Povezane vesti
Stižu novi ruski helikopteri Mi-17 za Vojsku Srbije
RTS 27.06.2016
Dva nova transportna helikoptera Mi-17, koji su u Rusiji kupljeni za potrebe Vojske Srbije, sleteće u noći između ponedeljka i utorka na surčinski aerodrom, potvrđeno je danas agenciji Beta. Helikopteri će iz fabrike u Kazanju, glavnom gradu ruske… »
Pojačanje iz Rusije: Stižu novi helikopteri za Vojsku Srbije
Kurir 27.06.2016
BEOGRAD - Dva transportna helikoptera Mi-17, kupljena od Rusije za Vojsku Srbije sleteće na Beogradski aerodrom u noći između ponedeljka i utorka. Predsednik vlade Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće primopredaji helikoptera. Svečanost predaje… »
Ruski helikopteri stižu u Srbiju
Vesti online 27.06.2016
Ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Čepurin najavio je nedavno da u Srbiju 27. jula stižu ruski helikopteri, a da će onda uslediti poseta ruskog premijera Dmitrija Medvedeva. Ova informacija je sada i potvrđeno, pošto je sa aerodoroma Nikola Tesla… »
Vesti dana »

(BLOG UŽIVO) Prosvetari u protestnoj šetnji od Ministarstva do RTS-a, studenti im se pridružili
N1 Info pre 10 minutajoš 13 povezanih

Marinika Tepić objavila fotografiju za koju tvrdi da je zvučni top u dvorištu parlamenta
Beta pre 28 minutajoš 8 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 14 satijoš 8 povezanih

Putin daje Trampu tek toliko da može da tvrdi da je ostvaren napredak u Ukrajini
BBC News pre 52 minutajoš 58 povezanih

Ostavka Vučevića konstatovana posle 50 dana: Sledeći potez - novi vlada ili novi izbori
NIN pre 9 minutajoš 30 povezanih