Povezane vesti

Duda Ivković: Protesti građana me oduševljavaju

Duda Ivković: Protesti građana me oduševljavaju

Vesti online 23.06.2016
"Na protestima zbog rušenja u beogradskoj Savamali prvi put sam uočio da u Srbiji postoji demokratski duh. Bio sam oduševljen", kaže u intervjuu za novi NIN košarkaška legenda Dušan Duda Ivković (73). - Plašim se da ta božanstvena energija, ti… »
Dušan Ivković: U politici negativna selekcija

Dušan Ivković: U politici negativna selekcija

Radio 021 23.06.2016
Na protestima zbog rušenja u Savamali prvi put sam uočio da u Srbiji postoji demokratski duh i bio sam oduševljen, izjavio bivši selektor košarkarške reprezentacije Srbije Dušan Ivković nedeljniku NIN. "Plašim se da ta božanstvena energija, ti… »
Novi NIN: Dušan Duda Ivković: Država je u Srbiji prestala da postoji

Novi NIN: Dušan Duda Ivković: Država je u Srbiji prestala da postoji

Blic 23.06.2016
Na građanskim protestima zbog fantomki u Savamali prvi put sam video da u našoj zemlji postoji demokratski duh, video sam sjajne ljude, neverovatne emocije i srce mi je bilo puno, kaže legenda srpske košarke Dušan Duda Ivković u intervjuu za magazin… »
Dušan Ivković: Bio sam oduševljen protestima u Savamali

Dušan Ivković: Bio sam oduševljen protestima u Savamali

N1 Info 23.06.2016
Na protestima zbog rušenja u Savamali prvi put sam uočio da u Srbiji postoji demokratski duh i bio sam oduševljen, izjavio bivši selektor košarkarške reprezentacije Srbije Dušan Ivković. "Plašim se da ta božanstvena energija, ti divni ljudi, ne… »
Izjava dana: Gospodin Duda Ivković o utiscima sa protesta

Izjava dana: Gospodin Duda Ivković o utiscima sa protesta

BizLife 23.06.2016
Foto: Screenshot Legenda srpske košarke Dušan Duda Ivković, o utiscima sa protesta „Ne da(vi)mo Beograd“ „Jedva sam čekao da odem i prvi put sam uočio da u ovoj zemlji postoji demokratski duh. Bio sam oduševljen. Video sam sjajne ljude… »

Vesti dana »