Повезане вести

Седмоструки шампион на Ђоковићевом путу

Седмоструки шампион на Ђоковићевом путу

Политика 24.06.2016
После два узастопна финала на Вимблдону, Федерер може да игра са браниоцем титуле само у полуфиналу. – Први рекет света отвара програм прекосутра, против Британца Ворда. – Троицки и Лајовић у половини Марија и Вавринке, велики… »
Одржан жреб, ово је Ђоковићев пут ка освајању Вимблдона

Одржан жреб, ово је Ђоковићев пут ка освајању Вимблдона

Спортске.нет 24.06.2016
Новак Ђоковић је на истој половини жреба као и Роџер Федерер. Поход на трећи узсатопни Вимблдон Новак Ђоковић почеће против Британца, Џејмса Ворда, петим најбоље пласираним играчем Велике Британије. Након тога, уколико победи… »
Да ли ће Ђоковићу пасти круна с главе?

Да ли ће Ђоковићу пасти круна с главе?

Вести онлине 24.06.2016
Новак Ђоковић је на пола пута да оствари оно што никоме у тенису није успело скоро 50 година - освајање сва четири Гренд слема у календарској години. Победе у Аустралији и Ролан Гаросу већ су архивиране, а сада предстоји… »
Вимблдон: Ђоковић против Ворда, Јанковић-Фогел, Ивановић чека противницу

Вимблдон: Ђоковић против Ворда, Јанковић-Фогел, Ивановић чека противницу

Дневник 24.06.2016
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић поход на одбрану титуле на Вимблдону кренуће мечом у првом колу против Британца Џејмса Ворда. У Новаковом делу жреба су Милош Раонић, Давид Ферер и Роџер Федерер, са којим је дуел могућ у… »
Обрадовић: Убеђен сам да Новак осваја Вимблдон, УС опен и злато у Рију!

Обрадовић: Убеђен сам да Новак осваја Вимблдон, УС опен и злато у Рију!

Моззарт спорт 24.06.2016
“Са Куертеном смо почели интензивно да се дружимо Зимоњић и ја. Чак ми је дао и рекет који сам ја после дао Новаку да игра са њим и био је одушевљен тиме. То пријатељсво је настављено и драго ми је због тога. Бразилци ће… »
Вимблдон: Новак Ђоковић у првом колу против Ворда

Вимблдон: Новак Ђоковић у првом колу против Ворда

Хот спорт 24.06.2016
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић поход на одбрану титуле на Вимблдону кренуће мечом у првом колу против Британца Џејмса Ворда. У Новаковом делу жреба су Милош Раонић, Давид Ферер и Роџер Федерер, са којим је дуел могућ у… »
Вимблдон: Ноле прво са Вордом

Вимблдон: Ноле прво са Вордом

Мондо 24.06.2016
Најбољи тенисер света неће имати лак задатак на трећем гренд слему сезоне, на којем брани прошле године освојену титулу. У четвртфиналу потенцијални ривал Раонић, у полуфиналу Федерер, па Мареј. Први носилац Новак Ђоковић… »
Нови судар титана на Вимблдону: Новак може на Федерера у полуфиналу!

Нови судар титана на Вимблдону: Новак може на Федерера у полуфиналу!

Моззарт спорт 24.06.2016
Ривал српског тенисера у првом колу биће Британац Џејмс Ворд. Најбољи тенисер света Новак Ðоковић поход на одбрану титуле на Вимблдону кренуће мечом у првом колу против Британца Џејмса Ворда. Дјоковићев потенцијални противник… »
Жреб: Нолету на путу до финала Вимблдона само Федерер!

Жреб: Нолету на путу до финала Вимблдона само Федерер!

Спортал блиц 24.06.2016
Према жребу за Вимблдон, Новак Ђоковић би у полуфиналу могао да се састане са Роџером Федерером, док су потенцијални финални ривали Стан Вавринка и Енди Мареј. Новак Дјоковиц вилл опен тхе дефенце оф хис #Вимбледон титле агаинст… »

Вести дана »