Povezane vesti

Bomba od soli i keksa

Večernje novosti 21.06.2016
Ispituje se pozadina terorističke uzbune u tržnom centru "Siti 2" u strogom centru Brisela. “Ludilo” psihijatrijskog bolesnika ili provokacija? BRISEL OD STALNOG DOPISNIKA „NOVOSTI“ PSIHIJATRIJSKI bolesnik dobro je uzdrmao i mobilisao… »

U Briselu uhapšen muškarac bez eksploziva

RTV 21.06.2016
BRISEL - U centru Brisela je rano jutros, oko 5.30 sati, uhapšen muškarac za kojeg se sumnjalo da je opasan eksplozivom ili da je postavio paket bombu, zbog čega je evakuisan trgovinski centar i okolno područje, javljaju lokalni mediji. Belgijsko… »

Evakuacije u Briselu: Ozbiljna situacija

Mondo 21.06.2016
U centru Brisela su jutros evakuisane i dve metro stanice, nedugo nakon uzbune u trgovinskom centru u kojem je uhapšen muškarac. Za njega se kasnije ispostavilo da je opasan lažnim pojasom sa eksplozivom. Prethodno je jutros oko 05.30 sati u centru… »

Uhapšeni muškarac iz Brisela u pojasu nosio so i biskvite

Blic 21.06.2016
Muškarac uhapšen u antiterorističkoj operaciji u tržnom centru u Briselu nosio je lažni samoubilački pojas u kome su bili so i biskviti, saopštilo je briselsko tužilaštvo. Neimenovani muškarac javio je ranije policiji da je otet i da je nateran… »

Panika u Briselu: Evakuisane dve metro stanice!

Kurir 21.06.2016
U centru Brisela su evakuisane i dve metro stanice, nedugo nakon uzbune u trgovinskom centru u kojem je uhapšen muškarac. Za njega se kasnije ispostavilo da je opasan lažnim pojasom sa eksplozivom, javljaju lokalni mediji. Građani su na društvenim… »

Brisel u haosu zbog "teroriste" koji se sâm javio

Press 21.06.2016
Lažni pojas s eksplozivom nađen je kod osumnjičenog uhapšenog posle uzbune o bombi i u tržnom centru u Briselu. Foto:B92.net "Nikakva eksplozivna naprava nije nađena za sada", saopštilo je tužilaštvo u glavnom gradu Belgije. Jedan čovek uhapšen… »

Lažni pojas s eksplozivom nađen kod osumnjičenog u Briselu, situacija pod kontrolom

Novi magazin 21.06.2016
Lažni pojas s eksplozivom nađen je kod osumnjičenog uhapšenog posle današnje uzbune o bombi i u tržnom centru u Briselu, saopštilo je tužilaštvo u glavnom gradu Belgije. "Nikakva eksplozivna naprava nije nađena za sada", navodi se u saopštenju… »

Brisel na nogama: Posle uzbune u tržnom centru, evakuisane dve metro stanice

Blic 21.06.2016
U centru Brisela su jutros evakuisane i dve metro stanice, nedugo nakon uzbune u trgovinskom centru u kojem je uhapšen muškarac za kojeg se kasnije ispostavilo da je opasan lažnim pojasom sa eksplozivom, javljaju lokalni mediji. Nieuwstraat brussel… »

Brisel u haosu zbog "teroriste" koji se sâm javio / VIDEO

B92 21.06.2016
Brisel -- Lažni pojas s eksplozivom nađen je kod osumnjičenog uhapšenog posle uzbune o bombi i u tržnom centru u Briselu. "Nikakva eksplozivna naprava nije nađena za sada", saopštilo je tužilaštvo u glavnom gradu Belgije. Jedan čovek uhapšen je… »

Brisel: Posle trgovinskog centra evakuisane i metro stanice

Press 21.06.2016
U centru Brisela su jutros evakuisane i dve metro stanice, nedugo nakon uzbune u trgovinskom centru u kojem je uhapšen muškarac za kojeg se kasnije ispostavilo da je opasan lažnim pojasom sa eksplozivom, javljaju lokalni mediji. foto: tanjug.rs U… »

Uzbuna u Briselu zbog lažnog eksploziva, uhapšen muškarac

RTS 21.06.2016
U centru Brisela je oko 05.30 uhapšen muškarac za kojeg se sumnjalo da je opasan eksplozivom, zbog kojeg je evakuisan trgovinski centar i dve metro stanice. Eksploziv nije pronađen ni u tržnom centru, ni kod uhapšenog, saopštilo belgijsko državno… »

Brisel: Posle trgovinskog centra evakuisane i metro stanice

Politika 21.06.2016
BRISEL – U centru Brisela su jutros evakuisane i dve metro stanice, nedugo nakon uzbune u trgovinskom centru u kojem je uhapšen muškarac za kojeg se kasnije ispostavilo da je opasan lažnim pojasom sa eksplozivom, javljaju lokalni mediji. Građani su… »

Paranoja u Briselu: Uhapšen muškarac, nije nađen eksploziv

B92 21.06.2016
Brisel -- Neidentifikovani muškarac je uhapšen u tržnom centru u Briselu sa pojasom za koji se potom ispostavilo da ne sadrži eksploziv, kako je ranije javljeno. Kako su preneli lokalni mediji, premijer Belgije Šarl Mišel je rekao da je situacija… »

Brisel i dalje u strahu: Evakuisane i dve metro stanice

B92 21.06.2016
Brisel -- U centru Brisela su evakuisane i dve metro stanice, nedugo nakon uzbune u trgovinskom centru u kojem je uhapšen muškarac. Za njega se kasnije ispostavilo da je opasan lažnim pojasom sa eksplozivom, javljaju lokalni mediji. Građani su na… »

Drama u Briselu, evakuisan tržni centar: Kod uhapšenog nije pronađen eksploziv!

Kurir 21.06.2016
Šoping centar u Briselu evakuisan je nakon dojave o bombi. Raša tudej javlja da je uhapšen muškarac opasan eksplozivom. Ipak, Skaj Njuz izveštava, pozivajući se na belgijske bezbednosne službe da nije pronađen eksploziov kod uhapšenog. Update -… »

Vesti dana »