Povezane vesti
Turan se izvinio zbog loše igre protiv Hrvatske
Sportal blic 13.06.2016
Fudbalski reprezentativac Turske Arda Turan izvinio se zbog svoje loše igre u porazu od Hrvatske (0:1), u prvom kolu Evropskog prvenstva. Foto: Reuters Navijači Turske Turska je izgubila od Hrvatske sa 0:1 u prvom kolu Grupe D na Evropskom prvenstvu u… »
Ćorluka će igrati protiv Češke
Sportal blic 13.06.2016
Fudbaler Hrvatske Vedran Ćorluka nastupiće u petak protiv Češke, rekao je lekar hrvatske reprezentacije Boris Nemec. Foto: Reuters Vedran Ćorluka "Kockasti" su pobedili Tursku sa 1:0 u prvoj utakmici Grupe D na Evropskom prvenstvu. Ćorluka je u 30… »
Strašne scene: Novi snimci navijačkih sukoba na EURO2016 /video/
Sportal blic 13.06.2016
Kako protiču dani na prvenstvu Evrope, tako u javnost dolazi sve više amaterskih snimaka divljanja huligana na EURO2016. Foto: Tanjug/AP Huligani na EURO Tako su na internetu osvanuli i novi detalji napada nemačkih navijača u kome su povređena… »
Video Ćorluka: Svaka čast lekarima kako su me pokrpili
Večernje novosti 13.06.2016
Na poluvremenu su mi ušili glavu. Šav je popuštao pri svakom udarcu glavom i rana se otvarala. Jedina smetnja mi je bila što sam slavije čuo, rekao je fudbaler Hrvatske. Hrvatska je slavila na premijeri Evropskog prvenstva protiv Turske (1:0)… »
Euro 2016: Modrić doneo Hrvatskoj pobedu
Press 13.06.2016
Fudbalska reprezentacija Hrvatske savladala je Tursku sa 1:0 (1:0) u Parizu na startu C grupe Evropskog prvenstva. foto: tanjug.rs Fudbalska reprezentacija Hrvatske savladala je Tursku sa 1:0 (1:0) u Parizu na startu C grupe Evropskog prvenstva. Strelac… »
Euro 2016: Poljaci bolji od Severne Irske za prvenac na ep
Press 13.06.2016
Fudbalska reprezentacija Poljske savladala je Severnu Irsku sa 1:0 (0:0) na startu C grupe prvenstva Evrope u Francuskoj. foto: b92.net Fudbalska reprezentacija Poljske savladala je Severnu Irsku sa 1:0 (0:0) na startu C grupe prvenstva Evrope u… »
Euro 2016: Nemačka savladala Ukrajinu
Press 13.06.2016
Fudbalska reprezentacije Nemačke uspešno je započela Evropsko prvenstvo u Francuske, posle trijumfa nad Ukrajinom 2:0 (1:0) u C grupi. foto: tanjug.rs Fudbalska reprezentacije Nemačke uspešno je započela Evropsko prvenstvo u Francuske, posle… »
Vesti dana »
BLISKOISTOČNI SUKOB Netanjahu: Sporazum o prekidu vatre stupa na snagu u nedelju; Izrael objavio spisak 735 palestinskih zatvorenika
RTV pre 1 satjoš 20 povezanih
Arhiv javnih skupova: Na protestu kod RTS-a bilo između 53.000 i 55.000 ljudi
Insajder pre 2 satajoš 14 povezanih
Patrijarh Porfirije u Kliničkom centru posetio povređenu studentkinju Sonju Ponjavić
RTV pre 57 minutajoš 9 povezanih