Povezane vesti
DA se srce stegne: Ceo dan donose cveće za Mandu ispred pozorišta "Boško Buha" (foto)
Telegraf 16.06.2016
Veliki broj kolega i građana danas je donosio cveće isped pozorišta Boško Buha gde su bile postavljene table sa njegovim likom. U čast poznatog glumca Milorada Mandića Mande, danas su ispred njegove matične kuće “Boško Buha” postavljene table sa njegovim… »
"Film je jedno veliko čekanje": Ovo su savetovali Mandu na početku karijere (video)
Telegraf 16.06.2016
- Samo onaj ko nauči da čeka može da se bavi ovim poslom- rekao je Manda. Milorad Mandić Manda, glumac koji je imao bogatu filmsku, pozorišnu i voditeljsku karijeru, preminuo je u Beogradu 15. juna. “AKO NEKO TREBA DA SE STRESIRA, NEK TO BUDEM JA, A NE… »
"A zašto dečja predstava toliko mora da košta": Glupa pitanja koja su Mandi postavljali (video)
Telegraf 16.06.2016
- Ulaskom u dečje pozorište dete je je kupilo ulaznicu za jedno predznanje kako izgleda hram kulture - rekao je Manda. Milorad Mandić Manda, glumac koji je stvorio jednu od najpoznatijih emisija za decu “S one strane duge”. Veći deo karijere posvetio je… »
Klasa da se smrzneš: Manda bio među ovih 12 veličanstvenih na studijama!
Telegraf 16.06.2016
Moja generacija je imala dosta sreće, rano smo počeli da ulazimo u projekte. Kao i svaka klasa, dobro smo se družili i držali, preporučivali jedni druge gde god je to bilo moguće. Milorad Mandić Manda, glumac koji je preminuo na sceni 15. juna u UK “Vuk… »
"Ako neko treba da se stresira, nek to budem ja, a ne moja deca. Izdržaću!": Ovako je govorio Manda
Telegraf 16.06.2016
Samo želim da sedim negde i da se ne bavim ničim, da se družim i popričam s nekim, gledam u reku i dišem vazduh. To bi me preporodilo. Milorad Mandić Manda preminuo je 15. juna 2016. na sceni UK “Vuk Karadžić” tokom izvođenja predstave Petar Pan. Bavio… »
Ovako je Manda govorio o smrti kolega: Ovaj svet je pun stresa, treba nam ventil (VIDEO)
Telegraf 16.06.2016
Na pitanje voditelja kako komentariše odlazak svojih kolega, glumačkih legendi, Manda je dao kratak i upečatljiv odgovor. U kratkom vremenskom roku domaća glumačka scena ostala je uskraćena za filmske i pozorišne veličine kakvi su Dragan Gaga Nikolić… »
"Otac me izbacio iz kuće zbog glume": Glumački počeci legende srpskog glumišta
Telegraf 16.06.2016
Mama je i inače bila veliki fan pozorišta i ja sam, kao dete, a i kasnije, bio njen pratilac u svim beogradskim teatrima. Milorad Mandić Manda (1961-2016) iznenada je preminuo na sceni tokom izvođenja predstave Petar Pan u UK Vuk Karadžić u Beogradu… »
Sećate li se ovoga? Prva Mandina uloga na filmu! (foto)
Telegraf 16.06.2016
U ovom jugoslovenskom ostvarenju koje govori o tridesetogodišnjem novinaru bez zaposlenja koji prihvata svakakve privremene poslove, Manda igra Zorana. Milorad Mandić Manda, koji je juče iznenada preminuo u 55. godini na sceni Ustanove kulture “Vuk… »
"Zaspao je kao kapetan kuka, a bio je naš petar pan": Ovako su se kolege iz pozorišta Boško Buha oprostile od Mande!
Telegraf 16.06.2016
Pišemo ove reči, ali sve vreme očekujemo da se on pojavi i da baci pogled da vidi kako smo to sročili. Povodom iznenadne smrti Milorada Mandića – Mande saopštenje Pozorišta “Boško Buha” povodom iznenadne smrti slavnog glumca i njihovog upravnika… »
Vesti dana »

(VIDEO) Žandarmerija opkolila i potiskuje građane koji su došli prekoputa Palate Srbija gde se održava vojna parada
N1 Info pre 41 minutajoš 51 povezana

Sajber napad poremetio rad na nekoliko glavnih evropskih aerodroma
Radio 021 pre 16 minutajoš 17 povezanih