Povezane vesti
Ditman: Nema novih uslova za Srbiju na putu ka EU
Politika 23.06.2016
Nemački ambasador u Beogradu Aksel Ditman izjavio je danas da Nemačka podržava članstvo Srbije u EU i da nema novih uslova na tom putu, ali je napomenuo da se od naše zemlje očekuje da na putu evropskih integracija usaglasi svoju spoljnu politiku sa… »
Nema novih uslova za Srbiju, nego ćemo da vas nagnamo k'o Velja babu
Vesti online 23.06.2016
Jezikom običnog naroda - MI vam ne tražimo da priznate Kosovo i uvedete sankcije Rusiji, to nisu uslovi za pristupanje Evropskoj uniji, nego VI sami to treba da uradite. Dakle, besramnost i licemerje onih kojima bismo da se pridružimo nema granice, pa je… »
Rot: Srbija ne može da, kao neutralna, uđe u EU
Novi magazin 23.06.2016
Državni sekretar u nemačkom Ministarstvu spoljnih poslova Mihael Rot izjavio je da Srbija, kao zemlja koja želi članstvo u EU, ne može da ima neutalne spoljnopolitičke stavove, već mora da ih uskladi sa stavovima Unije. "Za Srbiju su na prvom mestu EU i… »
Nema više nedoumica: Neutralni ne možemo da uđemo u EU, Kosovo neizostavni uslov
Pravda 23.06.2016
BERLIN - Za Srbiju su na prvom mestu EU i njene članice, kad je reč o trgovini, investicijama i političkoj saradnji. Pored toga, Srbija neguje odnose i sa drugim zemljama i niko ne očekuje da ih prekine. I Nemačka nastoji da ima solidne odnose i… »
Vesti dana »
Vučić: Sa Makronom i o razvoju nuklearne energije u Srbiji, upoznao sam ga sa situacijom u vezi NIS-a
RTV pre 3 satajoš 6 povezanih
"Bivši, ali budući predsednik čim bude prilike": Dodik podvukao da se ne povlači iz politike
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Obradović: „Moji igrači su heroji, uz najbolju publiku čuda su moguća“
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
"Uvek uz svoj narod": Oglasio se Vučić: Večeras u Parizu, uskoro u Negotinu, Mionici, Sečnju, Novom Sadu (video)
Blic pre 7 satijoš 1 povezana