Повезане вести
Тим и киша покварили све Федерерове планове
Вести онлине 11.06.2016
Захтевао је Роџер Федерер од организатора турнира у Штутгарту да му омогуће да полуфинални дуел са Домиником тимом игра у подне како би стигао да гледа утакмицу између Швајцарске и Албаније на Европском пренству у Француској… »
Колшајбер у финалу турнира у Штутгарту
Нови магазин 11.06.2016
Немачки тенисер Филип Колшајбер пласирао се у финале турнира у Штутгарту, пошто је данас у полуфиналу победио Аргентинца Хуана Мартина дел Потра у два сета - 6:3 и 6:4. Колшајбер је до друге победе у њиховом осмом медјусобном… »
Тим: Не могу да верујем да сам победио Федерера на трави
Вечерње новости 11.06.2016
Био сам невероватно нервозан. Имао сам среће у тај-брејку другог сета, али је то потребно да би се победио најбољи играч на трави - рекао је Аустријанац. Аустријски тенисер Доминик Тим рекао је данас да не може да верује да је… »
Остварење сна: Тим: Победио сам Роџера на трави, најсрећнији сам на свету
Спортал блиц 11.06.2016
Аустријски тенисер Доминик Тим био је у неверици после победе над Роџером Федерером у полуфиналу Штутгарта, са 3:6, 7:6 (7), 6:4. Фото: Тањуг/АП Прочитајте још РОЏЕР ИСПУСТИО ДВЕ МЕЧ ЛОПТЕ Тим преокренуо за финале! "Не могу да… »
АТП штутгарт: Федерер изгубио од Тима
Хот спорт 11.06.2016
Федерер је боље отворио меч финала турнира у Штутгарту, па је после брејка при вођству од 2:1 успешно освојио све своје сервисе и тако повео са 1:0 у сетовима. Други сет један је од најчуднијих у току ове сезоне. Тим је, након… »
Тим избацио Федерера у полуфиналу Штутгарта
Вечерње новости 11.06.2016
Швајцарац имао две меч лопте у тај-брејку другог сета, али је на крају изгубио - 6:3, 6:7 (7:9), 4:6. Наставља Доминик Тим (Аустрија) да показује због чега многи стручњаци сматрају да ће он у будућности бити први играч планете… »
Роџер испустио две меч лопте: Тим преокренуо за финале!
Спортал блиц 11.06.2016
Роџер Федерер заустављен је у полуфиналу Штутгарта, пошто га је победио Доминик Тим са 3:6, 7:6 (7), 6:4. Фото: Тањуг/АП Талентовани Аустријанац је превазишао губитак првог сета, а затим чак и две меч лопте у тај-брејку… »
Штутгарт - Испаде Федерер, Тим је у моди!
Спортске.нет 11.06.2016
Доминик Тим је успео да се пласира у финале турнира у Штутгарту. Први носилац, Роџер Федерер, данас је елиминисан у полуфиналу турнира у Штутгарту. Сезона на трави је почела одмах након Ролан Гароса, али не баш најбоље за… »
Вести дана »

Министарка Лазаревић: Трговци су „дрско креативни“, ове недеље мењамо Уредбу о ограничењу маржи
Нова економија пре 1 сатјош 21 повезана

Снажно невреме стиже у Србију: Ови делови земље биће први на удару, спремите се и на орканске ударе ветра
Мондо пре 2 сатајош 26 повезаних