Povezane vesti
Belef: Jubilej Bilje Krstić, Ibrica Jusić, Zoran Predin, Matija Dedić...
Blic 16.06.2016
Na Beogradskom letnjem festivalu (Belef) koji počinje u nedelju, 19. juna, i traje do 30. jula, biće 18 koncerata, sedam pozorišnih predstava, tri opere, jedna modna revija i jedna izložba, rečeno je danas prilikom predstavljanja programa festivala. 25… »
Na Belefu 30 programa
Danas 16.06.2016
Beograd - Na 25. Beogradskom letnjem festivalu (BELEF), koji će biti održan od 19. juna do 30. jula, građani će na nekoliko lokacija u Beogradu imati priliku da vide 30 programa, rečeno je danas na konferenciji za novinare na kojoj je predstavljen… »
Na ovogodišnjem Belefu 30 programa
Beta video 16.06.2016
BEOGRAD - Na Beogradskom letnjem festivalu (Belef) koji će se održati od 19. juna do 30. jula posetioci će imati priliku da vide 18 koncerata, sedam pozorišnih predstava, tri opere, jednu modnu reviju i jednu izložbu, rečeno je danas prilikom… »
Belef počinje velikim besplatnim koncertom, a evo šta sve nudi do 30. jula
24 Sata 16.06.2016
Beogradski letnji festival, 25. po redu, biće održan od 19. juna do 30. jula, a obuhvatiće 30 programa - 18 koncerata, sedam pozorišnih predstava, tri opere, jednu modnu reviju i jednu izložbu. Preporuke Koncert: Zemlja Gruva i Los Mambo Džambo 19. jun… »
Belef od 19. juna do 30. jula sa 30 programa
Press 16.06.2016
Beogradski letnji festival, 25. po redu, biće održan od 19. juna do 30. jula, a obuhvatiće 30 programa iz različitih umetničkih oblasti, najavljeno je danas na konferenciji za novinare u Skupštini grada Beograda. Foto:Tanjug Organizatori i učesnici… »
Vesti dana »

Novi Sad: Opozicija i gradonačelnik oprečno o blokadi skupštine i izborima za mesne zajednice
Beta pre 25 minutajoš 16 povezanih

BLOG UŽIVO „Jedan čovek, jedna funkcija, iza njega pacijenti u bolu“: Studenti podnose krivičnu prijavu protiv Vučića zbog 4 krivična dela
Nova pre 35 minutajoš 13 povezanih

FOTO i VIDEO: Policija, uz primenu sile, uvela odbornike u Gradsku skupštinu, stigla dopuna Dnevnog reda
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 34 povezane

Formiran Krizni štab za evakuaciju građana Srbije iz Izraela i Irana
Politika pre 34 minutajoš 24 povezane

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 4 minutajoš 37 povezanih