Повезане вести

Покајао се: Претио сам Стефановићу али нисам никакав убица, зољу сам само поменуо

Покајао се: Претио сам Стефановићу али нисам никакав убица, зољу сам само поменуо

Курир 22.06.2016
Милош М. признао да је у ноћи између суботе и недеље дошао пред кућу Небојше Стефановића из револта и личног незадовољства. Суд га осудио на условну казну од годину дана, са роком провере од три године. БЕОГРАД - Милош М. (33)… »
Претио Стефановићу, добио условну!

Претио Стефановићу, добио условну!

Правда 22.06.2016
Милош М. који је, током викенда, ухапшен испред куће министра полиције Небојше Стефановића признао је да је претио министру, преносе агенције. По истеку полицијског задржавања од 48 сати и саслушања са окривљеним је, како кажу… »
Признао кривицу и нагодио се: Због претњи Стефановићу годину дана условно

Признао кривицу и нагодио се: Због претњи Стефановићу годину дана условно

Курир 22.06.2016
БЕОГРАД - Милош М. који је, током викенда, ухапшен испред куће министра полиције Небојше Стефановића, признао је да је претио министру. По истеку полицијског задржавања од 48 сати и саслушања са окривљеним је, како кажу у… »
Признао да је претио Стефановићу, добио условну од годину

Признао да је претио Стефановићу, добио условну од годину

Н1 Инфо 22.06.2016
Милош М. који је, током викенда, ухапшен испред куће министра полиције Небојше Стефановића признао је да је претио министру. По истеку полицијског задржавања од 48 сати и саслушања са окривљеним је, како кажу у Трећем основном… »

Вести дана »