Povezane vesti
Duda Ivković: Protesti građana me oduševljavaju
Vesti online 23.06.2016
"Na protestima zbog rušenja u beogradskoj Savamali prvi put sam uočio da u Srbiji postoji demokratski duh. Bio sam oduševljen", kaže u intervjuu za novi NIN košarkaška legenda Dušan Duda Ivković (73). - Plašim se da ta božanstvena energija, ti… »
Dušan Ivković: U politici negativna selekcija
Radio 021 23.06.2016
Na protestima zbog rušenja u Savamali prvi put sam uočio da u Srbiji postoji demokratski duh i bio sam oduševljen, izjavio bivši selektor košarkarške reprezentacije Srbije Dušan Ivković nedeljniku NIN. "Plašim se da ta božanstvena energija, ti… »
Novi NIN: Dušan Duda Ivković: Država je u Srbiji prestala da postoji
Blic 23.06.2016
Na građanskim protestima zbog fantomki u Savamali prvi put sam video da u našoj zemlji postoji demokratski duh, video sam sjajne ljude, neverovatne emocije i srce mi je bilo puno, kaže legenda srpske košarke Dušan Duda Ivković u intervjuu za magazin… »
Dušan Ivković: Bio sam oduševljen protestima u Savamali
N1 Info 23.06.2016
Na protestima zbog rušenja u Savamali prvi put sam uočio da u Srbiji postoji demokratski duh i bio sam oduševljen, izjavio bivši selektor košarkarške reprezentacije Srbije Dušan Ivković. "Plašim se da ta božanstvena energija, ti divni ljudi, ne… »
Izjava dana: Gospodin Duda Ivković o utiscima sa protesta
BizLife 23.06.2016
Foto: Screenshot Legenda srpske košarke Dušan Duda Ivković, o utiscima sa protesta „Ne da(vi)mo Beograd“ „Jedva sam čekao da odem i prvi put sam uočio da u ovoj zemlji postoji demokratski duh. Bio sam oduševljen. Video sam sjajne ljude… »
Vesti dana »

Sahrana stradalih u Kočanima; poziv medijima da ne fotografišu i snimaju
RTS pre 53 minutajoš 17 povezanih

Četvoro dece među ranjenima u napadu na Koprivnjicki; gori ruski aerodrom u Saratovu, udar na Engels
RTS pre 5 minutajoš 11 povezanih

Jokić se hvatao za glavu, ovako očajnog ga nismo videli: Nije mogao da podnese kad je video šta radi Dončić
Mondo pre 23 minutajoš 12 povezanih

Veliki protesti u Turskoj posle hapšenja gradonačelnika Istanbula, najvećeg Erdoganovog rivala
BBC News pre 35 minutajoš 10 povezanih

Jutarnji mraz i vetar Lep dan je pred nama temperatura će se povećati za 24 stepena
Dnevnik pre 1 satjoš 9 povezanih