Povezane vesti
Biskupi se (ne) odriču Karamarka
RTS 14.06.2016
Hrvatska biskupska konferencija ogradila se od teksta glavnog urednika "Glasa Koncila" Ivana Miklenića, koji je tokom proteklog vikenda optužio najuticajniju vladajuću HDZ za krizu vlasti, a njenog šefa Tomislava Karamarka da radi u ličnom interesu… »
Biskupi se (ne)odriču Karamarka
RTV 14.06.2016
ZAGREB - Hrvatska biskupska konferencija ogradila se od teksta glavnog urednika Glasa Koncila Ivana Miklenića koji je tokom proteklog vikenda optužio najuticajniju vladajuću HDZ za krizu vlasti, a njenog šefa Tomislava Karamarka da radi za lične… »
Biskupi peru ruke: Ne odričemo se Karamarka, kritike Glasa Koncila nije zvanični stav crkve
Kurir 14.06.2016
Hrvatska biskupska konferencija ogradila se od teksta glavnog urednika Glasa Koncila Ivana Miklenića koji je tokom proteklog vikenda optužio najuticajniju vladajuću HDZ za krizu vlasti, a njenog šefa Tomislava Karamarka da radi za lične interese, a… »
Vesti dana »

Jokić po povratku: Osećaj da je najviše što sam ikada propustio
Sport klub pre 1 satjoš 15 povezanih

Odložen Đokovićev meč u Majamiju: Novo pravilo poremetilo sve, poznat novi termin
Mondo pre 50 minutajoš 9 povezanih

Netanjahu: Zauzećemo Gazu ako Hamas ne pusti taoce; Gaza: Zatvaranje granica ima "katastrofalne posledice"
RTS pre 25 minutajoš 2 povezane

„Ja sam čuo da su nas pustili“: Nedović se posle pobede nad Virtusom osvrnuo na spekulacije o meču u Pireju
Danas pre 8 satijoš 4 povezane

Novak saznao potencijalnog rivala u polufinalu Majamija: Đokovićev prijatelj stoji na putu ka finalu
Nova pre 5 satijoš 6 povezanih