Povezane vesti

Pokajao se: Pretio sam Stefanoviću ali nisam nikakav ubica, zolju sam samo pomenuo

Kurir 22.06.2016
Miloš M. priznao da je u noći između subote i nedelje došao pred kuću Nebojše Stefanovića iz revolta i ličnog nezadovoljstva. Sud ga osudio na uslovnu kaznu od godinu dana, sa rokom provere od tri godine. BEOGRAD - Miloš M. (33) iz Beograda, koji… »

Uslovna kazna zbog pretnje ministru

RTV 22.06.2016
BEOGRAD - Miloš M, koji je tokom vikenda uhapšen ispred kuće Nebojše Stefanovića, priznao je da je pretio ministru unutrašnjih poslova i osuđen je na godinu dana zatvora, uslovno na tri godine, prenela je televizija N1. Po isteku policijskog… »

Priznao da je pretio Stefanoviću

RTS 22.06.2016
Miloš M., koji je, tokom vikenda, uhapšen ispred kuće ministra policije Nebojše Stefanovića, priznao je da je pretio ministru i osuđen je na uslovnu kaznu zatvora od godinu dana, prenela je N1. Po isteku policijskog zadržavanja od 48 sati i… »

Pretio Stefanoviću, dobio uslovnu!

Pravda 22.06.2016
Miloš M. koji je, tokom vikenda, uhapšen ispred kuće ministra policije Nebojše Stefanovića priznao je da je pretio ministru, prenose agencije. Po isteku policijskog zadržavanja od 48 sati i saslušanja sa okrivljenim je, kako kažu u Trećem… »

Priznao da je pretio Stefanoviću, dobio uslovnu

Večernje novosti 22.06.2016
Miloš M. koji je, tokom vikenda, uhapšen ispred kuće ministra policije Nebojše Stefanovića priznao je da je pretio ministru. Miloš M. koji je, tokom vikenda, uhapšen ispred kuće ministra policije Nebojše Stefanovića priznao je da je pretio… »

Sporazum: Priznao da je pretio ministru Stefanoviću, dobio uslovnu od godinu dana

Blic 22.06.2016
Miloš M. koji je, tokom vikenda uhapšen ispred kuće ministra policije Nebojše Stefanovića, priznao je da je pretio ministru, prenela je N1. Po isteku policijskog zadržavanja od 48 sati i saslušanja sa okrivljenim je, kako kažu u Trećem osnovnom… »

Pretio Stefanoviću, dobio uslovnu

Vesti online 22.06.2016
Miloš M. koji je, tokom vikenda, uhapšen ispred kuće ministra policije Nebojše Stefanovića priznao je da je pretio ministru, prenose agencije. Po isteku policijskog zadržavanja od 48 sati i saslušanja sa okrivljenim je, kako kažu u Trećem… »

Priznao krivicu i nagodio se: Zbog pretnji Stefanoviću godinu dana uslovno

Kurir 22.06.2016
BEOGRAD - Miloš M. koji je, tokom vikenda, uhapšen ispred kuće ministra policije Nebojše Stefanovića, priznao je da je pretio ministru. Po isteku policijskog zadržavanja od 48 sati i saslušanja sa okrivljenim je, kako kažu u Trećem osnovnom… »

Priznao da je pretio Stefanoviću, dobio uslovnu!

Mondo 22.06.2016
Miloš M. koji je, tokom vikenda, uhapšen ispred kuće ministra policije Nebojše Stefanovića, priznao je da je pretio ministru, javili su beogradski mediji. Foto: MUP Srbije Po isteku policijskog zadržavanja od 48 sati i saslušanja sa okrivljenim je… »

N1: Priznao da je pretio Stefanoviću, dobio uslovnu

B92 22.06.2016
Beograd -- Miloš M. koji je, tokom vikenda, uhapšen ispred kuće ministra policije Nebojše Stefanovića, priznao je da je pretio ministru, prenela je N1. Po isteku policijskog zadržavanja od 48 sati i saslušanja sa okrivljenim je, kako kažu u… »

Priznao da je pretio Stefanoviću, dobio uslovnu od godinu

N1 Info 22.06.2016
Miloš M. koji je, tokom vikenda, uhapšen ispred kuće ministra policije Nebojše Stefanovića priznao je da je pretio ministru. Po isteku policijskog zadržavanja od 48 sati i saslušanja sa okrivljenim je, kako kažu u Trećem osnovnom tužilaštvu za… »

Vesti dana »