Povezane vesti

Jović: Koga nema bez njega se može i mora

Jović: Koga nema bez njega se može i mora

Sportski žurnal 20.06.2016
Muška seniorska reprezentacija Srbije popodne putuje u Pariz, gde će u utorak u 20.30 sati u dvorani „Bersi“, igrati protiv Francuske prvi kontrolni meč u okviru priprema za Olimpijski kvalifikacioni turnir. Selektor Aleksandar Đorđević na put… »
Za početak, Francuska!

Za početak, Francuska!

Mondo 20.06.2016
Aleksandar Đorđević u ponedeljak popodne sa izabranicima leti za Pariz, na prvu proveru u sklopu priprema za olimpijske kvalifikacije. Reprezentacija Srbije u utorak od 20.30 časova igra prvu od tri prijateljske utakmice pred kvalifikacioni turnir za… »
"Orlići" krenuli u odbranu zlata

"Orlići" krenuli u odbranu zlata

Mondo 20.06.2016
Mlada reprezentacija Srbije, pod vođstvom Aleksandra Bućana, počela pripreme za EP u Helsinkiju. Stojanović povređen. Najbolji srpski košarkaši rođeni 1996. i 1997. imaće ovog leta težak zadatak, da probaju da odbrane titulu evropskog prvaka… »
Stefan Jović o reprezentaciji

Stefan Jović o reprezentaciji

Hot sport 20.06.2016
– Koga nema, bez njega se mora i može. Svi momci su maksimalno koncentrisani na ono što se radi ovde na treningu i mislim da ćemo spremno dočekati ono što nas čeka… »
"Orlovi": Jović i Kalinić: Koga nema, bez njega se mora, sa velikim motivom do Rija

"Orlovi": Jović i Kalinić: Koga nema, bez njega se mora, sa velikim motivom do Rija

Sportal blic 20.06.2016
Košarkaški reprezentativac Srbije Stefan Jović rekao je da ekipa u odličnoj atmosferi sprema za mečeve na kvalifikacionom olimpijskom turniru i da na tim ne utiču povrede i otkazi pojedinih igrača. Foto: Marko Metlas / RAS Srbija Stefan Jović… »
Jović: Presrećan sam što sam se vratio u reprezentaciju

Jović: Presrećan sam što sam se vratio u reprezentaciju

Večernje novosti 19.06.2016
Koga nema, bez njega se mora i može. Svi momci su maksimalno koncentrisani na ono što se radi ovde, kaže plejmejker Srbije. Plejmejker košarkaške reprezentacije Srbije Stefan Jović izjavio je da je presrećan što se vratio u nacionalni tim i ocenio… »
Na treningu "orlova": Đorđević: Greška je što sam Mačvanu dao dva dana odmora /foto/

Na treningu "orlova": Đorđević: Greška je što sam Mačvanu dao dva dana odmora /foto/

Sportal blic 19.06.2016
Košarkaška reprezentacija Srbije u ponedeljak putuje u Francusku, gde je čeka meč sa “trikolorima” u sklopu priprema za kvalifikacioni olimpijski turnir, a selektor Aleksandar Đorđević odlučio je da otvori trening za javnost i prokomentariše… »

Vesti dana »