Повезане вести

Потпуно отворено: Красић: Навијао сам за Партизан, желим свима да нађу свог Ланета!

Потпуно отворено: Красић: Навијао сам за Партизан, желим свима да нађу свог Ланета!

Спортал блиц 19.06.2016
Бивши фудбалски репрезентативац Србије Милош Красић посетио је летњу школу Фудбалског савеза Србије и том приликом младим играчима од 12 до 14 година, открио многе занимљиве детаље из каријере. Фото: ФСС / Промо Милош Красић -… »
Красић гост Школе фудбала ФСС: Волео бих да свако сретне свог Ланета

Красић гост Школе фудбала ФСС: Волео бих да свако сретне свог Ланета

Вечерње новости 19.06.2016
Идол ми је био Пеђа Мијатовић и мислио сам да ћу једног дана играти за црно-беле. Међутим, са 13 сам дошао у Војводину и првог дана налетео на свог даншњег кула, рекао је Милош својим малим наследницима. Летња школа ФС Србије у… »
Милош Красић: Навијао сам за Партизан, идол ми је био Пеђа Мијатовић, а онда…

Милош Красић: Навијао сам за Партизан, идол ми је био Пеђа Мијатовић, а онда…

Хот спорт 19.06.2016
Дуго је трајала полемика, а сада је гостујући у 'Кући фудбала' у дружењу са будућим асовима открио занимљиве детаље из своје каријере. Летња школа ФС Србије у Спортском центру у Старој Пазови окупила је 98 наших… »
Красић: Мислио сам да ћу играти за Партизан, идол ми је био Пеђа Мијатовић, али...

Красић: Мислио сам да ћу играти за Партизан, идол ми је био Пеђа Мијатовић, али...

Моззарт спорт 19.06.2016
..."онда сам отишао у Војводину и много заволео тај клуб" Летња школа Фудбалског савеза Србије окупила је 98 наших најтелентованијих фудбалера узраста од 12 до 14 година из свих пет региона. По специјалном програму под називом… »
Красић признао: ''Желео сам у Партизан!''

Красић признао: ''Желео сам у Партизан!''

Спортске.нет 19.06.2016
Некадашњи репрезентативац наше земље био је гост ФСС-ове Летње школе и том приликом открио неке занимљиве детаље из своје каријере. Како преноси ФСС, у Старој Пазови се окупило 98 наших најтелентованијих фудбалера узраста од… »

Вести дана »