Povezane vesti

Rađen pomilovan

Vesti online 22.06.2016
Sud za sportsku arbitražu prepolovio je suspenziju nekadašnjem srpskom vaterpolo reprezentativcu Nikoli Rađenu. Prvobitna supenzija bila je četiri godine, a posle žalbe, bivši igrač Partizana, Crvene zvezde i Olimpijakosa moći će da se vrati u… »

Ima li ko srećniji od nje? Ovako je Ana Kokić reagovala na vest o Rađenovom povratku u bazen

24 Sata 22.06.2016
Sjajna vest za Nikolu Rađena! Sud za sportsku arbitražu prepolovio mu je suspenziju, pa će proslavljeni vaterpolista u bazen moći da se vrati 17. februara 2017. godine. Zbog konzumiranja kokaina, naš vaterpolista je u avgustu 2015. godine suspendovan… »

Rađenu prepolovljena kazna, vraća se u februaru

Dnevnik 22.06.2016
Međunarodni sud za sportsku arbitražu (CAS) u Lozani prepolovio je danas kaznu srpskom vaterpolisti Nikoli Rađenu sa četiri na dve godine suspenzije zbog pozitivnog doping testa. Odluka je konačna, što znači da Rađen može da se vrati u bazen od… »

Rađen ponovo u bazenu: Srpskom vaterpolisti prepolovljena kazna

Večernje novosti 22.06.2016
Sud za sportsku arbitražu prepolovio je suspenziju Nikoli Rađenu, koji će tako umesto četvorogodišnje kazne zabrane bavljenja sportom, vaterpolu moći da se vrati 17 februara iduće godine. NIKOLI Rađenu je prepolovljena suspnezija i već 17… »

Nikola Rađen se vraća u bazen

B92 22.06.2016
Sud za Sportsku arbitražu u Lozani usvojio je žalbu Nikole Rađena na četvorogodišnju suspenziju Svetske plivačke federacije (FINA) i prepolovio mu kaznu. Rađen je testiran na utakmici Svetske lige između Španije i Srbije u Madridu, 17. februara… »

Nikoli Rađenu prepolovljena kazna

Novi magazin 22.06.2016
Nikoli Rađenu je prepolovljena suspnezija i već 17. februara iduće godine moći će da se vrati u bazen. Sud za sportsku arbitražu u Lozani prihavtio je žalbu našeg vaterpoliste na odluku Antidoping komisije Svetske plivačke federacije (FINA) da ga… »

Rađen ponovo u bazenu od 17. febuara

Beta 22.06.2016
Sud za sportsku arbitražu u Lozani prepolovio je danas kaznu srpskom veterpolisti Nikoli Radjenu koji će tako vaterpolu moći da se vrati početkom sledeće godine. Radjen je prošle godine suspendovan na četiri godine zbog korišćenja kokaina. On se… »

Sjajne vesti: Rađenu prepolovljena kazna!

Hot sport 22.06.2016
Nikola Rađen, jedan od najboljih vaterpolista Srbije, moći će ponovo da zaigra takmičarski vaterpolo, nakon što je Sportski arbitražni sud doneo odluku da Rađenu prepolovi, stoji u saopštenju agencije “WindSport”, koje prenosimo u celosti i… »

Sjajna vest, uskoro povratak Nikole Rađena!

Sportske.net 22.06.2016
Dugogodišnji srpski reprezentativac Nikola Rađen uskoro će se ponovo vratiti vaterpolu, posle današnje odluke Suda za aportsku arbitražu u Lozani! Kao što već znate, Nikola Rađen je pre nešto više od godinu dana suspendovan na četiri godine… »

Pomilovan! Nikola Rađen ponovo može da igra vaterpolo

Mozzart sport 22.06.2016
Ova odluka je konačna i na nju niko nema pravo žalbe. Nikola Rađen uskoro će ponovo zaigrati vaterpolo! Arbitražni sud u Lozani, danas je doneo odluku kojom je srpskom asu kazna smanjena sa četiri na dve godine. “Arbitražni sud je nakon žalbe… »

Rađen se vraća: Smanjena mu kazna, od 2017. u bazenu!

Blic sport 22.06.2016
Sjajna vest za Nikolu Rađena! Sud za sportsku arbitražu prepolovio mu je suspenziju, pa će proslavljeni vaterpolista u bazen moći da se vrati 17. februara 2017. godine. Foto: z. lončarević / RAS Srbija Nikola Rađen Zbog konzumiranja kokaina, naš… »

Rađen uskoro u bazenu, žalba usvojena!

Mondo 22.06.2016
Sud u Lozani prepolovio je kaznu našem vaterpolisti, koji će se početkom sledeće godine vratiti vaterpolu. Žalba nije bila uzaludna! Sud za arbitražu u sportu, u Lozani, saopštio je danas da je doneo odluku kojom se preinačuje kazna trofejnom… »

Rađenu prepolovljena kazna, vraća se u februaru!

Sportski žurnal 22.06.2016
Međunarodni sud za sportsku arbitražu (CAS) u Lozani prepolovio je danas kaznu srpskom vaterpolisti Nikoli Rađenu sa četiri na dve godine suspenzije zbog pozitivnog doping testa. Odluka je konačna, što znači da Rađen može da se vrati u bazen od… »

Vesti dana »