Повезане вести

Отац легенда Партизана, син појачао Звезду

Отац легенда Партизана, син појачао Звезду

Вести онлине 22.06.2016
Попут Милоша Димитријевића, чији је отац својевремено играо за Партизан, 18-гоишњи Вања Вучићевић је обукао дрес Црвене звезде иако му је отац Небојша био љубимац Гробара. Млади нападач је потписао професионални уговор са… »
Вучичевић: Татина подршка за Звезду

Вучичевић: Татина подршка за Звезду

Вечерње новости 22.06.2016
Професионалац сам и отац Небојша ме је апсолутно подржао у избору новог клуба, каже Вања Вучићевић. ОТАЦ Небојша је у зрелим годинама пет сезона носио дрес Партизана, оставио дубок печат у Хумској, одушевљавао дриблинзима и… »
Звезда додала гас - Потписао и Полетановић!

Звезда додала гас - Потписао и Полетановић!

Спортске.нет 22.06.2016
Бивши капитен фудбалског клуба Војводина Марко Полетановић прикључио се у среду актуелном шампиону Србије на једногодишњу позајмицу из белгијског Гента. Везни фудбалер Гента Марко Полетановић (22) промовисан је у среду као… »
Нестварно: Син легенде Партизана због тате прешао у Звезду! (фото)

Нестварно: Син легенде Партизана због тате прешао у Звезду! (фото)

Хот спорт 22.06.2016
Наиме, Вучићевић је истакао да је на његову одлуку утицаја имао његов отац, легенда Партизана Небојша Вучићевић: – Поносан сам на свог оца, али сам професионалац и отац је сигурно утицао и на моју одлуку да додем у Звезду… »
Вучићевић: "Нисам желео 'преко', Звезда је прави пут"

Вучићевић: "Нисам желео 'преко', Звезда је прави пут"

Спортске.нет 22.06.2016
Нови фудбалер Црвене звезде Вања Вучићевић изјавио је да је имао понуде за одлазак у иностранство али да је долазак у најтрофејнији српски клуб најбољи пут за развој каријере. Фудбалски клуб Црвена звезда ангажовао је у среду… »
Звездин нови нападач: Отац ми је партизановац, али је подржао моју одлуку

Звездин нови нападач: Отац ми је партизановац, али је подржао моју одлуку

Моззарт спорт 22.06.2016
„Мислим да сам донео праву одлуку“, поручио је Вања Вучићевић. Звезда је дефинитивно јача за Вању Вучићевића. Момак рођен 1998. године у Београду потписао је четворогодишњи уговор са црвено-белима и задужио број 98. Доведен је… »
Син Партизанове легенде потписао за Звезду

Син Партизанове легенде потписао за Звезду

Мондо 22.06.2016
Црвено-бели ангажовали најбољег стрелца Омладинске лиге Србије. Фото: МН Пресс-архива Небојша Вучичевић "Ушке" (фото: МН Пресс - архива) Одрастао је слушајући приче о сјајним играма свог оца у дресу Партизана, а данас је… »
Стигао је - Син Партизанове легенде је пето Звездино појачање!

Стигао је - Син Партизанове легенде је пето Звездино појачање!

Спортске.нет 22.06.2016
Актуелни шампион Србије ангажовао је пето појачање у летњем прелазном року, пошто је параф на уговор ставио Вања Вучићевић, син легендарног фудбалера Партизана Небојше Вучићевића. Фудбалски шампион Србије Црвена звезда… »
Син Партизановог аса потписао четворогодишњи уговор са Звездом

Син Партизановог аса потписао четворогодишњи уговор са Звездом

Спортал блиц 22.06.2016
Млади фудбалер Вања Вучићевић, син Партизанове легенде Небојше Вучићевића, потписао је професионални уговор са Црвеном звездом. Фото: ФК Црвена звезда / Промо Вања Вучићевић Вучићевић има 18 година, игра на позицији нападача, а… »
Вучићевић: Заиста сам пресрећан што сам дошао у један овако велики клуб као што је Црвена звезда

Вучићевић: Заиста сам пресрећан што сам дошао у један овако велики клуб као што је Црвена звезда

Спортски журнал 22.06.2016
У Медија центру стадиона „Рајко Митић“ одржано је представљање још једног појачања Црвене звезде. Уговор са нашим клубом потписао је млади нападач Вања Вучићевић, фудбалер рођен 1998. године који је прошао млађе категорије… »

Вести дана »