Повезане вести

УЕФА: Поступак због селфиеја с Роналдом

УЕФА: Поступак због селфиеја с Роналдом

Ал Јазеера 19.06.2016
Португалци су одговорни јер је навијач послије меча с Аустријом ушао на терен и направио 'селфие' са Цристианом Роналдом. Еуропска ногометна федерација (УЕФА) покренула је дисциплинске поступке против белгијског, португалског и… »
Кад Оливер Кан прозове Роналда: Срећом није било смартфона када сам ја играо… (фото)

Кад Оливер Кан прозове Роналда: Срећом није било смартфона када сам ја играо… (фото)

Хот спорт 19.06.2016
Јавио се Оливер Кан после Роналдовог селфија и насмејао све љубитеље фудбала. После утакмице Португала против Аустрије и веома лоше партије Кристијана Роналда, један навијач ипак је желео да се слика на терену са Кристијаном… »
ЕП: Поступци против Мађарске и Португала због навијача

ЕП: Поступци против Мађарске и Португала због навијача

Радио 021 19.06.2016
Европска фудбалска унија покренула је данас дисциплинске поступке против Фудбалских савеза Португала и Мађарске због нереда њихових навијача на утакмицама Европског првенства у Француској. Португал и Аустрија одиграли су синоћ у… »
"Срећом, у моје време није било смартфона"

"Срећом, у моје време није било смартфона"

Мондо 19.06.2016
Легендардни Оливер Кан на духовит начин прокоментарисао селфи навијача Португала са Кристијаном Роналдом. Фото: АП/Мартин Меисснер Навијач Португала успео је после меча са Аустријом ( 0:0) да се ушуња на терен Парка принчева и… »
Роналдо: Јако сам разочаран

Роналдо: Јако сам разочаран

Моззарт спорт 19.06.2016
"Убеђен сам да ће се Португалија подићи и проћи даље", истакао је фудбалер Реал Мадрида. Кристијано Роналдо ће вероватно покушати што пре да заборави меч против Аустрија који је завршен 0:0, али пре свега услед слабе игре прве… »
Хит: Направио је селфи, пољубио Роналда, а онда отишао у затвор! Колико ће га то коштати? (видео)

Хит: Направио је селфи, пољубио Роналда, а онда отишао у затвор! Колико ће га то коштати? (видео)

Хот спорт 19.06.2016
Видео дана нам стиже из Француске и Европског првенства где је после меча Португалије и Аустрије један навијач ушао на терен у жељи да се слика са Кристијаном Роналдом. Да ствар буде занимљивија прва звезда првенства Европе се… »
Видео: Португал играо егал и са Аустријом

Видео: Португал играо егал и са Аустријом

Вечерње новости 18.06.2016
Португал и Аустрија су у другом колу групне фазе Европског првенства поедлили бодове јер су меч завршили без голова 0:0. Фудбалери Португала и Аустрије поделили су по један бод у другом колу групне фазе Европског првенства. Меч… »

Вести дана »