Povezane vesti

DA se srce stegne: Ceo dan donose cveće za Mandu ispred pozorišta "Boško Buha" (foto)

DA se srce stegne: Ceo dan donose cveće za Mandu ispred pozorišta "Boško Buha" (foto)

Telegraf 16.06.2016
Veliki broj kolega i građana danas je donosio cveće isped pozorišta Boško Buha gde su bile postavljene table sa njegovim likom. U čast poznatog glumca Milorada Mandića Mande, danas su ispred njegove matične kuće “Boško Buha” postavljene table… »
"A zašto dečja predstava toliko mora da košta": Glupa pitanja koja su Mandi postavljali (video)

"A zašto dečja predstava toliko mora da košta": Glupa pitanja koja su Mandi postavljali (video)

Telegraf 16.06.2016
- Ulaskom u dečje pozorište dete je je kupilo ulaznicu za jedno predznanje kako izgleda hram kulture - rekao je Manda. Milorad Mandić Manda, glumac koji je stvorio jednu od najpoznatijih emisija za decu “S one strane duge”. Veći deo karijere… »
"Film je jedno veliko čekanje": Ovo su savetovali Mandu na početku karijere (video)

"Film je jedno veliko čekanje": Ovo su savetovali Mandu na početku karijere (video)

Telegraf 16.06.2016
- Samo onaj ko nauči da čeka može da se bavi ovim poslom- rekao je Manda. Milorad Mandić Manda, glumac koji je imao bogatu filmsku, pozorišnu i voditeljsku karijeru, preminuo je u Beogradu 15. juna. “AKO NEKO TREBA DA SE STRESIRA, NEK TO BUDEM JA… »
"Ako neko treba da se stresira, nek to budem ja, a ne moja deca. Izdržaću!": Ovako je govorio Manda

"Ako neko treba da se stresira, nek to budem ja, a ne moja deca. Izdržaću!": Ovako je govorio Manda

Telegraf 16.06.2016
Samo želim da sedim negde i da se ne bavim ničim, da se družim i popričam s nekim, gledam u reku i dišem vazduh. To bi me preporodilo. Milorad Mandić Manda preminuo je 15. juna 2016. na sceni UK “Vuk Karadžić” tokom izvođenja predstave Petar… »
Klasa da se smrzneš: Manda bio među ovih 12 veličanstvenih na studijama!

Klasa da se smrzneš: Manda bio među ovih 12 veličanstvenih na studijama!

Telegraf 16.06.2016
Moja generacija je imala dosta sreće, rano smo počeli da ulazimo u projekte. Kao i svaka klasa, dobro smo se družili i držali, preporučivali jedni druge gde god je to bilo moguće. Milorad Mandić Manda, glumac koji je preminuo na sceni 15. juna u UK… »
Ovako je Manda govorio o smrti kolega: Ovaj svet je pun stresa, treba nam ventil (VIDEO)

Ovako je Manda govorio o smrti kolega: Ovaj svet je pun stresa, treba nam ventil (VIDEO)

Telegraf 16.06.2016
Na pitanje voditelja kako komentariše odlazak svojih kolega, glumačkih legendi, Manda je dao kratak i upečatljiv odgovor. U kratkom vremenskom roku domaća glumačka scena ostala je uskraćena za filmske i pozorišne veličine kakvi su Dragan Gaga… »
"Otac me izbacio iz kuće zbog glume": Glumački počeci legende srpskog glumišta

"Otac me izbacio iz kuće zbog glume": Glumački počeci legende srpskog glumišta

Telegraf 16.06.2016
Mama je i inače bila veliki fan pozorišta i ja sam, kao dete, a i kasnije, bio njen pratilac u svim beogradskim teatrima. Milorad Mandić Manda (1961-2016) iznenada je preminuo na sceni tokom izvođenja predstave Petar Pan u UK Vuk Karadžić u… »
Sećate li se ovoga? Prva Mandina uloga na filmu! (foto)

Sećate li se ovoga? Prva Mandina uloga na filmu! (foto)

Telegraf 16.06.2016
U ovom jugoslovenskom ostvarenju koje govori o tridesetogodišnjem novinaru bez zaposlenja koji prihvata svakakve privremene poslove, Manda igra Zorana. Milorad Mandić Manda, koji je juče iznenada preminuo u 55. godini na sceni Ustanove kulture “Vuk… »
"Zaspao je kao kapetan kuka, a bio je naš petar pan": Ovako su se kolege iz pozorišta Boško Buha oprostile od Mande!

"Zaspao je kao kapetan kuka, a bio je naš petar pan": Ovako su se kolege iz pozorišta Boško Buha oprostile od Mande!

Telegraf 16.06.2016
Pišemo ove reči, ali sve vreme očekujemo da se on pojavi i da baci pogled da vidi kako smo to sročili. Povodom iznenadne smrti Milorada Mandića – Mande saopštenje Pozorišta “Boško Buha” povodom iznenadne smrti slavnog glumca i njihovog… »

Vesti dana »