Povezane vesti

Putin: Zapad potcenio nacizam, a sad to radi sa terorizmom

B92 22.06.2016
Ruski predsednik Vladimir Putin optužio je zapadne države da potcenjuju terorizam kao što su nekada radili sa nacistima, kako bi napale Rusiju. On je to rekao u donjem domu ruske Dume, u okviru govora povodom 75. godišnjice od napada nacističke… »

Rusija jača armiju zbog NATO delovanja

Večernje novosti 22.06.2016
U parlamentu u Moskvi Vladimir Putin o zaoštrenim odnosima sa Alijansom. Nema želje da se svet zajednički bori protiv terorizma. MOSKVA OD STALNOG DOPISNIKA "NOVOSTI" RUSIJA je prinuđena da preduzme adekvatne mere jer NATO stalno povećava svoju… »

Putin: Rusija zbog NATO-a mora ojačati borbenu spremnost

SEEbiz 22.06.2016
MOSKVA - Rusija mora pojačati borbenu spremnost u vrijeme kad NATO širi i pomiče infrastrukturu prema ruskim granicama, rekao je ruski predsjednik Vladimir Putin u srijedu. "NATO pojačava agresivnu retoriku i agresivne akcije blizu naših granica"… »

Putin: Rusija mora da jača borbenu spremnost

Dnevnik 22.06.2016
MOSKVA: Ruski predsednik Vladimir Putin izjavo je danas da Rusija mora da ojača borbenu spremnost u trenutku kada se NATO širi i pomera svoju infrastrukturu ka ruskim granicama. "Nato pojačava svoju agresivnu retoriku i agresivne akcije u blizini… »

Putin: Rusija mora da ojača svoju borbenu gotovost

RTS 22.06.2016
Vladimir Putin poručio je da Rusija mora da pojača svoju borbenu gotovost u trenutku kada NATO širi i pomera svoju infrastrukturu ka ruskim granicama. Optužio je Zapad da je odbacio njegov predlog o zajedničkoj borbi protiv globalnog terorizma, kao… »

Putin: Jačamo odbranu protiv NATO

Mondo 22.06.2016
Predsednik Rusije Vladimir Putin založio se za pojačanje odbrambenih kapaciteta ruske vojske kao odgovor na "agresivno delovanje NATO-a", u trenutku kada su odnosi Rusije i Alijanse na najnižem nivou od završetka Hladnog rata. Foto: AP/Dmitry Lovetsky… »

Putin: Agresivna retorika NATO, preduzećemo adekvatne mere

B92 22.06.2016
Moskva -- Rusija će preuzeti adekvatne mere zbog agresivne retorike NATO, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin pred poslanicima Dume, prenosi „Raša tudej“. Osim toga, on je pozvao na formiranje međunarodnog bezbednosnog sistema otvorenog u… »

Putin: Rusija će odgovoriti na agresivnost NATO-a

Al Jazeera 22.06.2016
Sjeveroatlantski savez jača agresivnu retoriku i svoje agresivne akcije u blizini naših granica, kaže ruski predsjednik. Ruski predsjednik Vladimir Putin upozorio je da "NATO pojačava svoju agresivnu retoriku", pa je "Rusija prinuđena poduzeti… »

Oštra poruka vladimira putina: Preduzećemo adekvatne mere zbog agresivne retorike Nato!

Kurir 22.06.2016
Rusija će preduzeti adekvatne mere zbog jačanja agresivne retorike NATO, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin na sazvršnoj sednici pred poslanicima Dume. Putin izjavo da Rusija mora da ojača borbenu spremnost u trenutku kada se NATO širi i… »

Što je NATO širi, Rusija je sve jača

Vesti online 22.06.2016
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavo je da Rusija mora da ojača borbenu spremnost u trenutku kada se NATO širi i pomera svoju infrastrukturu ka ruskim granicama. - Nato pojačava svoju agresivnu retoriku i agresivne akcije u blizini naših granica -… »

Putin: Rusija mora da jača borbenu spremnost

Novi magazin 22.06.2016
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavo je danas da Rusija mora da ojača borbenu spremnost u trenutku kada se NATO širi i pomera svoju infrastrukturu ka ruskim granicama. "Nato pojačava svoju agresivnu retoriku i agresivne akcije u blizini naših… »

Putinova poruka Dumi: Rusija mora da odgovori na agresivnost NATO!

Blic 22.06.2016
NATO povećava svoju agresivnu retoriku i Rusija je prinuđena da preduzme recipročne mere, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin. - Sada ponovo, kao što je bilo i uoči Drugog svjetskog rata, ne vidimo pozitivnu recipročnu retoriku. Naprotiv… »

Putin spremio odgovor: Agresivna retorika Nato, preduzećemo adekvatne mere!

Pravda 22.06.2016
MOSKVA - Rusija će preuzeti adekvatne mere zbog agresivne retorike NATO, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin pred poslanicima Dume, prenosi „Raša tudej“. Osim toga, on je pozvao na formiranje međunarodnog bezbednosnog sistema otvorenog u… »

Vesti dana »