Povezane vesti

Turan se izvinio zbog loše igre protiv Hrvatske

Turan se izvinio zbog loše igre protiv Hrvatske

Sportal blic 13.06.2016
Fudbalski reprezentativac Turske Arda Turan izvinio se zbog svoje loše igre u porazu od Hrvatske (0:1), u prvom kolu Evropskog prvenstva. Foto: Reuters Navijači Turske Turska je izgubila od Hrvatske sa 0:1 u prvom kolu Grupe D na Evropskom prvenstvu u… »
Ćorluka će igrati protiv Češke

Ćorluka će igrati protiv Češke

Sportal blic 13.06.2016
Fudbaler Hrvatske Vedran Ćorluka nastupiće u petak protiv Češke, rekao je lekar hrvatske reprezentacije Boris Nemec. Foto: Reuters Vedran Ćorluka "Kockasti" su pobedili Tursku sa 1:0 u prvoj utakmici Grupe D na Evropskom prvenstvu. Ćorluka je u 30… »
Strašne scene: Novi snimci navijačkih sukoba na EURO2016 /video/

Strašne scene: Novi snimci navijačkih sukoba na EURO2016 /video/

Sportal blic 13.06.2016
Kako protiču dani na prvenstvu Evrope, tako u javnost dolazi sve više amaterskih snimaka divljanja huligana na EURO2016. Foto: Tanjug/AP Huligani na EURO Tako su na internetu osvanuli i novi detalji napada nemačkih navijača u kome su povređena… »
Video Ćorluka: Svaka čast lekarima kako su me pokrpili

Video Ćorluka: Svaka čast lekarima kako su me pokrpili

Večernje novosti 13.06.2016
Na poluvremenu su mi ušili glavu. Šav je popuštao pri svakom udarcu glavom i rana se otvarala. Jedina smetnja mi je bila što sam slavije čuo, rekao je fudbaler Hrvatske. Hrvatska je slavila na premijeri Evropskog prvenstva protiv Turske (1:0)… »
Euro 2016: Modrić doneo Hrvatskoj pobedu

Euro 2016: Modrić doneo Hrvatskoj pobedu

Press 13.06.2016
Fudbalska reprezentacija Hrvatske savladala je Tursku sa 1:0 (1:0) u Parizu na startu C grupe Evropskog prvenstva. foto: tanjug.rs Fudbalska reprezentacija Hrvatske savladala je Tursku sa 1:0 (1:0) u Parizu na startu C grupe Evropskog prvenstva. Strelac… »
Euro 2016: Poljaci bolji od Severne Irske za prvenac na ep

Euro 2016: Poljaci bolji od Severne Irske za prvenac na ep

Press 13.06.2016
Fudbalska reprezentacija Poljske savladala je Severnu Irsku sa 1:0 (0:0) na startu C grupe prvenstva Evrope u Francuskoj. foto: b92.net Fudbalska reprezentacija Poljske savladala je Severnu Irsku sa 1:0 (0:0) na startu C grupe prvenstva Evrope u… »
Euro 2016: Nemačka savladala Ukrajinu

Euro 2016: Nemačka savladala Ukrajinu

Press 13.06.2016
Fudbalska reprezentacije Nemačke uspešno je započela Evropsko prvenstvo u Francuske, posle trijumfa nad Ukrajinom 2:0 (1:0) u C grupi. foto: tanjug.rs Fudbalska reprezentacije Nemačke uspešno je započela Evropsko prvenstvo u Francuske, posle… »

Vesti dana »