Повезане вести
Светска лига: Србија боља од Бразила
Вести онлине 21.06.2016
Одличан почетак нашег националног тима на финалном турниру Светске лиге. Ватерполо репрезентација Србије успешно је отпочела одбрану титуле на завршном турниру Светске лиге, пошто је у првом колу Б групе савладала Бразил… »
СЛ - Србија стартовала победом над Бразилом
Спортске.нет 21.06.2016
Ватерполо репрезентација Србије тријумфално је започела одбрану трофеја у Светској лиги. "Делфини" на старту нове сезоне бољи од Бразила. Ватерполо репрезентација Србије победила је данас у кинеском Хуејџоу селекцију Бразила са… »
Умор наших од пута Бразил није могао да искористи
Политика 21.06.2016
Светска лига за ватерполисте: Србија – Бразил 14:10 (4:3, 4:3, 4:2, 2:2). – Савићу важнији преподневни тренинг од меча с домаћином Кином. Од нашег извештача Хуејџоу – Вероватно су више волели да буду у кревету, јер временска… »
Светска лига 2016: Зна се ко је најбољи
Дневник 21.06.2016
Репрезентација Србије је одлично стартовала на финалном турниру Светске лиге за ватерполисте, који се игра у кинеском граду Хуиџуу. Србија – Бразил 14:10 (4:3, 4:3, 4:2, 2:2) ХУИЏУ: Базен Хуиџу Јиншан лејк, гледалаца 300… »
Савић: Очекивао сам тешкоће јер смо очигледно уморни; Соро: Први пут ми је жао што нисам са Србима
Вечерње новости 21.06.2016
Митровић: Примили смо неке јефтине голове и то ћемо да исправимо. Овај турнир и служи за исправљање грешака као и за напредовање у оним сегментима где је то могуће. Ватерполо репрезентација Србије победила је у кинеском… »
Дејан Савић: Уморни смо! Соро: Недостаје ми Србија!
Хот спорт 21.06.2016
Селектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Савић, после победе против Бразила на старту завршног турнира Светске лиге, изјавио је да је оцекивао тежак меч, пре свега због умора играца. – Очекивао сам тешкоће јер смо евидентно… »
Светска лига: Србија победом кренула у одбрану трона
Хот спорт 21.06.2016
Ватерполо репрезентација Србије успешно је отпоцела одбрану титуле на завршном турниру Светске лиге, пошто је јутрос у првом колу Б групе савладала Бразил 14:10. Најефикаснији у српском тиму били су Филип Филиповић, Милан Алексић… »
Србија на старту боља од Бразила
Нови магазин 21.06.2016
Ватерполо репрезентација Србије успешно је отпоцела одбрану титуле на завршном турниру Светске лиге, пошто је јутрос у првом колу Б групе савладала Бразил 14:10 (4:3, 4:3, 4:2, 2:2). Најефикаснији у српском тиму били су Филип… »
Напад на десету титулу
Вечерње новости 21.06.2016
Ватерполисти Србије данас у првом колу групе Б (9.00 по нашем времену) финалног турнира у кинеском Хуижоу играју са Бразилом, на чијем голу ће дебитовати прослављени српски чувар мреже Слободан Соро. "ДЕЛФИНИ" данас почињу… »
Вести дана »

уживо Све спремно за почетак војне параде "Снага јединства 2025": Више од 10.000 учесника
Еуроневс пре 5 минутајош 17 повезаних

"Гађају Русе тамо где их највише боли": Стручњак тврди да је ова украјинска стратегија најбоља од почетка рата: Пред Москвом 3 велика изазова!
Блиц пре 30 минутајош 19 повезаних

„Хтели сте да присвојите војску, ми ћемо је вратити народу“: Студенти организују скуп сат времена пре војне параде
Данас пре 55 минутајош 12 повезаних

Данас велика војна парада Српске војске, празник за очи и душу , ево како ће изгледати и како све можете пратити догађај
Глас Западне Србије пре 2 сатајош 10 повезаних