Povezane vesti
VIDEO: Dušica objasnila kako je "primila" Filipa!
Vesti online 14.06.2016
Dušica Grabović priznala je u "Igri istine" da je oralno zadovoljila Filipa Đukića ispod pokrivača i opisala detalje akcije. - On je navaljivao da imamo seks, ali ja nisam htela. Primila sam ga kao prijatelja. Bio je u "podignutom stanju" sve vreme… »
(Video) Nije mogla više zbog umora: Dušica priznala šta je radila Filipu ipod jorgana...
Kurir 14.06.2016
Dušica Grabović priznala je pred svima šta je radila ispod pokrivača Filipu Đukiću tokom protekle žurke. "On je navaljivao da imamo seks, ja nisam želela to, iako mu je sve vreme bio u punoj snazi. Malo sam mu, to... Oralni seks, i onda sam… »
Priznala seks, a prećutala... (video)
Mondo 14.06.2016
Pre "druženja" s Filipom, Dušica ljubila drugog! Sinoć na na Farmi odigrana igra istine, tokom koje smo saznali odgovor na pitanje "da li se oralni seks računa kao seks", ali i da je akterka poslednjeg takvog susreta na Farmi zaljubljena u drugog… »
Vesti dana »
Nova blokada zgrade suda i tužilaštva u Novom Sadu, pripadnici žandarmerije postavili metalne ograde
NIN pre 14 minutajoš 23 povezane
Ukrajinske vlasti javljaju o velikom ruskom napadu na energetsku infrastrukturu zemlje
Beta pre 55 minutajoš 12 povezanih
Hrvati i Bosanci kipte od besa! Jedan detalj sa Marakane ih je baš zaboleo (foto)
Večernje novosti pre 14 minutajoš 12 povezanih
Žena pobednika "montesonga" bila je Viktorijin anđeo! U 44. godini izgleda nerealno, a ovako izgleda kad se skine u kupaći
Kurir pre 1 satjoš 11 povezanih