Повезане вести

Спречен покушај атентата на Трампа

Спречен покушај атентата на Трампа

Политика 21.06.2016
Британски држављанин покушао да украде пиштољ од полицајца који је обезбеђивао митинг у Лас Вегасу. У међувремену милијардер отпустио досадашњег шефа кампање. За свега два дана Доналд Трамп се суочио са могућим атентатом и… »
Британац покушао атентат на Трампа

Британац покушао атентат на Трампа

Глас Америке 21.06.2016
Мајкл Сендфорд, 20-тогодишњи Британац, ухапшен је у суботу у Лас Вегасу због покушаја атентата на републиканског предсједничког кандидата Доналд Трампа. Сендфорд је, како је саопштено из федералног суда, током Трамповог митинга… »
Ухапшен Британац који је хтео да убије Трампа

Ухапшен Британац који је хтео да убије Трампа

Радио 021 21.06.2016
Британац који је ухапшен током викенда на скупу кандидата републиканаца на председничким изборима Доналда Трампа у Лас Вегасу, покушао је да зграби пиштољ једног полицајца и убије америчког бизнисмена, што је око годину дана… »
Америчке власти: Британац ухапшен на скупу планирао да убије Трампа

Америчке власти: Британац ухапшен на скупу планирао да убије Трампа

Нови магазин 21.06.2016
Британац који је ухапшен током викенда на скупу кандидата републиканаца на председничким изборима Доналда Трампа у Лас Вегасу покушао је да зграби пиштољ једног полицајца и убије америчког бизнисмена, што је око годину дана… »
Атентат планиран годину дана: Хтео сам да убијем Трампа

Атентат планиран годину дана: Хтео сам да убијем Трампа

Блиц 21.06.2016
Двадесетогодишњи Британац покушао је у суботу да отме пиштољ од полицајца како би пуцао на кандидата за председника САД Доналда Трампа током митинга у Невади. Мајкл Сенфорд, који је ухапшен у суботу у казину у Лас Вегасу… »
(Видео) Покушао да полицајцу отме пиштољ: Дошао сам да убијем Доналда Трампа!

(Видео) Покушао да полицајцу отме пиштољ: Дошао сам да убијем Доналда Трампа!

Курир 21.06.2016
Мушкарац ухапшен током викенда на митингу Доналда Трампа у Лас Вегасу када је покушао да полицајцу отме пиштољ признао је да је желео да убије милијардера. Према наводима у судским документима, Мајкл Сендфорд је покушао да… »
Покушај атентата на Доналда Трампа!

Покушај атентата на Доналда Трампа!

24 Сата 21.06.2016
Америчке власти подигле су оптужницу против Британца старог 19 година који је покушао да отме пиштољ полицајцу на скупу Доналда Трампа у Лас Вегасу, у наводном покушају да убије најизгледнијег кандидата Републиканске странке за… »
Видео: Приведен младић због 'покушаја убиства Трумпа'

Видео: Приведен младић због 'покушаја убиства Трумпа'

Ал Јазеера 21.06.2016
На скупу у Лас Вегасу приведен младић јер је покушао разоружати тајног агента с 'намјером да убије Доналда Трумпа'. На скупу Доналда Трумпа, најизгледнијег кандидата републиканаца на предсједничким изборима у САД-у, у Лас Вегасу… »
Шокантно признање: Дошао сам у Вегас да убијем Доналда Трампа! (фото)

Правда 21.06.2016
Према наводима у судским документима мушкарац ухапшен током викенда на митингу Доналда Трампа у Лас Вегасу када је покушао да полицајцу отме пиштољ признао је да је желео да убије милијардера. "Сендфорд је рекао да је свесно… »

Правда 21.06.2016
Према наводима у судским документима мушкарац ухапшен током викенда на митингу Доналда Трампа у Лас Вегасу када је покушао да полицајцу отме пиштољ признао је да је желео да убије милијардера. "Сендфорд је рекао да је свесно… »
Британац покушао атентат на Трумпа у Лас Вегасу

Британац покушао атентат на Трумпа у Лас Вегасу

Слободна Европа 21.06.2016
Мицхаел Сандфорд, 20-годишњи Британац, покушао је извршити атентат на републиканског предсједничког кандидата Доналда Трумпа у Лас Вегасу тако што је покушао отети пиштољ полицајцу и пуцати на Трумпа, наводи се у извјештају… »

Вести дана »