžer Federer zaustavljen je u polufinalu Štutgarta, pošto ga je pobedio Dominik Tim sa 3:6, 7:6 (7), 6:4. Foto: Tanjug/AP Talentovani Austrijanac je prevazišao gubitak prvog seta, a zatim čak i dve meč lopte u taj-brejku drugog. Austria's #Thiem… »
Štutgart - Ispade Federer, Tim je u modi!
Sportske.net 11.06.2016
Dominik Tim je uspeo da se plasira u finale turnira u Štutgartu. Prvi nosilac, Rodžer Federer, danas je eliminisan u polufinalu turnira u Štutgartu. Sezona na travi je počela odmah nakon Rolan Garosa, ali ne baš najbolje za jednog od najboljih na travi… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 2 sata

Oglasila se policija o pucnjavi u Novom Sadu: Upucani muškarac prebačen u bolnicu, osumnjičeni uhapšen
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

"Ne trčim ni za kim, on mora prvi da se javi" Ena Čolić prvi put oči u oči nakon Elite: "Nije mi svejedno"
Telegraf pre 1 satjoš 2 povezane