Povezane vesti

Sedmostruki šampion na Đokovićevom putu

Sedmostruki šampion na Đokovićevom putu

Politika 24.06.2016
Posle dva uzastopna finala na Vimbldonu, Federer može da igra sa braniocem titule samo u polufinalu. – Prvi reket sveta otvara program prekosutra, protiv Britanca Vorda. – Troicki i Lajović u polovini Marija i Vavrinke, veliki izazovi za… »
Održan žreb, ovo je Đokovićev put ka osvajanju Vimbldona

Održan žreb, ovo je Đokovićev put ka osvajanju Vimbldona

Sportske.net 24.06.2016
Novak Đoković je na istoj polovini žreba kao i Rodžer Federer. Pohod na treći uzsatopni Vimbldon Novak Đoković počeće protiv Britanca, Džejmsa Vorda, petim najbolje plasiranim igračem Velike Britanije. Nakon toga, ukoliko pobedi sledi mu meč… »
Da li će Đokoviću pasti kruna s glave?

Da li će Đokoviću pasti kruna s glave?

Vesti online 24.06.2016
Novak Đoković je na pola puta da ostvari ono što nikome u tenisu nije uspelo skoro 50 godina - osvajanje sva četiri Grend slema u kalendarskoj godini. Pobede u Australiji i Rolan Garosu već su arhivirane, a sada predstoji verovatno najteži zadatak… »
Vimbldon: Đoković protiv Vorda, Janković-Fogel, Ivanović čeka protivnicu

Vimbldon: Đoković protiv Vorda, Janković-Fogel, Ivanović čeka protivnicu

Dnevnik 24.06.2016
Najbolji teniser sveta Novak Đoković pohod na odbranu titule na Vimbldonu krenuće mečom u prvom kolu protiv Britanca Džejmsa Vorda. U Novakovom delu žreba su Miloš Raonić, David Ferer i Rodžer Federer, sa kojim je duel moguć u polufinalu, dok su… »
Obradović: Ubeđen sam da Novak osvaja Vimbldon, US open i zlato u Riju!

Obradović: Ubeđen sam da Novak osvaja Vimbldon, US open i zlato u Riju!

Mozzart sport 24.06.2016
“Sa Kuertenom smo počeli intenzivno da se družimo Zimonjić i ja. Čak mi je dao i reket koji sam ja posle dao Novaku da igra sa njim i bio je oduševljen time. To prijateljsvo je nastavljeno i drago mi je zbog toga. Brazilci će pakleno biti uz… »
Vimbldon: Novak Đoković u prvom kolu protiv Vorda

Vimbldon: Novak Đoković u prvom kolu protiv Vorda

Hot sport 24.06.2016
Najbolji teniser sveta Novak Đoković pohod na odbranu titule na Vimbldonu krenuće mečom u prvom kolu protiv Britanca Džejmsa Vorda. U Novakovom delu žreba su Miloš Raonić, David Ferer i Rodžer Federer, sa kojim je duel moguć u polufinalu, dok su… »
Vimbldon: Nole prvo sa Vordom

Vimbldon: Nole prvo sa Vordom

Mondo 24.06.2016
Najbolji teniser sveta neće imati lak zadatak na trećem grend slemu sezone, na kojem brani prošle godine osvojenu titulu. U četvrtfinalu potencijalni rival Raonić, u polufinalu Federer, pa Marej. Prvi nosilac Novak Đoković odbranu titulu na… »
Novi sudar titana na Vimbldonu: Novak može na Federera u polufinalu!

Novi sudar titana na Vimbldonu: Novak može na Federera u polufinalu!

Mozzart sport 24.06.2016
Rival srpskog tenisera u prvom kolu biće Britanac Džejms Vord. Najbolji teniser sveta Novak Ðoković pohod na odbranu titule na Vimbldonu krenuće mečom u prvom kolu protiv Britanca Džejmsa Vorda. Djokovićev potencijalni protivnik u osmini finala je… »
Žreb: Noletu na putu do finala Vimbldona samo Federer!

Žreb: Noletu na putu do finala Vimbldona samo Federer!

Sportal blic 24.06.2016
Prema žrebu za Vimbldon, Novak Đoković bi u polufinalu mogao da se sastane sa Rodžerom Federerom, dok su potencijalni finalni rivali Stan Vavrinka i Endi Marej. Novak Djokovic will open the defence of his #Wimbledon title against British No.5 James… »

Vesti dana »