Povezane vesti

Kao dete bila je Mandin gost, a 25 godina kasnije pokušala da mu spase život: Pogledajte gostovanje Slobode Mićalović u…

Kao dete bila je Mandin gost, a 25 godina kasnije pokušala da mu spase život: Pogledajte gostovanje Slobode Mićalović u…

Story 16.06.2016
Sloboda Mićalović među prvima je priskočila da pomogne svom kolegi Miloradu Mandiću Mandi koji je pao na sceni izvodeći monolog Kapetana Kuke u predstavi "Petar Pan". Igrom sudbine, Sloboda se prvi put na televizijskim ekranima pojavila upravo kod… »
Brat Milorada Mandića Mande podelio dirljivu poruku: Budi mi dobar, najbolji moj, vidimo se...

Brat Milorada Mandića Mande podelio dirljivu poruku: Budi mi dobar, najbolji moj, vidimo se...

Story 16.06.2016
Nenad Mandić u dirljivoj poruci koju je podelio putem Facebook-a, zahvalio se svom starijem bratu za svu ljubav koju mu je dao. Vest da je juče tokom izvođenja predstave „Petar Pan“ preminuo Milorad Mandić Manda šokirala je javnost, a najviše… »
Pretužno: Poslednja Mandina fotografija pred izlazak na scenu

Pretužno: Poslednja Mandina fotografija pred izlazak na scenu

Tračara 16.06.2016
Glumac Milorad Mandić Manda preminuo je juče u 56. godini na pretpremijernom izvođenju dečije predstave Petar Pan. Samo desetak minuta pre početka predstave, Manda se fotografisao sa glumcima, obučen u kostim Kapetana Kuke, u kom je i preminuo… »
Dirljiv oproštaj Mandinog brata: Budi mi dobar, najbolji moj!

Dirljiv oproštaj Mandinog brata: Budi mi dobar, najbolji moj!

24 Sata 16.06.2016
Vest da je juče tokom izvođenja predstave „Petar Pan“ preminuo Milorad Mandić Manda šokirala je njegovu porodicu i mnogobrojne kolege. Nenad Mandić, mlađi brat proslavljenog glumca, preko društvenih mreža se oprostio od njega. On je upravniku… »
Na sceni do kraja: Ovo je poslednja Mandina fotografija (foto)

Na sceni do kraja: Ovo je poslednja Mandina fotografija (foto)

Svet & Skandal 16.06.2016
Proslavljeni glumac Milorad Mandić Manda preminuo je juče usred premijere predstave “Petar Pan” na sceni UK “Vuk Karadžić”. Pre početka fotografisao se sa kolegama, a tragičnom igrom slučaja to je bila i poslednja fotografija slavnog… »
Poslednja Mandina fotografija pred izlazak na scenu nateraće vam suze na oči

Poslednja Mandina fotografija pred izlazak na scenu nateraće vam suze na oči

24 Sata 16.06.2016
Milorad Mandić Manda preminuo je juče u 56. godini, na pretpremijeri dečije predstave "Petar Pan". Samo desetak minuta pre početka predstave, Manda se fotografisao sa svojim kolegama, obučen u kostim Kapetana Kuke. Manda pao na sceni, a u pomoć su… »
Poslednji pozdrav voljenom Mandi: Komemoracija sutra, a sahrana u subotu u Aleji velikana

Poslednji pozdrav voljenom Mandi: Komemoracija sutra, a sahrana u subotu u Aleji velikana

Svet & Skandal 16.06.2016
Glumac Miloradić Mandić Manda biće sahranjen u subotu u Aleji velikana na Novom Groblju u Beogradu. Milorad Mandić iznenada je preminuo juče tokom izvođenja predstave “Petar Pan” u Ustanovi kulture “Vuk Karadžić”. Mandić će biti… »
Mando, ne želim ovako da odrastem: Dirljivo oproštajno pismo dečaka iz predstave Petar Pan

Mando, ne želim ovako da odrastem: Dirljivo oproštajno pismo dečaka iz predstave Petar Pan

Story 16.06.2016
"Mando, uz tebe sam prvi put stao na daske, bio sam dečak. Danas sam, nažalost, stao poslednji put, kao mladić..." Legendarni glumac Milorad Mandić Manda iznenada je preminuo juče na sceni pozorišta Vuk Karadžić tokom izvođenja predstave "Petar… »
Petar Pan preminuo u kostimu Kapetana Kuke: Srceparajući oproštaj od Mande iz pozorišta Boško Buha

Petar Pan preminuo u kostimu Kapetana Kuke: Srceparajući oproštaj od Mande iz pozorišta Boško Buha

Story 16.06.2016
"Nikada nismo mogli da idemo u korak sa njim, morali smo da trčimo. On bi za jedan dan uradio koliko niko od nas ne može da zamisli, a svakog dana je dolazio u Buhu sa onoliko snova koliko ljudi nemaju ni za ceo život. U njegovom srcu je bilo toliko… »

Vesti dana »